Mit is mondhatnék. Pusztulat jó történet, eredeti és megkapó. A zene tökéletes, a színészek is nagyon szépen hozzák a tőlük elvárt karaktereket. Nem csalódtam.
Egy olyan film amit többször meg lehet és meg is kell nézni. A hangulata hamar a hatása alá keríti az embert.
Mindig is imádtam a szemfényvesztésről szóló filmeket, de hálistennek ez annál többet adott. Tökéletes thriller-szórakoztatás.dráma egyveleg :)
A film mesterien van felépítve. A színészi játék, a rendezői munka, a történet, a csavarok...Összességében zseniális film. Sokszor újra lehet nézni, mindig élvezetes. Gratulálok az egész stábnak.
2 zseniális színész hozza a főszerepeket, nem is okoznak csalódást. A történet érdekes, az én figyelmemet végig fenntartotta. Nolan nem igazán tud mellé nyúlni.
Fordulatos film, láttam negatív kommenteket is, de azokkal őszintén szólva nem tudok egyetérteni. Tetszett hogy attól függetlenül micsoda riválisokról szól a történet, végsősoron az egymás iránti tiszteletet is kifejezik benne, úgy ahogy. Én speciel ajánlani, tudom, mert fordulatos és érdekes a témája - szerintem.
Az egyik legjobb film, amit valaha láttam. Csodás a látványvilág és a zene - de ez igazából mindegy is. Nagyon csavaros, feszült, mindvégig izgalmas történetet kapunk, amely sosem azt nyújtja, ami várunk tőle. A színészi alakítások pedig frenetikusak.
Nem is tudom , hányszor néztem már meg ezt a filmet , nagyon szeretem . Ez a jó sztorinak is köszönhető , de főképp a 2 főszereplő színésznek. Ajánlom!
Rendkívül csavaros, fordulatos thriller. Az utolsó pillanatban is tudott meglepetést okozni. Lehet, hogy pont ezért a címe: Tökéletes trükk.
Igazán remek film volt nagyon jó színészekkel benne. Fordulatos és izgalmas a történet a vége számomra meglepő volt, de nagyon tetszett. Nem csak egyszer nézhetős igaz ha egyszer már látta az ember akkor már nincs meg a csattanó a végén, de ettől függetlenül szerintem meglehet többször is nézni.
Hihetetlenül jól összerakott film, zseniális színészi alakításokkal, látványos megoldásokkal és egy olyan történettel amely végig leköt. A két bűvész versengése eleve adja az alapfeszültséget és egy-két csavarral még ezen is sikerül emelni. Szinte me... Több