Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
35
Vélemények
33
Képek
7
Videók

Vélemények: Creed: Apollo fia (2015)

 
drg0602   2021. 05. 23.

legújabb vélemény

0

Szerintem jó film. Semmi extra, azt kaptam, amit vártam. Aki szereti a Rocky stílusú filmeket, annak mindenképp érdemes megnézni. 10/10

 
Filmdoki   2019. 01. 21.

a nap véleménye

0
Rocky újratöltve

Szkeptikusan olvastam anno a híreket: tovább viszik Rocky történetét, egészen pontosan Apollo fiára fog koncentrálni az új film. Azonnal felmerült bennem a kérdés: Miért? Miért kell ez? Láttam lelki szemeim előtt, hogy egy ostoba, felturbózott filmet... teljes kritika»


 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 31.

0

Talán a Rocky sorozat leggyengébb láncszeme.Stallone is túltolja a szerepét egy kicsit,és a fekete srác,az a M.B. Jordan egy nagyon gyenge színész,ha lehet annak nevezni. Kár érte,nagyon lecsúszott a színvonal.

 
Yosihiro   2019. 04. 30.

0
Creed-Rocky

Most sikerült ezt a filmet megtekintenem. Izgatottan ültem le megnézni, hiszen a Rocky filmek a kedvencek között vannak. Mikor elindult a film és S. Stallone magyar hangját meghallottam, sajnos már nem az az érzés fogott el, mint a Rocky filmeknél. Szerintem nem jó a így a magyar szinkron, nekem nem tetszik, valahogy nem jön át a Rocky érzés és hangulat. Bár a film most nem is Rockyról szólt, de mégis vezető szerepet játszott. A történetet én a Rocky folytatásának tartom. Azt hiszem, ebből a szempontól jól sikerült. Apolló fia remek választás abban, hogy Balboa újra a box közelébe kerüljön. A történet fel volt építve, és Apolló fia is remekül játszott a filmben. Plusz, hogy épp most ismerkedik meg a szerelmével, azt hiszem, ez is egy pozitívum lehet a filmben. A box jelenetek, azt hiszem, a mostani technológiának köszönhetően igen magasra tették a lécet, és szerintem jól sikerültek. Összességében a film képi és hanghatása remek (ha nem szinkronosan nézem ), a szereplők, úgy érzem, átlagon felül teljesítenek, és emiatt egy amolyan alapműnek érzem a Creed "trilógiában", ha lesz ilyen . Csak ajánlani tudom mindenki számára, remek kikapcsolódás. Üdv, Yosi

 
Thibo84   2016. 06. 14.

0

A Rocky filmeket láttam, de a zenéjén kívül, más nem hagyott bennem mély nyomot. De a Creed zseniális lett, kár hogy a magyar szinkronhangokat ennyire nem találták el.

 
Deku   2017. 08. 17.

0

Sylvester Stallone egész jó volt itt is és apróbb hibákat elnézve egész nézhető. Ez a film nem lett egy nagy alkotás, de itt most nem is éreztem ezt problémának.

 
HercegPeter   2016. 12. 06.

0

Előre szólok! Spoiler-veszély! Próbáltam úgy nézni, mintha semmi köze sem lenne a Rocky filmekhez. Majdnem sikerült. Az utolsó menetben mikor megszólalt a dal akkor jött fel bennem igazán az eredeti érzése. A szinkronnal szemben vegyes érzéseim vanna... több»

 
dailyfilmsan   2018. 09. 10.

0

Jó volt, tetszett. Nem volt az a hűű-hoo-haa film de azért jó volt nézni. Jó volt visszazuhanni Rocy Balboa kultuszába és újra látni kicsit öregen és megkopottan a box királyát. Tetszett hogy nem a 100% -os happy end-re ment a film, hanem szépen építette ki a saját kis tanulságát.

 
ZeroHero   2019. 09. 27.

0

A folytatasok folytatasainak spinoffja, amiben minden Stallone ala van teve. A film nem rossz, de nekem kicsit sok a monolog, a tavolba meredes, a multon valo ragodas es az, hogy csodalnunk kellene az oreg Rockyt. Michael B Johnson viszont remek.

 
MMcFly2015   2016. 01. 03.

0

Őszintén szólva nekem vegyes érzelmeim vannak ezzel a filmmel kapcsolatba, és ezt egy Rocky rajongóként mondom. Az 5. rész kivételével mindegyik Rocky film szenzációs, sőőt a Rocky Balboa címre hallgató 6. rész nagyon kellemes csalódás volt. Itt ugya... több»

 
rainman   2016. 11. 19.

0

Ha tízen-huszonévesként most először láttam volna Rocky filmet, akkor talán ez lehetne A ROCKY! De Rocky ma már legenda, Rocky már 40 éves, és ez a hetedik film, ami belőle táplálkozik. Én pedig természetesen ezekhez a Rocky filmekhez mérem. Jelentem... több»

 
VFTS   2016. 07. 26.

0

Kicsit olyan, mint a Star Wars 7., ami jó volt az előző részekben az gyúrjuk össze egy filmé. Sztoriban nincs semmi új, látvány is a megszokott, de ezektől eltekintve nézhető a film. Ha nem akarod külön megnézni az összes korábbi filmet, nézd meg ezt!

 
Borga   2016. 11. 23.

0

A Creed bunyós jelenetei elképesztően jól lettek leforgatva, csak ámultam, magával ragadó volt. Stallone alakítása kellően kifinomult és erőteljes, le a kalappal, szuper színész.

 
D. Wolfe   2016. 04. 29.

0

Szerintem egy hangyányit elmaradt a Rocky Balboától, de ettől függetlenül is fantasztikus film, amiben Stallone olyan alakítást produkál, aminek láttán mindenki letette az állát. A vágatlan bokszmérkőzés igazi filmtörténelem, de emellett elismerés il... több»

 
Timike   2016. 08. 05.

0

Én többet vártam tőle, már nem azért mert Sly Golden Globot kapott érte, hanem csak úgy. Eléggé hosszúra sikeredett és a boksz nem annyira hangsúlyos, mint várná az ember. Nyomják az arcomba és kész.

 
Ragemarci   2016. 01. 03.

0

Jó kis film, ez a Rocky franchise olyan, mint a jó bor. A két főszereplő között működik a "kémia", már-már átmennek néha buddy movie-ba. A bajom, hogy sajnos a boksz is inkább Rocky, mint real.

 
Döme   2016. 07. 18.

0

Csalódás. Rossz élmény. Mondhatom magam Rocky filmeket kedvelő embernek. Annyira kedvelőnek , hogy a hatodik Rocky film is komolyan megmozgatott, pedig arra sokan mondták , hogy már nem kéne. De szerintem nagyon is kellett ! És jó volt ! Ez viszont t... több»

 
Gábor Rózsa   2017. 01. 30.

0

Nem vagyok nagy Rocky rajongó. De ez a film kifejezetten jól kezelte ez a boxos, motivációs gyakorlatilag már totálisan lerágott csontot. Kellemes és fordulatos volt a történet nem unatkoztam. Szórakoztatott és komolyan tudtam venni.

 
adamkatka   2016. 10. 03.

0

Erősen túlértékelt film. Unalmas, kiszámítható, sablonos. Minden jelenete mintha koppintás lenne valahonnan. Nincs mélysége a filmnek, igen felületes, üresjáratokkal teli és a színészek is átlagosak.

 
mrfaktor   2016. 04. 30.

0

Nem rajongok a sportfilmekért, de valahogy a Creed több, mint egy sportfilm. Film útkeresésről, hitről, kitartásról. Sylvester Stallone méltán érdemelte volna meg az Oscar díjat, hitelesen alakítja a megöregedett egykori bokszolót. A zenéje is kiváló.

 
angel001   2016. 04. 30.

0

Biztos jó film annak aki szereti a boxot, a Rocky Balboa sorozatot, annak kihagyhatatlan darab.Végignéztem a párom kérésére, örömére, de ennyi soha többet boxolos filmet!Számomra szörnyen unalmas volt.

 
portal91   2016. 06. 27.

0

Megnéztem, de valahogy nem éreztem a Rocky feelinget, sokkal inkább mintha egy drámainak látszó tini filmet néztem volna Stallone-val. Vannak jó pillanatai, de nem a legjobb, de azt sem mondom, hogy rossz irányba indult el a sztori.

 
Ancsus   2017. 02. 08.

0

Közepes filmélményként tekintek a Creed: Apollo fiára, kategóriában voltak azért ennél már sokkalta jobban sikerült darabok. Ez maximum egy egyszer nézhető alkotás, mély nyomot nem hagy az emberben.

 
Mulds   2016. 06. 11.

0

Végre valami igazán használható. Látványvilágban egész kellemeset alkottak, zenei világa is igazán jó lett és ne felejtsük el a történetet. Szerintem zseniális amit létrehoztak.

 
punktum   2016. 06. 25.

0

Én eléggé untam, valahogy sok volt a duma és kevés a box. Kicsit soknak találtam, hogy Rocky rákos, a barátnő el fogja veszíteni a hallását.

 
RobThe10   2016. 02. 08.

0

Gyerekkorom óta nagy Rocky rajongó vagyok, imádom Stallone-t, bármiben is játszon. Ez most is így volt. Elképesztő folytatást kaptunk egy mellékszálon... Gyönyörű fim!

 
tamas84   2016. 02. 14.

0

Ugyanaz a recept, mint régen, és persze ehhez jönnek a hiteltelen bokszolós jelenetek, amikor annyi ütést kapnak be, amitől mindenki már rég KO-zott volna, de ezek még keménykednek. Okés, el lehet ezt nézni, meg ettől függetlenül nem rossz film ez azért.

 
KrisztiEsLaci   2016. 04. 23.

0

Aki nem szerette a Rocky sorozatot, az gyorsan lépjen is tovább! Aki viszont rajongó, de legalábbis tetszett neki, az nem fog csalódni! Méltó lezárása a Rocky-korszaknak, és méltó megkezdése (remélem!!!) a Creed-érának. Az utolsó menetnél, mikor felcsendül a Rocky-filmek klasszikus himnusza, garantált a lúdbőr!

 
DrPepper11111   2016. 04. 21.

0

Szomorú, hogy premier hétvégén a moziban 10 ember volt rajtunk kívül. Ugyanis ez egy ízig-vérig Rocky film, nagyon a hatása alá kerültem. Boxfilmek rajongóinak kötelező darab.

 
Robi   2018. 07. 26.

0

Ez a film nekem mély csalódást okozott az eleje nem volt rossz de a közepe felé ráébredek hogy a főszereplő creed fia ellenszenves karakater. Túl sablonos tipikus ha boxoló akkor persze mért is legyen normális élete mindenféleképpen legyen intézetben... több»