Egyiptom istenei

Gods of Egypt

2019.09.30 Ms. Akárki

Szörnyen unalmas volt és kiszámítható, pedig az előzetes alapján sokkal jobbra számítottam. Egyedül Gerard Butler játéka volt benne a pozitívum, de a végére már őt is elnyomták a gagyi CGI-vel. Max egyszer nézős így sajnos.

2016.04.14 Szilonka

Teljesen rendben volt a film, nekem kifejezetten tetszett. Érdekes volt a története és a megvalósítás is mutatós lett. Az egyiptomi mitológia kedvelői imádni fogják a filmet. Ajánlós!

2018.12.07 harnas1207

Voltak erősebb pillanatai is, de végül mégiscsak belesüppedt az ócska látványfilmek kliséibe. Az volt az érzésem, hogy sok más filmből lopkodták össze apránként. A halandó srác egész egyszerűen az idegeimre ment.

2017.10.20 Bazzzsi

Nem lett a kedvencem a film. Nyertem rá egy páros jegyet így megnéztem. A története egy gyenge XX. századi kalandfilm történetét idézte fel bennem. Butler érdekes szerepeket játszik mostanában.

2016.05.08 TomÁcs

Teljesen korrekt a film. Van egy története, amely kellően izgalmas és látványos. Az istenek is karakterek, nekem tetszett.

2016.05.17 VvV

Szerintem jó volt a film. Picit történeti, megspékelve a 21. századi effektekkel. Nekem a története is tetszett.

2018.07.10 Norbi

A film látványvilága miatt már megéri megnézni, helyenként lenyűgöző elemeket tartalmaz. Jó, izgalmas egyiptom isteneiről i szóló történet, nagyon magával ragadóra sikerült.Csak ajánlani tudom.

2016.02.25 MMcFly2015

Visszataszítóan gyenge film. Az A kategóriás színészektől nem gondoltam volna hogy ilyen pocsék filmet kapok. Úgy gondoltam, ha az előzetes alapján nem is fogott meg, de a látvány miatt érdemes rá moziba beülni. Tévedtem, de még mekkorát. A viccesnek... Több

2017.07.26 Lonka

Jó nem ebből a gyerek megtanulni az egyiptomi kultúrát, de látványban voltak szemkápráztató jelenetek,a mik széles vásznon nagyon jól mutattak. Történetben kicsit Indiana Jones gyengébb kiadásban.

2016.09.26 Greeta

Látványos film, persze ki lehet találni a végét, de egyszer meg lehet nézni.

2016.06.19 Timcsi

Látványos és szórakoztató film. Nem kell túlgondolni a történteket, nem kell törnie az embernek az eszét, hogy akkor mi is történt.

2019.05.07 petraszab

az egyiptomi kultúrát kicsit megfertőzte a 21. század fejlettsége. A film inkább a látványra ment. A karakterek és párbeszédek kicsit unalmasak.

2016.02.28 TribeBubu

Tipikus látványfilm. Kiszámítható, elcsépelt történet, maximális látvány. A színészek amúgy jók voltak és szép a rendezés is szép lett. A zene egész pofás volt. De sajnos nekem ez kevés az igazán jó szórakozáshoz. De ha éppen ez megy egy fárasztó nap után a tévében, lazításnak nem rossz.

2017.08.13 felicity

Hú! Ez a film egyszerűen fantasztikus. Gyönyörű tájak, és jó karakterek vannak benne. A történet is nagyon jó. Csak ajánlani tudom. Nekem nagyon tetszett. :)