Moziban láttam először. Emlékszem, teltházas volt a terem, és amikor vége lett a filmnek, kib@szott nagy csend volt. Nem pattantak fel az emberek, ahogy szoktak kirohanni egy hosszabb film után. Ez mindent elárul róla. Egy abszolút életszerű dráma. Elgondolkodtató, tényleg nagyon jó film. Remek színészekkel. Ajánlom mindenkinek.
Egyszerűen képtelenség ráunni. Nagyon nagy favoritom ez a zsáner. Bármikor meg tudnám nézni és soha nem unnám meg. Isteni párbeszédek, szerethető karakterek. Bárkinek ajánlani tudom.
Az Amerikai história X tipikusan az a film, ami nem ajánlott mindenkinek és mindenkor. A nagyon erőszakos jelenetek mögött egy sokkal mélyebben húzódó társadalmi problémát vázol fel. A filmben az érdekes az, ahogyan a főszereplő karakterének megválto... Több
A közepéig egész jó ez a film, de aztán ezzel a megbánós lélektani vonallal elindul a lejtmenet, a vége pedig már igen gyengére sikerült.
Nagyon jó film, ajánlott kb. 14-15 éves kor fölött. A két főszereplő jól játszik, de Edward Furlongot emelem ki, ő szerintem zseniális, lehetett volna jó karrierje. Propagandának nem mondható, főleg a vége miatt (aki látta, tudja, mire utalok). Ez a ... Több
Edward Norton pályafutásának legzseniálisabb játékával a 90-es évek egyik legerősebb filmje az előítéletek, a gyűlölet totális tragédiájáról. Szívbemarkoló, megrázó és tanulságos.
Nagyon durva film. Erős idegzet kell hozzá, elég brutális részek vannak benne. Izgalmas, van mondanivalója! Ajánlom!
Ahogy Edward Norton alakít ebben a filmben az valami zseniális. A film azért tetszett, mert láttatni engedi mindkét oldal hozzáállását,és harcukat egymással és természetesen rengeteg borzalmat aminek nem lett volna szabad megtörténnie. Rendkívül megrázó és szomorú film tele tanulsággal.
Nem egy könnyed film, de nagyon jó lett a történet, s van mondanivalója. Brutális részek vannak jócskán.
Bitang erős film, gyenge idegzetűek messze kerüljék el. Nem is annyira a látvánnyal sokkol - bár a betonos, állkapcsos rész nagyon meredek -, sokkal inkább a mögöttes tartalma és az üzenete az, ami könnyen megülheti egy-egy néző gyomrát. Emellett persze a befejezés is.