Sid a legnagyobb arc az egész filmben. Nagyon vicces és találó a magyar szinkron. Szépen kivitelezett mesefilm. Nagyon sokszor láttam és szerintem még nagyon sokszor is fogom látni. :)
Ennek a sorozatnak ez az első része tetszett a legjobban, valami új volt, és humoros és érzelmes. Nekem nagyon tetszett az, hogy mi módon alakult ki különböző állatok között ilyen életre szóló barátság.
Hiába hideg és jeges, talán kissé ingerszegény környezetben játszódik, a karakterek és a történet eléggé melengető ahhoz, hogy felolvadjunk, vagyis feloldódjunk. Néha picit lassú, de teljes egészében nézve tanulságos jellege mellett a humor is megjelenik.
Végig izgalmas poénos animációs film. Nem csak a gyerekek, de a felnőttek is jól szórakoznak rajta. Imádom a lajhár beszólásait, meg a mókust az elején.
Az egyik kedvenc animációs rajzfilmem ugyanis végig az elejétől a végéig nagyon szórakoztató, sok poénnal, egy nagyszerű kalanddal, szerethető figurákkal. Sid a kedvencem, fergeteges.
Szerintem aki egyszer is látta, vagy meg fogja nézni ezt a rajzfilmet, örökre emlékezni fog rá! Azt már nem is merem említeni, hogy mennyire tetszeni fog neki! Az animációja nagyon szép és kidolgozott! A cselekménye aranyos, kalandos és vicces! A kar... Több
Összességében kedves, jópofa kis animációs film, de nem tudom 5 csillagra értékelni, mert annyi érdekesebb, különlegesebb, jobb animációs filmet láttam mostanában. Egy-két karaktert pedig kifejezetten idegesítőnek találtam. De mindezek mellett azért kedves, aranyos, nézhető alkotás, a maga műfajában nem rossz,
A maga nemében páratlan alkotás. Már rengetegszer láttam, de a mai napig végigröhögöm, illetve az érzelem gazdag jeleneteken meghatódom. Mikor Mani a barlangrajzokat nézi, na az egy igazán megható képsor. Emellett nagyon jól kidolgozott figurák vann... Több
Igazából ez egy tulajdonképpen látványos, izgalmas, szerethető animációs film, amit még moziban láttam. Viszont valahogy nem került hozzám annyira közel, hogy moziban megnézzem a folytatásait - itthon is legfeljebb bele-belenéztem ezekbe.
Nagyon jó film lett ez az első rész. Szórakoztató, kikapcsolódást nyújt a megtekintése kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Nagyon jók lettek a vizuális effektek és szerintem a hangokat is nagyon eltalálták.