Széttörve

Split

2024.04.13 CsakEgyCsajszi

Zseniális James McAvoy alakítása! Nem is tudnám elképzelni, hogy ezt valaki jobban el tudta volna játszani! Maga a sztori nem rossz, a kivitelezés sem rossz. Néhány dolgot ötletesebbre is meg lehetett volna csinálni, de persze nem az volt a lényeg. Jó film, a feszültséget tartja, történet van, érdemes megnézni!!!

2019.02.19 szabomarc

Szerintem kitűnő film lett, az alapötlet is tetszett, a megvalósítás is, James McAvoy pedig hatalmasat alakít végig. A vége kicsit elszállt, de így is nagyon jó film lett, mindenkinek ajánlom!

2025.05.12 Persevant

Túlzó téma, remek alakítások

Nem tudom, hogy létezik-e ilyesmi, mármint olyan, hogy valakinek 23 (!) személyisége legyen, de gyanús, hogy ez hatalmas túlzás. Ráadásul itt azt is beadják, hogy ezek mind tudnak is egymásról. Ugyanakkor Shyamalan rendezése, valamint James McAvoy és Anya Taylor-Joy alakítása nagyon színvonalas. Kapunk izgalmakat és fordulatokat is. Érdekes, hogy az elég kis termetű, alig 170 centis McAvoy mennyire félelmetes is tud lenni. Összességében erős alkotás, ami megérdemli az izmos 4 csillagot. De nem mindenkinek való.

2020.11.03 belavagyok

Anya Taylor-Joy tehetsége már ebben a filmben megmutatkozott. A történet alapja izgalmas a hasadt személyiséggel, de a vége kicsit zavaros lett.

2018.07.18 czerik

Ez az egyik legjobban várt filmen ebből az évből. Izgalmas, élvezhető film egy furcsa gonoszak. Ajánlom! És a "folytatását" is nagyon várom.

2017.01.30 moov18

Kisebbfajta csalódást okozott számomra a Széttörve. Az előzeteseket, posztereket és a különböző fórumokon az örömködő posztokat-véleményeket látva, abszolút felcsigázott és úgy voltam vele, hogy ezt bizony látnom kell mindenképpen, kihagyhatatlan! Ám... Több

2017.09.18 czigler.nora

Egyszerűen ez a film zseniális!!! A színészi alakítás az ötlet, minden..a vége talán egy kicsit túlzás, de persze van az a felfogás miszerint minden fejben dől el ..

2017.04.21 jake_green

Zseniális a film, mindenkinek ajánlom! Egyértelműen Night Shyamalan aki elviszi a hátán. Nem véletlenül vállalta el a főszerepet, hatalmasat alakít, sztem ez a film a színészi pályafutásának eddig a főalakítása! Sokan a 24.személyiséggel nem értene... Több

2019.10.06 Érdeklődő

Jó lett

Kételyekkel ültem neki a történet megtekintésének, de bátran mondhatom, hogy nem bántam meg. James McAvoy, aki az események folyamát viszi, igen jó választás volt a tudathasadásos személy megformálására. A film folyamataosan fenn tartja a néző érdeklődését, így egy pillanatra sem éreztem azt, hogy bárhol is lankadt volna a figyelmem. Egy jól kigondolt és remekül megvalósított mozgóképnek lehettem a szemtanúja.

2017.06.21 Gábor Rózsa

Lebilincselő és figyelem megragadó film. A pszicho hatás egy új formájában mutatkozik itt. A kiszámíthatatlanság feszültsége játszadozik velünk és pengeti az akkordokat az idegszálainkon. Semmiképp sem pozitív film.. nem az a fajta, ami után napokig mosolyogsz. De zseniális a maga nemében.

2019.03.10 Elkoo

James McAvoy alakítása lenyűgöző, hogy képes egymagában ennyi személyiséget megeleveníteni a filmvásznon.A néző figyelmét az elejétől a végéig leköti a történet.

2017.03.01 Acropolis

Számomra csalódás volt a film. Erőltetettnek éreztem. Kategóriájában nem állja meg a helyét. A színészek teljesítménye sem győzött meg. Moziban láttam, de jobban jártam volna ha másik filmet választok.

2017.06.29 Plisetsky

Nagyon jó volt. Elég nagy volt a feszültség, ha jól emlékszem, szinte zene nem is volt soha alatta, és ez miatt a csönd miatt is hihetetlenül izgulni tudott az ember. Elég durva volt a vége felé, kissé meg is ijedtem, de leginkább csak kirázott a hid... Több

2017.03.30 T.Andras

James McAvoy-tól ez az első film, amit láttam, lehengerlő volt az alakítása. A film sztorija is nagyon tetszett, nem sok hasonló történettel találkoztam eddig, úgyhogy nagy meglepetés volt.