Filmek

Legjobb filmek 1901-től 1910-ig

Saját filmes lista készítése
Protokoll szerint
#72201

dokumentum

A film bepillantást nyújt különféle társadalmi események előkészítésének kulisszatitkaiba...A Fórum Film Alapítvány létrehozójának, Fehéri Tamásnak hatalmas hazai és... több»

Rendező: Fehéri Tamás

#72202

dokumentum

Mussolini magánéletét bemutató dokumentumfilm. több»

#72203

dráma | krimi | történelmi

A dráma egy kémcsoport tevékenységét követi nyomon, melynek tagjai a Japánban végzett embertelen kísérletek ügyében nyomoznak. több»

Játszó gyerekek
#72204

dráma | rövidfilm

A lányban összekeveredik a valóság és a képzelet. Saját hiányosságainak pótlásaként, illetve önmaga megerősítéseként felfedez egy kegyetlen játékot. Ez a játék jelentheti... több»

Béres Alexandra - A legjobb formád
#72205

táncfilm

" Az idei, új programom több szempontból is különleges számomra. Egyrészt a felvétel ideje alatt már egy három és fél hónapos kisbaba lakott a pocakomban - ám a gyakorlatsor mégis... több»

Szereplők: Béres Alexandra

Vagyok, aki vagyok
#72206

dokumentum | életrajzi

A XX. század nagy gondolkodója volt Krassó Miklós. Az 1956-os magyar felkelés bukását követően Londonba menekült. Itt élt egészen 1986-ban bekövetkezett tragikus haláláig. Egész... több»

Rendező: Jávor István

#72207

dokumentum

A dokumentumfilm az Acadia Nemzeti Park fennállása második évszázadának kezdetén játszódik. Bemutatja, hogyan próbálják átmenteni a természeti kincseket a jövő nemzedékek számára. több»

Rendező: David Shaw

#72208

horror

Egy nyári táborban történt tragédia után néhány nevelő az életéért küzd egy álarcos gyilkossal szemben.

Karácsony Párizsban
#72209

dokumentum

Milyen a karácsony Párizsban azok számára, akik magyarok, csak épp ott élnek, mert a II. világháború után el kellett hagyniuk nekik vagy szüleiknek a szülőhazát. Mert arisztokraták... több»

Fata Morgana
#72210

dokumentum

Egy eldugott faluban tengődő vénlegények meséje. Ebben a világban a legnagyobb kudarc az életben az, ha valaki nem házasodik meg. Azt beszélik, a faluban egy lány maradt hajadon: Elena.... több»

A megoldás
#72211

NA A megoldás  (1987)

játékfilm

1910-ben, a 82 éves Tolsztojt tisztelők, besúgók, tanítványok és a várható hagyatékon marakodó családtagok veszik körül. Csak lánya, Szása áll az apja mellett. A család rá... több»

#72212

NA Nowhere to Hide  (2020)

(1)

akció | kaland | krimi | thriller | vígjáték

Egy fiatal nő bosszúra készül azok ellen, akik gyerekkorában tönkretették az életét.

Még az üveghegyen is túl...
#72213

road movie

Fridjtof Nansen XIX. szd-i norvég kutatónak az Északi sark meghódításáról írott irodalmi műve inspirálta Kollár Lajost és Tarjányi Istvánt hogy ismét nekivágjanak az "északi... több»

Ízőrzők: Nagyszakácsi
#72214

dokumentum

A somogyi települést a királyi szakácsok földjének is nevezik, mert a XV. században Mátyás és Zsigmond király itt adott hűséges szakácsainak földet és nemesi kiváltságokat. A... több»

Rendező: Móczár István

#72215

dráma

Filmio

Mici, az énekesnő és második férje, Rozsnyai sorozatos véletlenek folytán tudják megnyitni mulatójukat a pesti Broadwayn. Az Arizona hamarosan a legfelkapottabb hely lesz a városban -... több»

Pejkó
#72216

NA Pejkó  (2003)

Történet arról, hogy miként szereti egymást egy kisfiú (András) és egy öreg ló (Pejkó). Felhőtlen együttlétüket az a szülői döntés zavarja meg, amely segítene Pejkón, hogy ne... több»

Messze Európában
#72217

játékfilm | szatíra

A Messze községi Ady Endre Általános Iskola tanárai osztálykirándulásra viszik az ötödikeseket és a nyolcadikosokat a község határába. Miután a gyerekeket az első számháborúban... több»

#72218

családi | dokumentum

A film felhívás mindenkihez, hogy fogadjuk el azokat az embereket, akik az arcukat érintő súlyos betegségekkel kénytelenek együtt élni.

Szín-vallás
#72219

életrajzi

Hefter László üvegfestőművész pályafutását, legjelentősebb műveit, műhelytitkait - ahogyan a látható világot varázsolja lélekből fakadó fénymisztériummá - és míves... több»

Rendező: Sipos István

Riport
#72220

NA Riport  (2009)

dráma | rövidfilm

Léna egy szociológiai dolgozat megírásának szándékával érkezik a börtönbe. Egy fiatal fogvatartottal készít interjút, miközben fokozatosan mélyebbre ás a férfi szörnyű... több»