Érdekes, hogy a Halálos fegyver 1-2. részét nem láttam még. Pedig nem vagyok mai gyerek... A VHS-időkben sok filmet láttam. Ez valahogyan kimaradt. De kifejezetten szórakoztató volt. De akkor is csak 4 csillag, mert ha 5 lenne, akkor a 4. részre 6 csillagot kéne adni :-)
Említsük meg Joe Peschit,aki nélkül ez a filmsorozat,nem az lenne,amivé lett.Örök klasszikus.Jó kis akciómozi,pompásan elhelyezett humorbombákkal,és persze igazi durranósokkal is. Érdemes megnézni.
Egy hihetelenül jó folytatás az első rész után. Nagyon jól kapcsolódik a két történet egymáshoz. Figyeletek a részletekre és történet folytatása sem lett izgalom mnetes. A romantika is szerpjez jut és az emberi értékek is felértékelődnek:) nagyon jó szorakoztató és akciódús film. Csak ajánlani tudom mindnekinek :)
Riggs és Murtaugh első kalandja betonerős alapozás volt, a nézők pedig kíváncsiak voltak a két figurára, így 1989-ben jöhetett is a folytatás, mely követi a nagyobb, több és látványosabb alapelvet, de véletlenül sem törik bele a bicskája a vállalkozá... Teljes kritika
Ez a rész még kellően jó fajta lett akárcsak az első rész. Nagyon humoros ez a két páros és maga a film történetvezetése is bitang erős. Nagyon ütős film sorozat lett.
Szerencsére nem adták lejjebb a szinvonalat és a lendülete, eredetisége is megmaradt. Külön említés jár az eszelős, bolondos szerepek királyának Joe Pesci-nek. Felejhetetlen alakítás.
Teljesen mértékben hozza azt a színvonalat, amit egy remek első rész után várhat az ember. Kicsit tempósabb, és a humor is nagyobb dózisban van adagolva. Jól érezhető, hogy Riggs túltette magát a múlton, és Murtaugh családi légköre őt is felkarolta. ... Több
Danny Glover és Mel Gibson hihetetlenül nagyot alakított ebben a zseniálisan elkészített akciódús, de természetesen humorban is gazdag akciófilmben. Nagyon jó fim,öt csillagot érdemel! :)
Tetszik a filmben, hogy nem csak egy sablonos akciófilm, hanem nagyon jó humora is van. Nem csak kifejezetten az akció filmek kedvelőinek szórakoztató. Jó a sztorija és érzelmileg is megragadó.
Mennyire jó ez a film, nem is nagyon tudom, hogy ki az, akinek ez ne tetszene. Zseniális színészi játék látható a filmben. Nyugodtan nézd meg ha némi kikapcsolódásra vágysz. :D