Közösség

Most akkor a szerkesztők mit tettek a trollok ellen?

OkosMajom   2023.09.29 22:58
1

Egy-két szerkesztő azt ígérte, leírja, hogyan fognak védekezni a trollok ellen!? Ennek a megvalósulását várom. Hölgyek, urak, tisztelt szerkesztők, halljuk!

Gergo Horvath 2023.10.04 00:54
2

Két lépcsőben történik a trollok kiszűrése, az elsőt már bevezettük, és nem is érkezett panasz, visszaszorulóban vannak a trollok. Várhatóan jövő héten jön a szigorúbb második lépcső, mely gyakorlatilag lehetetlenné teszi a troll tevékenységet.

OkosMajom 2023.10.04 15:47
0

Tisztelt hp! Nagyon szépen köszönöm! Csak egyes filmek miatt aggódtam, hogy lepontozták! Lenne még egy kérdésem! Nem gondolkoztatok-e azon, hogy 1-10-ig lehetne a csillagokat osztani? A jó után például a zseniális nem takarja a valóságot! De mondjuk egy filmet 6 csillagra, vagy 2 csillagra értékelnénk, az már releváns „mutató” lehetne. A másik! Azt érzékelem, hogy egy cikket a létszámhoz képest nagyon kevesen olvasnak és lájkolnak. Gondolom, több ezer itt író emberke van az oldalon... De sajnos, amit látok, nagyon max. 6-7 lájk, és pár száz olvasás. Nem lehetne valahogy szélesebb körben a cikkeket úgymond „elolvasatni” az itt jelenlévőkkel? Jobban is pörögne az oldal, és több jó cikk is születhetne... Szinte mindenki csak magának ír. Kissé lapos az érdeklődés! Bocsi, ha ezekkel fárasztalak. Szép napot!

Interfectorem Sabnock 2023.09.30 11:01
1

Amúgy meg (még hozzátéve) igazándiból semmire nem reagálnak, ha baj van. Kérdéseimre általában nem kapok választ mostanság, de mondjuk már a lőtéri döglött kutyát sem érdekli igazán, miket irkálnak. A lényegi dolgokat meg elsumákolják!

Gergo Horvath 2023.10.04 00:52
1

Minden kérdésre reagálunk, de kérjük, hogy ha van kérdésed, írj nekünk az [email protected], ott mindenre válaszolunk.

Interfectorem Sabnock 2023.10.04 17:16
0

Szia. Gondolom, tudod a régebbi mafabos nevem is. :) Én anno csak azt kértem, ha a törlés nem jött létre anno, a pontjaimat, ha kérhetem, állítsátok vissza, úgy lenne korrekt. Üdv! SabnockSanatory

Interfectorem Sabnock 2023.09.30 10:54
1

A malmok lassan őrölnek!
:)