Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
68

Baywatch

(Baywatch)
 
37
23
25
68

Vélemények: Baywatch (2017)

 
indingo   2018. 03. 08.

Nézhetetlen! Teljesen alpári, semmi humoros nem volt benne. Nem is értem Rockot és Zac Efront. Elolvasva a forgatókönyvet ez nekik tetszett? Van mit a tejbe aprítani, nem kell mindent elvállalni.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 12. 22.

Jajj, ez a film… pedig annak idején elgondolkodtunk azon, hogy moziban nézzük meg (aztán mégis a Dunkirk és az új Pókember film javára döntöttünk, milyen jól tettük). Nemrég sikerült megnéznünk ezt a „remekművet”, de sajnos ezen nincs mit szépíteni: sejtettük, hogy egy marhaság lesz, de a kezdeti bénázásokat sikerült folyamatosan alulmúlnia. Pedig lehetett volna egy jó kis agykikapcsolós filmet is összehozni az alapfelállásból, de ez elúszott… Persze lehetne jönni azzal, hogy annak idején a sorozat sem a művészi igényességének köszönhette népszerűségét, sokkal inkább a kidolgozott felsőtestek és női idomok (illetve az ezekről készített lassított felvételek) tömkelegének, amelyekből természetesen jelen film sem szenved hiányt, csak épp a lényeg maradt ki belőle: az értékelhető poénok, amiket meg ilyen címszóval kaptunk, azok inkább kínosak voltak, s abszolút nem viccesek. Pedig kezdetben még azt gondoltam, hogy egy remek kis agyzsibbasztó kikapcsolódás lesz, de aztán hamar elkezdtem unni az elcsépelt humor és a semmitmondó történet miatt. Egy idő után pedig még az alpáriságot is sikerül meghaladni, ékes példa erre a hullaházas „bújócska”. Dwayne Johnson és Zac Efron párosa számomra nem tudott működni, mindkét színészre erőteljesen jellemző a ripacskodás, de a Baywatchban már annyira elvetették a sulykot, hogy bosszantó volt látni. Az antagonistaként funkcionáló Priyanka Chopra karaktere faék egyszerűségű, mindezt csak egy valami tudta érdemben ellenpontozni: a CJ és Ronnie közti ügyetlen románc, amelynek a gagyisága legalább rejtett némi vicces momentumot. Ezek azonban apróságok az egész film ügyetlenkedéséhez képest, amelyet csak tetéz David Hasselhoff és Pamela Andreson erőltetett cameója, a vízi mentők munkájáról tett magasztos megnyilvánulások, s a folyamatos vita azon, hogy kinek mi a hatásköre. Nem voltak nagy elvárásaim a filmmel kapcsolatban, nem számítottam kiemelkedő színészi alakításokra, sem bonyolult történetvezetésre, de az nagyon tud bosszantani, ha egy film a fő célkitűzéseit sem tudja teljesíteni: szórakoztatáshoz gyenge, ahhoz képest pedig elég hosszú is, emiatt a végére eléggé el is laposodik a történet, s már a poénok sem ülnek. Kicsit olyan, mint a magyar pártok a választások idején: keveset ígér, ám azt sem tartja be, vagy ha igen, akkor nagyon rosszul.

 
dulkap   2017. 09. 26.

Rosszabbra számítottam, de meglepően kellemesen elszórakoztatott. Kicsit humorosabbra van véve, mint a széria, de az alapok ugyanazok: Mitch a legtökösebb, legtökéletesebb férfi a parton, a csajok bombázóak, a háttértörténet pedig egyszerű és sablonos. De szerencsére kellemes a humora, a közel két óra ellenére sem unalmas és kellően feszes a tempója.

 
HercegPeter   2017. 11. 02.

Nem indul annyira rossznak, mondhatjuk, hogy az első max fél óra még vicces is. De aztán gondolnak egyet és egy erőltetett humorú akció-krimit csináltak belőle. Van benne kb 5 poén és ennyi. Az effektek borzalmasan gyengék egy ilyen produkcióhoz képest. Megpróbáltak összedobni egy filmet, amihez meg is voltak a nagy nevek, viszont a sztorit elfelejtették rendesen összerakni. Sajnálom, többet vártam tőle. Egyébként körülbelül azt tudnám elmondani, amit MMcFly is leírt.

 
Orosz István   2017. 07. 14.

Mennyire érdekes, szidták a kritikusok, de azt kell mondanom ezeknek a kritikusoknak semmi ízlésük nincsen. Nem vártam sokat a filmtől, de meg kell mondanom, hogy kellemeset csalódtam. Humoros volt akció dús, szóval minden megvolt benne ami egy filmhez kell.

 
MMcFly2015   2017. 07. 17.

Nem vártam nagy durranást, így nagy csalódás nem ért. A 120 percre nyújtott történet nálam sokszor ellaposodik, unalomba fulladt. Vígjátéknak idétlen (jobb poénok az előzetesbe már láthatóak voltak), kriminek pedig gyenge, és klisés. A műfajok közt nagyon nem tudtak napirendre térni, így sokszor a néző is összezavarodik. David Hasselhoff cameoja borzalmas volt, mint poén, nem hiszem el, hogy jobbat nem tudtak kitalálni. A vizen történő akcióknál a mozivásznon nagyon szemet szúrt a kezdetleges CGI technika. A beszólások - főleg Zack Efron felé - megröhögtettek, de talán ennyi szórakoztató elem jutott a két órára. Aki a sorozathoz hasonló stílust vár, vagy szimplán egy laza tengerparti cici-lassításban gazdag vígjátékot, csalódás éri, ugyanis semmi hasonlóságot nem lehet a címen kívül felfedezni az eredeti sorozat és ez között.

 
Deku   2017. 10. 14.

Bitangos film, szakadtunk a moziban mert nagyon ott volt minden pillanata. A színészek egytől egyig remekek voltak. Ez végre egy igazán szórakoztató és látványos film lett. A tekintetet végig a képernyőre szegezi és még a fülnek is kellemes pillanatokat okoz a zene. Szerintem ez valami fantasztikus film lett.

 
SethFranco   2017. 09. 30.

A film újabb tag a remakelt sikeres alkotások sorában. Az alapanyag itt egy sorozat volt ugyan, de a bevételek reményében nem riadtak vissza a népszerű sorozat mozivászonra vitelétől. Előre leszögezném, hogy én nem voltam nagy rajongója az elődnek, nem néztem, így nem voltak semmilyen elvárásaim a filmmel kapcsolatban. A végeredmény felemás lett végül, egyrészt a trailer alapján kicsit viccesebb filmre számítottam volna, azonban az alkotóknak sikerült szinte minden jó poént belezsúfolni a párperces kisfilmbe; másrészt azonban a szereplőgárdára nem lehet semmiféle panasz, Dwayne Johnson a hátán viszi az egész filmet, de a többiek is derekasan kitettek magukért. A film legnagyobb hibájának azt tartom, hogy több akart lenni, mint amennyit ennyi játékidővel és ekkora célközönséggel megengedhetett volna magának. A film eleje egy laza vígjáték akart lenni a tengerparton, ahol percenként láthatunk lassításban lépdelő bikinis lányokat, a mű második fele pedig komolyabb irányt próbált megcélozni egy nyomozós szállal, de nem igazán sikerült. Amit talán még fel lehet róni a filmnek, az a már bántó tökéletesség a külsőkben, még a tömegjelenetek legutolsó soraiban látható lányok is hibátlan alakú modellnek tűnnek.

 
Shelby07   2018. 01. 19.

Nagyon gyenge egy film. Szinte a semmiről szól, tele elég nyilvános számítógépes effekttel, tele hisztivel és gagyi történettel. Elég hosszú, jó pár lényegtelen részt kihagyhattak volna, és sajnos ezen a filmen még az se segített, hogy jó színészek játszottak benne. Szerintem az egyik legrosszabb filmjüket tudhatják maguk mögött. Nagy csalódás volt, elég gagyi és nagyon úgy tűnik, mintha csak összedobták volna az egészet. Nagyon kár volt ezért a filmért pénzt kidobniuk a film készítőinek. Aki nem akar magának 2 órás szenvedést, az ne nézze meg. Még egyszer is kár megnézni sajnos.

 
Lamboh   2017. 09. 28.

Nagyon alacsony elvárásokkal álltam neki ennek a filmnek. Egész konkrétan: a jó ég világon semmit sem vártam tőle. És valószínűleg pont ezért is tetszett annyira. Meglepően vicces volt, és csak úgy repült az idő a nézése közben. Meglepően jó film. Az év egyik nagy meglepetése számomra.

 
Lonka   2017. 07. 31.

Túl sok köze nincs az eredeti Baywatch sorozathoz, sem stílusban sem hangulatban. A története az én ízlésemnek elég gyenge volt, a karakterek meg ripacsok.

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

Hááát, átlagos lett mit ne mondjak. Túlzásba vitt történet én így jellemezném. A poénok jók ugyan de a filmből a történet az ami meghatározza hogy milyen lett. Itt még a jó színészek sem segítettek bár sokat emeltek rajta. Ez egy közepes film én csak egyszer néztem meg.

 
Diesel   2018. 02. 15.

Bármennyire is lehúzták a kritikák szerintem egy élvezhető jó kis filmet dobtak össze. Az események kicsit lassabban indulnak be, de szerintem ezzel sincs semmi gond. Tetszett a történet is volt benne csavar is. Valóban egy olyan vígjátékot láthatunk amiben van akció egy kis krimivel fűszerezve. Lényegében minden olyan elem meg van benne amivel egy szórakoztató kis filmet lehet megalkotni. Itt megemlíteném hogy nagyon, de nagyon sokan az eredeti Baywatch sorozathoz hasonlítják a filmet.. Szerintem ez öreg hiba. Eleve miért?? Teljesen különbözik a két műfaj. (Kb. olyan mintha az 1994-es Volkswagen III. golfot hasonlítanánk össze a 2004-es Volkswagen V. golffal.) Látványos esemény dús film. Nekem kimondottan tetszettek benne a poénok. Meg ahogy Dwayne Johnson szétoltja benne a Zac Efront már ezért megéri megnézni. Maga a környezet is szép volt, a zenék is tetszettek. A játékidővel sem volt bajom nem éreztem hosszúnak, nem voltak olyan részek amin untam volna a filmet. Mindent összefoglalva szerintem egy megfáradt napon délutánra vagy estére jó szórakozást nyújthat a film még akár az egész családnak is. :)

 
Gábor Rózsa   2017. 09. 19.

A lehető legnagyobb félelem volt bennem azzal kapcsolatban, hogy unalmas lapos, teljesen erőltetett film elé ülök le. De már az elejétől kezdve éreztem, hogy van remény és végig meg tartotta. Jókat nevettem rajta. Kisebb változtatások vannak a sablonos történetekhez képest és kifejezetten /megmenti az egész filmet az öniróniája. Az egész össz-visz egy teljesen jó szórakozás! Jó fajta vígjáték.

 
baalint   2017. 11. 21.

Nagyon gyenge. csak arról szól hogy ez a két jómadár akik a főszerepben vannak ki vannak gyúrva és mutogatják magukat. A régi nem erről szólt. Még viccek sem voltak benne.

 
miklosvaridori   2017. 07. 08.

Nem is volt olyan rossz ez a modern kori Baywatch. Vicces, hangulatos, könnyed és szerethető. Klassz párbeszédekkel és jelenetekkel, frappáns befejezéssel.

 
Zsóka   2017. 09. 08.

Sokkal jobb film, mint számítottam, annak ellenére, hogy Dwayne Johnsont imádom (Zac Efront annyira nem...) Az idei év eddigi legjobb vígjátéka számomra.

 
BThomi   2017. 09. 22.

Egy tipikus amerikai vígjáték, ami megpróbálkozik mindenféle formával, hátha az egyik beválik, és szórakoztatni fog mindenkit. Ilyen pl. a visszatérő pejoratív humor. Az előbb vagy utóbb betalál felfogás itt szerintem nem vált be. Nem is hiszem, hogy az év vígjátéka lenne. Az a tipikus egyszer nézős, csak mert szakad kint az eső ok miatti film.

 
Minka   2017. 10. 24.

Egy igazi bulizós, lazulós, film, amihez agy sem kell, csak nézni ki a fejedből... Vannak benne jó poénok, de én őszintén szólva sokkal viccesebb filmre számítottam az előzetesek alapján. Arról nem is beszélve, hogy nekem némi képzavar volt David Hasselhoff felbukkanása... De Dwayne Johnson vicces és jó nézni, úgyhogy emiatt nem húzom le jobban. :)

 
Nathen   2017. 07. 19.

Ahhoz képest amiéyen rossz kritikát írtak róla, nem annyira rossz. Elröhögtünk rajta. Jobb mint pár agyonsztárolt divatfilm.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.