Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
57%

Fahrenheit 451 (2018)

Fahrenheit 451
Filmadatlap
 
29
Szereplők
4
Vélemények
8
Képek
7
Videók

Galéria (8)

Michael B. Jordan
Michael Shannon
Michael Shannon
Michael B. Jordan
Sofia Boutella
Michael B. Jordan
Michael Shannon

Videók (7)

 
Norbert93   2019. 04. 10.

legújabb vélemény

0

Túlságosan alulértékelt film. A film alapjául szolgáló könyv különleges világot teremtett, ami a filmben kissé kapkodva lett megjelenítve. Annyira nem rossz, mint mondják, vannak benne mély gondolatok és pillanatok, de az igazi tűz hiányzik. Átlagos ... több»

 
ionlywearblack   2018. 06. 25.

a nap véleménye

2

Az a baj ez a film tűz akart lenni, de egy gyufa lángjánál nem pislákol jobban. Fahrenheit 451 című világhírű könyvből készítették a filmet. A történet egy olyan világba kalauzol, minket, ahol minden nyomtatott könyv olvasása vagy pusztán birtoklása ... több»

 
hsanya182   2018. 06. 07.

1

A film mélysége és a bölcs idézetek teccettek, a megvalósítás már nem annyira, ezért közepes! Equilibrium c. film sokkal jobbra sikerült, de ez a feldolgozás is lekötött, mert szeretem a fikciókat. Aki nem látta az eredetit vagy Equilibrium-ot, az néze meg nyugodt szívvel ezt előbb...

 
FGyula   2019. 03. 03.

0
Hát fura

Kár volt a filmszalagért.

 

Az a könyv, amelyet Montag az öregasszony házából szereznek, aminek a címe "Notes from Underground", amely ironikusan egy olyan emberről szól, aki a saját létezésével küzd.

(Diesel)
 
A jobb érzésű emberek gyomra manapság görcsbe rándul kicsit, ha valamelyik zseni úgy dönt: ideje újra vászonra vinni egy klasszikust. Általában nincs túl jó vége. több»