Filmek

Legjobb filmek 1901-től 1910-ig

Saját filmes lista készítése
#55101

zenés

Jubileumi koncert a Papp László Sportarénából. A Bikini együttes 30 éves pályafutását megünneplő nagykoncerten a zenekar felsorakoztatta az eddigi legismertebb és legsikeresebb... több»

We Live Here: The Midwest
#55102

dokumentum

A film kiemeli az LMBTQI+ családok egyéni tapasztalatait, akik a diszkriminatív törvényekkel és a növekvő ellenségességgel szemben megpróbálnak életet teremteni közösségükben. több»

Rendező: Melinda Maerker

Szereplők: Heather Keeler

#55103

dráma

Shakespeare egyik remekműve, az Othello című tragédia Ádám Ottó rendezésében került bemutatásra a Madách Színházban. A produkcióban Bakay Lajos, Bálint György, Bányai János,... több»

#55106

rövidfilm | thriller

Két nyomozó egy emberrablási ügyben nyomoz Vácon. Egyiküket könyörtelenül üldözi egy rosszindulatú sötét alak, aki semmitől sem riad vissza, hogy aláássa az ügyet és az ő... több»

#55108

NA Control  (2023)

akció | thriller

A brit belügyminiszter, Stella Simmons egy éjszaka hazafelé tart, miközben viszonyt folytat a miniszterelnökkel. Egy titokzatos férfi távolról eltéríti az önvezető autóját, és... több»

The Housewife & the Shah Shocker
#55110

dokumentum

Jen Shah, Bravo története, akivel szemben korábban adócsalás és pénzmosás miatt emeltek vádat. több»

Szereplők: Jen Shah

Palette
#55111

NA Palette  (2024)

horror | thriller

Dolly egy szélsőséges szinesztéziában szenvedő nő, vagyis egy olyan ritka betegségben szenved, amelynek következtében képes hallani a színeket. Hamarosan beszervezik a színtervezés... több»

#55112

dráma

Egy zsidó-brit lányt Angliából Jeruzsálembe költöztetnek, hogy új életet kezdhessen, ami segíthet neki feldolgozni édesanyja halálát, de útközben találkozik egy palesztin lány... több»

#55113

NA Quarter  (2024)

vígjáték

Egy 1-es típusú cukorbetegséggel élő fiatal nő, a 25. életévét hamarosan betöltő Kelly vércukorszintjének és magánéletének hullámvölgyeivel küzd meg. több»

#55114

NA God's Time  (2021)

vígjáték

Dev és Luca végigszáguldanak New Yorkon, hogy megállítsák Reginát, aki igazságos küldetésként meg akarja gyilkolni volt barátját. több»

#55116

dokumentum

Abu Zubaydah története, aki a CIA első olyan fogvatartottja volt, akit erős gyanúk szerint kínzásnak vetett alá a szervezet.

Run
#55117

thriller

Kétségbeesett migránsok egy csoportja veszélyes földközi-tengeri út után éri el az olasz partokat, ami a helyiekre és a turistákra is hatással van egy tengerparti kisvárosban. több»

#55118

misztikus

Goldy Berry vendéglátós újra összeáll Tom Schultz nyomozóval, amikor egy ingatlanügynököt meggyilkolnak. Miközben személyes és szakmai rivalizálásokat fedeznek fel, rájönnek, hogy... több»

#55119

romantikus

Sam belsőépítészként dolgozik, és az ünnepekre hazalátogat, hogy segítsen egy szálló felújításában. Az új munkaadója Coop, amivel csak egyetlen probléma van - a férfi már... több»