Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
59%

Lőpor turmix (2021)

Gunpowder Milkshake
Filmadatlap
 
26
Szereplők
6
Vélemények
20
Képek
4
Videók

Galéria (20)

Lena Headey
Karen Gillan
Karen Gillan
Karen Gillan
Angela Bassett
Angela Bassett
Michelle Yeoh
Michelle Yeoh
Angela Bassett
Lena Headey
Karen Gillan
Navot Papushado
Michelle Yeoh
Angela Bassett
Carla Gugino
Angela Bassett
Angela Bassett
Carla Gugino
Lena Headey
Karen Gillan
Karen Gillan
Angela Bassett
Carla Gugino
Karen Gillan
Paul Giamatti
Karen Gillan
Chloe Coleman
Lena Headey
Michelle Yeoh
Carla Gugino
Angela Bassett

Videók (4)

 
elekm90   2022. 05. 25.

legújabb vélemény

0
Jó akciók... és nagyjából ennyi

Ez a női John Wick-klón egész látványos és egyben ötletes akciójelenetekkel büszkélkedhet (noha nekem néhol már túlságosan "menősködő" volt). Ezzel kb. el is mondtam a pozitívumokat. A történet még egy átlagos akciófilmhez képest is gyenge, a karakterek pedig egybitesek, érdektelenek és fárasztók. A szintén 2021-es Kate sem egy világmegváltó akciófilm, de az jobban működött.

 
Eastern79   2021. 08. 18.

a nap véleménye

2
Zseniális akcióbalett

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Navot Papushado rendező nevét érdemes lesz megjegyezni, mert olyan stílusos akcióorgiát álmodott vászonra, mintha Quentin Tarantino találkozott volna Timur Bekmambetovval és John Woo-val. Tele van olyan vizuális ötletekkel, amelyek néha önmagukban be... teljes kritika»

2
 
HE7EDIK   2021. 08. 21.

3
Fos turmix

Karen Gillan amilyen szép, és jól játszott a Jumanjiban, itt annyira ronda és hiteltelen. Ez pedig elsősorban azok hibája, akik ezt a jó nagy adag sz*rkupacot összehordták nekünk, lopkodva minden létező kultfilmből. Persze megy a lassítgatás, hogy művészinek tűnjön, csak ami működik mondjuk John Woo-nál, az egy Papushadonál csak nevetség tárgya, mert nincs mögötte normálisan megkoreografált akció. Jönnek a negyvenkilós nők, levernek-rúgnak-harapnak egy kisvárosnyi férfit, az se számít, ha már golyó van a testében, hisz nő, győznie kell a gonosz férfiak ellen. Én ezen a filmen nevetni maximum kínomban tudtam...

 
Lóri Ádámcsik   2021. 08. 25.

1
Semmi értelme

Egy zavaros katyvasz gyenge szereplőkkel és sztorival. Egyszer sem éri meg megnézni. :(

 
Thor   2021. 08. 20.

0

Nem kérdés, hogy meg akartam nézni ezt a filmet, imádom Karen Gillant és Lena Headeyt, az ő párosuk egyszerűen mindent visz!

 
nmth01   2021. 08. 19.

0

Szerintem ennek a filmnek egyszerűen nagyobb volt a füstje, mint a lángja. Nagyon kusza sztori, elnagyolt karakterek, persze az akció az remekül megkoreografált.

A film összbevétele 344 931 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 4 297 085 forintot termelt. A hazai mozik összesen 2 763 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Angela Bassett második alkalommal alakított Anna May nevű karaktert.

(csd)
 

Chloe Coleman és Karen Gillan korábban A galaxis őrzői című filmben szerepeltek együtt.

(csd)
 

A filmben anya és lányát alakító Lena Headey és Karen Gillan között mindössze 14 év korkülönbség van.

(csd)
 

Az étterem étlapján megtalálható a "Fight Club Sandwich", amely utalás a Harcosok klubja című filmre.

(csd)
 

A film főszereplőjét alakító Karen Gillan egy interjúban elárulta, hogy kedvenc édessége a turmix.

(csd)
 
Az izraeli származású Papushado nyugati érzéketlenséggel, pökhendiséggel gyártott iparosmunkát tett le az asztalra. Csak összekulcsolt kézzel reménykedhetünk, hogy a rendező visszatalál önmagához, és Izraelben kompetensen vezényli le az 1946-ban, britek által megszállt Palesztinában játszódó, játékosan falafelwesternnek becézett Once Upon a Time in Palestine-t. több»
 
A film olyannyira a stílusra és a gondosan kidolgozott akciójelenetekre koncentrál, hogy minden más, így az érzelmi szálak is elsikkadnak emellett. Pedig folyna ezerrel a bérgyilkosnők humanizálása: Sam (kutya helyett a là John Wick) egyik áldozata kislányát (Chloe Coleman) magával menekíti a könyvtárba, így a filmben a legifjabb generáció is képviselteti magát, jelezve, hogy van utánpótlás. A lebegtetett befejezés pedig arra utal, ha van rá igény, folytatás is lesz. több»
 
Az egész csapatot úgy, ahogy van, lejátszotta a 8 és háromnegyed éves (jó, valójában 12) Chloe Coleman. Vicc. Szóval, ha rám hallgatsz és erős nőket néznél, összetett karakterfejlődést, vagy csak jó akciójeleneteket, akkor látogass vissza az LV-426-ra. Ott is egy CÉG csinált káoszt. Ezek a cégek. Cöh. több»