A Senki 2 Bob Odenkirk filmjének a folytatása volt. Nem voltam el ragadtatva tőle, de azt se mondom rá hogy ne nézze meg ezt az aki akarja. Egyszer nézős mozi. A film az elején még érdekesen haladt de már a vége fele kezdett érdektelenné válni. Van benne akció, de manapság már az akciókba is bele unja magát az ember. Hutch karaktere a film érdekes középontja volt mert ő valami vel hozta azt a érdekes karaktert. Azért a teljes akció mellett az is tetszett hogy egy pár humor is belefért. Bár nem volt olyan folytatása az első részhez képest. Számomra ez a film egy 10/5 #premiervadasz
A Senki 2 szerintem pont azt adja, amit az első rész után várni lehetett, csak még nagyobb adagban. Hutch karaktere nekem azért érdekes, mert egyszerre teljesen hétköznapi figura, ugyanakkor benne lappang egy olyan erőszakos oldal, amit általában mindenki elnyom magában. A folytatásban ezt még jobban kihozták, és emiatt végig feszültnek éreztem a filmet. A harcjeleneteknél azt éreztem, hogy kicsit túlzóak, de pont ez teszi szórakoztatóvá, nem a realitás a lényeg, hanem az, hogy elszabadul az adrenalin. A humor is tetszett, és ,hogy nem lett egy egysíkú, komor akciófilm, hanem mindig volt benne egy csipet önirónia. Ami nálam igazán működött, az a főszereplő kisugárzása. Bob Odenkirk továbbra is olyan, mintha nem is illene ebbe a világba, és épp ezért működik annyira jól. A kontraszt az, hogy egyátlagos apuka képes a legkegyetlenebb módokon lecsapni az ellenfeleire , ettől egyszerre vicces és félelmetes ez a film. Feltűnik a filmben egy ikonikus színésznő is akiről én csak utólag tudtam meg ki, mert nem ismertem meg. Jól kinevettem magamat :) Összességében nekem a Senki 2 egy olyan film, amit nem kell túl komolyan venni. Szórakoztató, kicsit véres, kicsit szatirikus, és jólesik nézni, ha az ember ki akar szakadni a szürke hétköznapokból. #premiervadasz.
A film sokban hasonlít az elsőre, de engem ez nem zavart. A történet szerintem itt ütősebb, a környezet, a családi nyaralós vidámparkos közeg is sokkal látványosabb. Az akciójelenetek mozgalmasak és nem annyira véresek, ennek én külön örülök. Szerett... Több
A Nobody 2 korrekt folytatás lett: a főszereplő ismét brillírozik, ugyanazzal a lazasággal és szikár brutalitással, ami miatt az első rész is működött. A készítők gyakorlatilag lekövették az előző film cselekményét, csak új köntöst adtak rá – ami elsőre akár megúszósnak is tűnhetne, de végül működik, mert a recept még mindig üt. Vicces, látványos, és pont annyira véres, amennyire kell. Az új karakterek meglepően jól illeszkednek a sztoriba, a régieket sem felejtették el, így nem érződik darálósnak vagy elkapkodottnak a világépítés. A végjáték ismét epic lett, igazi adrenalinbomba, ugyanakkor a főgonosz legyőzése csalódást keltően egyszerű: kb. olyan érzés, mintha egy legyet csaptak volna le, nem pedig egy félelmetes ellenfelet végeztek volna ki. Összességében a Nobody 2 nem újítja meg a műfajt, de nem is kell neki: pontosan azt adja, amit várunk tőle. Egy szórakoztató, stílusos akciófilmet, ami tovább építi a franchise-t, és közben nem veszíti el azt a fekete humort és lendületet, ami miatt az első rész kultkedvenc lett. #premiervadasz
Az első rész bemutatta Hutch Mansell (Bob Odenkirk) karakterét és életét, vagyis elénk tárta, hogy a hétköznapi élete mögött egy profin kiképzett, de visszavonult kommandós, kormányügynök és bérgyilkos áll, aki revizorként végzett régebben piszkos munkát az államnak. Látszólag tehát egy senki, valójában vérprofi harcos. Ennek megfelelően legyőzhetetlen közelharcban, mesterien lő, és bárkit legyőz, aki az útjába kerül. A második részben folytatja átlagos életét családjával, ám közben titkos életét sem hanyagolja el, továbbra is végez megbízásokat a hatóságoknak. Egy nap azonban Hutch szabadságra vágyik családjával, így elutaznak mindannyian egy kis nyaralásra. Ám itt is utoléri a baj: összetűzésbe kerül a rettegett Lendina maffiájával. A maffiafőnököt az a Sharon Stone alakítja (alig ismertem fel), aki 1992-ben szexikonként forgatta fel a világot az Elemi ösztönben. Ezúttal kegyetlen a karaktere, és nagyon rondán beszél (ezt kicsit túl is tolja). A Senki 2-ben kapunk vicces jeleneteket, rengeteg poént, helyzetkomikumot, miközben nagyon sok a véres jelenet és a durvaság is. A bunyókat is jól összerakták, így a végeredmény egy ambivalens akció-thriller-vígjáték.
A meglepően jól sikerült első rész után nem volt kérdés, hogy érkezik folytatás. Eddig a "visszavonult hétköznapi fószer rejtett képességekkel" zsánert főleg Jason Statham vitte a hátán, de Bob Odenkirknek is baromi jól áll ez a szerep. Az első részben is voltak humoros momentumok, de ezt a második részt talán még jobban elvitték a vígjáték irányába. Az akciójelenetekre nem lehet panasz, a rendező eddig főleg harcművészeti filmeket készített, nagyon jó koreográfiákat sikerült ehhez is kitalálni. A karakterek szerethetőek (a komplett csapat visszatért az első részből), a 86 éves nagypapi megint ellopja a show-t, de mindenkinek jut pár emlékezetes mozzanat. Ugyan az elsőt nem übereli, de az akciófilm-kedvelőknek továbbra is erősen ajánlott a megtekintése. #premiervadász
A botrányos angol (és magyar) címen túl a vékonyka történet az, amit fel tudok hozni ellene. A színészválasztás jó, a karakterek messzemenőkig működnek. A néha elbeszélő módba váltó történet mesélés jót tesz, kicsit Blöff utánérzés. A mi Senki-nk tényleg csak pihenni akar a családjával, de igazságérzete nem engedi, hogy elengedjen bizonyos dolgokat, és ez eszkalálja a folyamatot. A pénz elégetése visszatérő motívum, még ha most nem is szándékos. A finálé felé haladva egy John Wickbe oltott Reszkessetek Betörők!-ben találjuk magunkat, ahol talán erősebb utóbbi hatása, de a játékok 18+-osak. Ezen betétek alatt a zene választás is több, mint találó. Könnyed kikapcsolódás, feszes vágás, másfél óra kiszakadás a világból, ajánlom! #premiervadasz
Az első részt nem láttam, és tartottam tőle, hogy a 18+ besorolás miatt milyen "horror" lesz ez a film.. Meglepődtem, mert számomra nem volt túl véres.. A főhős karaktere fura, mert első ránézésre egy átlagos családapa, aki ennél valójában sokkal tö... Több
Ez a Senki 2 olyasmi volt, mint amikor egy háromnapos buli után hirtelen karikatúra lesz a sztoriból, elképesztően laza és véres, de érzelmileg totál légüres tér. Timo hozza a látványt és a kézikamerás brutalitást, de a karakterek mintha csak dekorác... Több
Olyan ez a film, mint egy vízi vidámpark, ami szuper vidámnak tűnik, aztán kiderül, hogy mindennel gyilkolni lehet benne. e a sztori… hát, az inkább csak keret. Élveztem, de nem sokat gondolkodtam rajta utána