Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
NA

At Eternity's Gate (2018)

At Eternity's Gate
Filmadatlap
 
28
Szereplők
2
Vélemények
30
Képek
2
Videók
 
Kirana80   2019. 02. 08.
Az élet színei

Nemrég volt szerencsém ezt a csodálatos filmet megnézni. A történetet olyan életszerűen, korhűen , és fantasztikus operatőri munkával, valamint Willem Dafoe arcát,színészetét egekbe emelő alakítás jellemzi. Minden egyes rezdülésében Dafoe Van Gogh. A körülményeit, a helyeket ahol jár, a történéseit oly módon érzékeli az ember, mintha benne lenne a filmben, majd mintha teljes betekintést nyerhetnénk az elméjébe. Egy okos, tehetséges, de mentálisan súlyos ember fantasztikus kontrasztja. Magányos, némileg iszákos, folyton zseniálisan szegény festő, aki mintha sejtené nem e kornak fest, csak adni akar pedig ő soha semmit nem kapott. Egy ennyire bologtalan ember ennyi szépséget adott a világnak, ... több»

 
Král   2019. 02. 17.
Melankolikus Van Gogh tanulmány

A 2017-es Loving Vincent után, mostmár egy élőszereplős önéletrajzi mozit is kapunk a 19.század egyik leghíresebb festőjéről, Vincent van Gogh-ról, a mindig lehengerlő Williem Defoe-val a főszerepben, aki most is az. A film, Van Gogh utolsó életszakaszat mutatja be egészen a haláláig. Az Arles-ban töltött szabad évektől Paul Gauginnel, egészen az elmegyógyintézetig Auvers-sur-Oise-ban. Ám ahelyett, hogy a művész alkotásaival, magával a kész munkával és azoknak a sorsával foglalkozzunk tényszerűen, amolyan objektív módon, a rendező inkább a festőművész gondolatai, inspirációi, és maga az alkotás csöndes folyamata érdeklik. Így tevén az egészet egyfajta intim hangulatfilmmé ahol a kézzelfogh... több»

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.