Az U.N.C.L.E. embere

The Man from U.N.C.L.E.

2015.11.16 Regi82

Meglepően jó film volt. Néhol kissé sablonos, kiszámítható,de mindezzel együtt, izgalmas, fordulatos, látványos akciójelenetekkel fűszerezett, ugyanakkor drámai pillanatokat is tartalmaz. A történet sem unalmas.

2015.08.20 Norcsi59

Talán nem túlzás hogy 2015 legjobb akció vígjáték a remek szereplőkkel. moziban látni egy élmény volt ,végig szórakoztatott ,nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek !

2016.03.24 Kellangy

Nekem nagyon bejött a film sztorija, bár nem ismert szereplők játsszák, de nagyon jól alakítottak mindannyian. Vannak benn fordulatok, jó humor, kis romantika, és nem kiszámítható történet. Guy Ritchie szuper filmje!

2015.08.21 Imádom Nagy Antalt

Nem lesz Guy Ritchie legjobb filmje, de akkor is kimagasló az átlag kínálatból. Nagyszerű szereplőgárda, szellemes poénkodások és innovatív jelenetek. És azok a 60-as évek...

2016.07.31 Fanni11

Rettentoen jo lett ez a film! Csavarok es kemek tokeletes paros!!!

2015.10.02 idefix

Nagyon jól sikerült a film, igazi pörgős, izgalmas, humoros, minden percét élveztem, nincs megállás, fergeteges akciofilm, mindenképp moziban érdemes megnézni! :-)

2016.02.03 Kandurbaba

Vicces, pörgős, életteli film profi szereplőkkel. Végig leköti a nézőt, magával ragadó. Ajánlom, szerintem kategóriájában átlag feletti. Profi rendezés.

2015.10.19 RobThe10

Nem az év kémfilmje, de nekem bejött. Jó szereposztás, jó történet. Azt adja a film amit az előzetesben látunk. Mindenkinek tudom ajánlani, egyszer érdemes megnézni!

2015.12.12 vinetty93

Szórakoztató és egyben izgalmas kis alkotás! Egész rendben volt a forgatókönyv és a karakterek is pont olyanok amilyet elvárhatunk. Szerintem szerethető és bőven többszörnézős fajta. Csak ajánlani tudom!

2015.08.27 nagynesze

A hidegháborús, kémes móka ugyan egy kicsit többnek, trükkösebbnek mutatja magát, mint ami, de mégsem unalmas. Erőssége, hogy amikor ellaposodna a történet, akkor mindig akad egy kis újítás, tehát vétek lenne kihagyni.

2016.02.09 Dniel

Már az előzetese után mondtam magamban, hogy ezt a filmet látnom kell. És nem kellett csalódnom benne. Minden megvolt benne amire vártam. Szuper volt, hangulatos, izgalmas, humoros és fordulatokban gazdag volt.

2018.03.13 Onódi Zoltán

Leültem, unatkoztam, megnéztem. És meglepődtem, ez a film zseniális. Remek karakterek jó színészi teljesítmény. Jó sztori.

2016.04.19 Kata

Ahhoz képest, hogy Guy Ritchie milyen jó filmeket szokott rendezni, ez egy nagy csalódás volt. A film egész jó volt, de unalmas, nem volt meg a kellő összhang és a történet is agyonismételt.

2016.01.05 viraggg

Egyáltalán nem volt kedvem megnézni ezt a filmet, de végére pozitívan csalódtam! Tetszett a történet, humoros volt, és annyi csavar és fordulat volt benne, hogy a végén már kavargott a fejem. Az eleje kicsit vontatott, a végére viszont beindulnak az események.