A Stranger Things sikerén felbuzdult újabb óvodás horror. Vélhetően még a készítőknek se tetszett a munkájuk, mert teli van kivágott jelenetekkel és semmibe vesző szálakkal.
Nem vagyok a műfaj szakértője, kevés horrorfilmet nézek, de úgy gondolom, hogy ez a történet rendben van, és a misztikumot sem vitték túlzásba.
Volt már jobb, fordulatosabb, meglepőbb, ijesztőbb, ugyanakkor nem volt rossz. Ha az utóbbi évek horror-felhozatalát nézem, akkor ez a film a hibáival együtt a jobbak közé tartozik. A gonosz karaktere jó, a misztikum rendben van, a sztori felépítése ... Több
Megnéztem, de minek? Teljesen átlagos, tucat! A Fekete telefon elsősorban egy kamasz fiú férfivá érésének fontos stációjáról tudósít, amit édesanyja elvesztése után, a kifejezetten fojtogató családi közeg terhe mellett kell megtennie. A rémtörténet c... Teljes kritika
Az előzetes alapján egy fokkal jobbra számítottam, de így sem okozott csalódást a film. Nagyon jól és fokozatosan van felépítve, egészen a végén található drámai jelenetig. Horror rajongóknak mindenképp ajánlott!
Joe Hill, a legendás ifjúsági-horror regények szerzője - Stephen King fia, apja nyomdokaiba lép a Fekete telefon történetével. A Hill novellájából adaptált filmre sok szempontból vetül King papa árnyéka, de ez inkább használ a produkciónak, mintsem á... Teljes kritika
Semmi extra nem volt a film, tetszett, mert remek volt a főszereplő kis gyerek. Ethan Hawke szerepét meg bárki eljátszhatta volna konkrétan. Azért egyszer meg lehet nézni.
Furcsa film, horrornak nem jó, mivel nem igazán félelmetes, a története valamennyire érdekes, főleg a vége, de nekem inkább csak egy átlagos film marad (az elején a szokásos amerikai sablonokkal). Valahogy a hangulata is nekem olyan semmilyen volt. Ethan Hawke azért nem volt rossz (kicsit hasonlít Pennywise-ra a lufik miatt). 5/10
Őszintén, sokkal többet vártam ettől a filmtől a trailer alapján. Bár eredeti a film hangulata, nekem mégsem jött át annyira. Kicsit hajazik az Azra. Egyszer nézhető film, átlagos színészi alakításokkal!
Egy számomra igen meglepő horror élményt adott a Fekete telefon, mivel nem volt félelmetes. Most először láttam olyat, hogy a „félelem” egy jó ügyet szolgál, és a kísértetek most segítenek. VÉGRE nem kellett átélnem azt a sz*r horror klisét, hogy amikor Finney kisétál az ajtón, még jön a Grabber, és gyorsan elvágja a torkát, vagy csak elkapja be a fekete kocsiba, és sosem látjuk őket, vagy netán egy másik predator érkezik a városba. NEM, VÉGRE NEM, semmi ilyesmi... Grabber halott, és az is maradt, Finney megmenekült, hála az áldozatoknak, és kész. Nehéz volt? Nehéz volt nem újra indítani egy „halál appot”? Nehéz volt nem átszállítani a gonosz lelket egy új testbe? Kellemes csalódás, és nagyon jó film volt. Köszönöm az élményt!