Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
Madagaszkár varázslatos világa
#72401

dokumentum

Ahhoz, hogy az Antongil- öblöt meghódítsuk nem csak bátorságra, de egyenesen vakmerőségre is szükségünk lehet. Ha mégis eltökéltük magunkat, hogy ezt a nehéz utat végig járjuk,... több»

#72402

horror

A Tabbot család 1925 óta rémísztgeti műsorával a vendégeket, akiket étellel, máglyával, kosztümökkel, jövendöléssel, színpadi előadással, játékokkal és zenével várnak. A... több»

#72403

akció | horror | thriller

Négy barát rádöbben házuk hátborzongató múltjára, és kapcsolatot találnak egy 1988-as szörnyű eseménnyel. több»

Alice
#72404

horror

A film története szerint egy kedves pár örökbe fogad egy kilenc éves kislányt, ám csakhamar rá kell jönniük, hogy a lány szörnyű titkot rejteget. több»

Mélytengeri pokol 2
#72405

dokumentum

2010. április 26. Mexikói-öböl. Vajon mikorra áll helyre az egyensúly, amit a történelem eddigi legnagyobb tengeri olajkatasztrófája okozott? Számtalan tudományterület kutatói... több»

Régi magyar viselet az Iparművészeti Múzeumban
#72406

dokumentum

„Méltósággal öltözvén méltósággal magukat viselték” – írja báró Apor Péter 1736-ban híres könyvében, az „Erdély változásában” a régi századok embereiről. A műsor... több»

Kenuval Velencében
#72407

dokumentum

A nagysikerű "Európa kék szalagja a Duna" című sorozatban szereplő vizitúrázók az idén az olasz Adrián, pontosabban Velence csodálatos lagunái között hajóznak.

Rendező: Fogas János

Zámbó Jimmy koncert
#72408

zenés

Zámbó Jimmy 1998-as koncertje a Budapest Sportcsarnokban. több»

Hogyan mentette meg Néró Rómát
#72409

dokumentum

2000 éven át azzal vádolták Nérót, a császárt, hogy a római tűzvész alatt hegedült. De ki állította újra talpra a várost? Szakértők azt vizsgálják, hogyan született újjá ő... több»

Ménfőcsanaki napszámosok
#72411

dokumentum

A Pannonhalmi apátság vonzáskörzetében három falu összeolvadásából jött létre Ménfőcsanak, "Kicsiben a haza" - mondják a film készítői a szép természeti környezetben fekvő... több»

Rendező: Pomezanski György

Búcsú a kikötőben
#72412

játékfilm

A "Búcsú a kikötőben" egy katonakórházban játszódik a háború vége felé. Az embereket, így az ott dolgozó ápolónőket és gondozott tiszteket is meggyötörte, megkínozta az... több»

Natúra - túra
#72413

dokumentum

A Natura 2000 hálózat az utóbbi évtized egyik legfontosabb természetvédelmi programja, amely Magyarország Uniós csatlakozása óta a hazai természetvédőknek és gazdálkodóknak,... több»

Rendező: Kocsis Tibor

Portré az ifjúságról
#72414

életrajzi

A magyar ifjúságról, a 15-29 éves korosztályról ad töredékes, ellentmondásos, de izgalmas, érdekes képet az a riportfilm, amely Augusztusban készült egy ifjúsági táborban.

Rendező: Jankovich Oszkár

Találkozás a végtelennel
#72415

dokumentum | életrajzi

"Ilyen elme azért itt, ebben a kis duna-medencei térségben, akit magyar anya szült, azért nem sok akad. Ahogy Eötvös József mondta, barbárságunknak a jele, hogy ez az ember nem volt... több»

Cápafotózás Fiji szigetén
#72416

dokumentum

Mike Muller egyik nap még filmsztárokat fotóz, másnap képeit már szélsőséges körülmények között, félelmetes fenevadakról készíti. Teszi ezt azzal a céllal, hogy megszabadítson... több»

#72417

dokumentum

A dokumentumfilm-sorozat egy, a speciális olimpiára készülő csapat életét mutatja be.

Üldözés és megmaradás
#72418

dokumentum

A Magyarországon "talált" háborús bűnösök száma vetekedett a Nyugat-Európában felleltekével. A "háborús bűnösök" között igen sok egyházi személy volt. Filmünkben nem a híres... több»

Lilly Schönauer: Szerelem második látásra
#72419

romantikus

Sophie szeretné átvenni szülei gazdaságát, és ökotermékeket készíteni. Ugyan eljegyezte Martin, a jómódú gazdálkodó fia, de a lány kételkedik, valóban ő-e a megfelelő társ.... több»

Plutó és Puck, a csavargók
#72420

dokumentum

Egy szelíd mosómedve és egy szelíd holló kalandjai.