Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
Zsebzsötem
#69221

NA Zsebzsötem  (2002)

rövidfilm

Az 50. Országos Független Film Fesztivál fődíját nyerte a film 2003-ban.

#69222

akció | dráma | krimi

Történet egy las vegasi drog dílerről, aki maga is delíriumos állapotban tölti mindennapjait haverjaival, mígnem egyik nap úgy dönt kilép az üzletből, mielőtt még teljesen... több»

#69223

NA Lost Case  (2018)

animáció | családi | kaland

Mindenkinek van táskája. Ezúttal minden csomag hazatalál,  az elveszett, a talált és az is, amelyiket senki sem kéri. több»

Rendező: Raja Gosnell

A milliárdos
#69224

dokumentum

Ki Pintér József? A kilencvenes évek médiasztárja, aki a rendszerváltás idején lett nagyvállalkozó. "Szocialista-kapitalista", akinek vállalkozásait Németh Miklós és Göncz Árpád... több»

Rendező: Wilt Pál

The True American
#69225

dráma | életrajzi | thriller | történelmi

A bangladesi légierő tisztje, aki be akar jutni az Egyesült Államokba, lelő egy amerikai terroristát, és szeptember 11. után muszlimokat kezd gyilkolni. több»

Rendező: Pablo Larraín

Emberekkel történt
#69226

dokumentum

A Fehéri Tamás által rendezett magyar film eredeti dokumentumok felhasználásával mutatja be a magyarországi antiszemita folyamat jelenségeit és hátterét 1919-től 1944-ig, befejezve a... több»

Rendező: Fehéri Tamás

Pompadour bikiniben
#69227

Vajon melyik az igazi? Az operett vagy a musical? Ezen vitatkozik nagyapa és unoka, idősebb és fiatalabb generáció.

Jóbarátok
#69228

NA Jóbarátok  (1996)

dokumentum

Két középiskolás fiú barátsága bizarr politikai felhangokkal.

Rendező: Fischer Gábor

Vitamins for Life
#69229

dokumentum | rövidfilm | sci-fi | vígjáték

Néhány kevésbé ismert vitamin bemutatása.

Rendező: Grier Dill

Szereplők: Tessa Greenberg

#69230

horror

A film története szerint egy csapatnyi egyetemista barát összejön, hogy megtervezzenek egy jó kis átverést, csakhogy a végeredmény szörnyű helyzetbe hozza mindannyiukat... több»

Mikulás és a varázsdob
#69231

animáció

Élt egyszer egy kisfiú, Rascal a távoli Lappföldön, s megtudta, hogy influenzás a Mikulás. Gyorsan tollat fogott, s levelet írt neki, hogy majd ő segít a bajon. A papiros azonban,... több»

#69232

NA Ghibah  (2021)

horror | vígjáték

A történet néhány lányról szól, akik előszeretettel pletykálkodnak, mígnem az egyikük testében különös változások indulnak be.

Greta
#69233

dráma

Amikor egy fiatal lány, aki nemrég költözött Manhattanbe, elveszett pénztárcáját visszajuttatja egy idős özvegy asszonynak, valószínűtleg barátság szövődik kettejük között.... több»

#69234

NA Under The Dog  (2015)

(1)

akció | animáció | sci-fi

A történet 2025-ben, Új Tokióban játszódik, öt évvel a 2020-as tokiói olimpia súlyos terrortámadása után. A különleges képességekkel rendelkező diákok kénytelenek lesznek az... több»

Rendező: Masahiro Andô

Virág magyarok
#69235

dokumentum

1996-97-ben készültek ezek a kisfilmek a HSC által kiírt pályázatra, sokszor, sok helyütt bemutatták már őket, igazolva, hogy az operatőrök, ha rendezni kezdenek, akkor is maradandót... több»

Rendező: Szabados Tamás

#69236

misztikus | thriller

Jonas Olsent, a sakkmestert állandóan kísérti a múltja. A sors viszont megajándékozza egy új eséllyel, amikor meghívást kap egy titokzatos sakkjátszmára. több»

II. János Pál pápa Magyarországon
#69237

dokumentum

II. János Pál pápa - a pápák közül elsőként - két alkalommal is ellátogatott hazánkba. 1991-ben szentmisét tartott Esztergomban, Máriapócson, Pécsett és Budapesten, ökumenikus... több»

Rendező: Asbóth Kristóf

#69238

dráma | horror | thriller

A két testvérpár, Ayia és Mirra egy csendes kis faluban élnek valahol Európában. Amikor egy különös betegség üti fel fejét a faluban, sokan meghalnak a lakosok közül. Édesanyjuk is... több»

#69239

dokumentum

A dokumentumfilm a magyar könnyűipar múltjáról és jelenéről szól, mely történet keresztmetszetét a cipőipar, azon belül is a nagy múltra visszatekintő Tisza cipőgyár jelenti. A... több»

Rendező: Annamária Batka

Vonzások és választások
#69240

játékfilm

Goethe regénye úttörő jelentőségű mű, amely csaknem egy évszázaddal előzte meg korát, így a tudatalatti lelki jelenségeket elemző művek előfutára. Nem véletlen tehát, hogy a... több»