Filmek

Legjobb filmek 1981-től 1990-ig

Saját filmes lista készítése
Sporthírek
#63561

NA Sporthírek  (2019)

TV-ben (Eurosport 1, csütörtök 01:33)

Sporthírek. több»

#63562

dráma

A film a két író, J.R.R. Tolkien és C.S. Lewis barátságába enged betekintést, melyet írói és hitbéli ellentétek is mérgeznek. A film a II. világháború idején zajlik és... több»

Róma bukása
#63563

animáció

Rádiumék egy átlagos világvége utáni család. A Búra nevű mesterséges édenkertben élnek, a gyerekek játszanak, Anyu főz, Apu a határra jár mutánsokra vadászni. Egy éjszaka... több»

MüpArt Classic - Párizs színei
#63564

zenés

A műsorban francia zenei csemegék hangzanak el. A zeneművek Párizsból érkeztek. Bogányi Tibor vezényletével a Pannon Filharmonikusok előadásában, Andrej Gavrilov zongoraművész... több»

A szomorú kacagány
#63565

családi

A kacagányok olyanok, mint az emberek, csak kerti virágok nőnek a fejükön és mindig kacagnak. Félnek a szomszéd faluban élő kacabajkáktól, nehogy elrabolják őket. Lipi a... több»

#63566

NA Alive  (2020)

horror

Miután Barney egy fertőzés következtében lassan zombivá változik, nővére, Helen kétségbeesetten próbál segítséget keresni. Rátalálnak egy házra, melynek lakója, Dan súlyos... több»

Izraelből szeretettel...
#63567

dokumentum

Magyar Napokat rendeztek az izraeli fővárosban, Tel-Aviv pezsgő életű kikötőjében. Az izraeli magyar kulturális évad eseményei közé illesztett, háromnapos program a magyar... több»

A Baár-Madas és társai
#63568

dokumentum

Különböző felekezetek iskoláinak a múltjáról, az államosítás idején való gondjairól beszélnek az ott tanító nevelők, pedagógusok, vagy az iskola falai között eltöltött... több»

Rendező: Kovács Júlia

Red Carpet - Sztárok testközelben
#63569

A tévéműsor adásról adásra bemutatja a celebvilág legaktuálisabb eseményeit, s igyekszik testközelbe hozni a hétköznapok embere számára fényesen ragyogó hírességek távolinak... több»

Mini páros - az örökbefogadás útja
#63570

Ebben a háromrészes különkiadásban visszatekintünk arra a viharos útra, mely során Jen és Bill elutaztak gyermekeikért. Számukra a szerelem és a házasság egy magától értetődő... több»

Lépten-nyomon geológia – Megakatasztrófák
#63571

dokumentum

18 millió évvel ezelőtt gyökeres változások kezdődtek a mai Kárpát-medencében. Ez volt Európa legaktívabb vulkáni területe, és a legnagyobb tűzhányók a mai Bükkalján... több»

Rendező: Mosonyi Szabolcs

#63572

dráma

Egy nő – miközben megpróbálja megtalálni a helyét az életben – megtudja az igazságot az édesanyjáról, s megismeri a testvéreit is, akiket sosem látott. több»

Rendező: Teneale Bender

Szereplők: Teneale Bender

Barna utak
#63573

NA Barna utak  (2000)

életrajzi

A két kisfilm midegyike más és más példán keresztül, mutatja be a cigányok beilleszkedésére tett próbálkozásokat.

Rendező: Moldova Ágnes

Autonómiák Európában
#63574

dokumentum

A történelemben már a 19. századi magyar nemzetiségi politika is eredményezett autonómiát. A magyar minisztertanács 1849. augusztus 27-én ismerte el Horvátország autonómiáját,... több»

Rendező: Bakos Katalin

#63575

horror | thriller

Egy szadista sorozatosgyilkos, aki a bosszúért küzd, a közösségi médiát használja fel arra, hogy a fiatal felnőttek csoportját egy vad partira csábítsa, amit a semmi közepén rendeznek. több»

#63576

animáció | családi

Bob ezúttal azt mutatja meg, milyen egyszerű és játékos dolog is otthonokat és játszótereket építeni, ha akad egy kis segítség a barátoktól.

Mozart: Varázsfuvola
#63577

zenés

A „német opera” alcímmel ellátott mű ősbemutatója 1791. szeptember 30-án, Bécsben zajlott az opera szövegírója, E. Schikaneder színházában, a Freihaustheaterben. Schikaneder maga... több»

Életbevágó
#63578

dráma | kísérleti film

Az Életbevágó története - a gyakori térváltások, a dolgok közepébe nyilalló kezdés ellenére - brutálisan egyszerű: egy szegény vidéki asszony eladja születendő gyermekét egy... több»

Anzix a búzamezőkről
#63579

dokumentum

Vészits Andreának, Móra Ferenc dédunokájának lírai filmje az író önvallomása, családi levelek, dokumentumok és írástöredékei alapján. "Móra Ferenc és Vészits Andrea filmje" -... több»

Rendező: Vészits Andrea

#63580

dokumentum | dráma | életrajzi | sportfilm

A film Eric Castillo profi futbalista karrierjét mutatja be, aki a sötét gyermekorból ragyogó karriert épített fel magának. több»