Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#54841

western

Egy családot megtámadnak az újonnan épített farmjukon, így kénytelenek felvenni a harcot az őket terrorizáló törvényen kívüli bandával. több»

#54842

thriller

A megszállott Jessica nem hagyja magát eldobni egy félresikerült egyéjszakás kaland után. Ahelyett, hogy elhagyná Marcus fényűző kastélyát, talál egy csendes búvóhelyet, és... több»

Festett házfalak
#54843

dokumentum

Marina Capdevila Barcelonában képzőművészetet tanult, majd a rotterdami Willem de Kooning akadémián tervezőgrafikára szakosodott. Tíz évvel ezelőtt hobbiként kezdte el a gigantikus... több»

Rendező: Aurora Sulli

A Schönbrunni állatkert
#54844

dokumentum

A Habsburg-dinasztia székhelyeként és évszázadokon át a monarchia Duna-parti fővárosaként számontartott Bécs évente 5-6 millió turistát vonz. Sok érdekesség van, amiért érdemes... több»

#54845

NA Tropique  (2022)

sci-fi

2041. év, Franciaország, két kiképzett űrhajós ikerpár sok mindenen megy keresztül, amikor egyikük megfertőződik egy titokzatos űrből származó anyaggal. több»

#54846

NA Assailant  (2022)

thriller

Egy brit házaspár, akiknek házassága zátonyra futott, a Karib-tengerre hajózik, hogy megmentse kapcsolatát. Egy kocsmai verekedés azonban borzalmas helyzetbe torkollik, így a párnak... több»

Ezeréves vadvízország
#54847

dokumentum

Átkelve a Vereckei hágón honfoglaló őseinket nádtenger és vízjárta vidék fogadta – ám ez nem szegte kedvüket. Jól tudták, ez a táj halat, vadat, legelőt és építőanyagot ad.... több»

#54849

horror

Egy pár nagy tervekkel költözik egy elfeledett szellemvárosba, de hamarosan rájönnek, hogy a városnak gonosz titka van. több»

#54851

A táncoratórium nem követi szigorúan végig Jézus történetét születésétől a kereszthalálig,hanem összeötvözi Jézusnak,az ember fiának érzéseivel,váteszi vízióival.A több... több»

Fókuszban az esőerdők – Klímavédelem Közép-Afrikában
#54852

dokumentum

Egy kis közép-afrikai ország, Gabon felismerte, hogy a klímaváltozás nem csak az állat- és növényvilágra, de az emberiségre is végzetes hatással lehet. Ezért vezető szerepet... több»

#54853

NA Reggie  (2023)

dokumentum | sportfilm

Megismerhetjük a baseball megasztár Reggie Jackson történetét, aki az első ikonikus fekete sportolók egyikeként a méltóságért, a tiszteletért és az asztalnál való helyért... több»

Cápák a világ ellen
#54857

dokumentum

Úgy tűnik, gyakorlatilag nincs olyan élőlény a világ óceánjaiban, mely ne válhatna a cápák célpontjává. A látványos epizódban többek közt egy szörfös, egy... több»

Vigyázz, jön a lisztkukac!
#54858

dokumentum

A jövő élelmiszerei? A sertés és marha ideje leáldozóban. A jövő tömeges állattartatása valószínűleg áttolódik a jóval kisebb élőlények felé. A lárvák, férgek és bogarak... több»