Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
67%

Az Útvesztő - Tűzpróba (2015)

Maze Runner: The Scorch Trials
Filmadatlap
 
26
Szereplők
73
Vélemények
20
Képek
21
Videók

Vélemények: Az Útvesztő - Tűzpróba (2015)

 
Érdeklődő   2021. 01. 30.

legújabb vélemény

1
Az első rész nyomába se eredhet

Sajnos a mozgókép második része nem hozta a várva várt eredményt. Az első rész befejezésekor történő felcsigázás a második rész nézése közepette szép lassan az érdektelenség homályába veszett. Abban bízva ültem le a történet folytatása elé, hogy talán ennek a filmnek sikerül egy olyan képi világot elém varázsolnia, ami méltó az első rész folytatásához. Nem így lett. A harmadik részt már egy kicsit kétkedve fogom megnézni.

 
indingo   2016. 02. 16.

1

Én még mindig magam alatt vagyok.......... Ha nem olvastam volna a könyvet, talán tetszett volna, de így? Az egész filmet felhúzott szemöldökkel ültem végig és csak pislogtam, hogy ez mi? Mindössze néhny percnyi rész volt csak, ami egyezett a könyvve... több»


 
ArpiHajdu és Réci   2018. 02. 11.

0
Elég nevetségesre sikeredett…

A regényadaptáció első része még tartogatott izgalmakat és egyfajta különleges légkört teremtett ezzel a bezártság érzettel, és hogy a szereplőknek fogalma sincs mire számíthatnak a külvilágban sőt, egyáltalán kijutnak-e a tisztásról valaha. Több oly... teljes kritika»

 
dulkap   2016. 01. 19.

0

Eléggé más, mint az első rész, de nem csak emiatt nem tetszett. Logikátlan és értelmetlen cselekedetekkel van tele film. Egész tűrhető kezdet után brutális sebességgel halad a borzalmasan rossz kategória felé, pedig az első rész nem is volt rossz. De... több»

 
Deku   2017. 10. 22.

0

Nagyon pont középtájon találta el a film ezt a stílust. De szerintem ez megtette. Egy biztos, hogy ez a film nem volt tökéletes és kidolgozott viszont egynek bőven megjárja és nekem valamiért még így is tetszett.

 
Yosihiro   2021. 01. 02.

1
Útvesztő 2.

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Én nem a könyvből indulok ki, mert ez nem olyan oldal, ahol a könyveket kell véleményeznem. A film alapja a könyv, amire írtak egy történetet és forgatókönyvet, nekem ez az alap. Az biztos, hogy a könyv részletgazdagabb, és eltér, de a film más. A... teljes kritika»

 
Thibo84   2016. 06. 26.

0

Elég gyengére sikeredett az első részhez képest, és a könyvtől is nagyon eltér.

 
Orosz István   2017. 08. 05.

0

Nekem nem tetszik, átment egy zombi apokalipszisbe. A könyvet olvastam, semmi nem így van. Inkább végig se néztem, mert számomra hatalmas bukás az egész film. A folytatásra sem vagyok kíváncsi.

 
MP170506   2016. 02. 16.

0

Ez a rész ütősebb lett, mint az első rész! Nagyon izgalmas és fordulatos lett és a látványvilága is kiváló! Nekem a színészek alakítása is nagyon tetszett!

 
Szilonka   2017. 05. 31.

0

Látványos és izgalmas volt, de valahogy nem vágyom rá, hogy még egyszer megnézzem. Az első rész, az alapsztori megismerésével jobban bejött.

 
puffancshercegnő   2016. 09. 10.

0

Másabb, mint az első rész. Dinamikus volt, jók voltak az akció jelenetek, de nekem az első még mindig jobban tetszik. Ettől függetlenül szórakoztató volt, lekötötte a figyelmet, és utána is ébren tartotta, mert kíváncsivá tett a folytatásra, amit valószínűleg meg is nézek majd.

 
Ms. Akárki   2019. 06. 16.

0

Izgalmas folytatás, de kicsit kilépett a komforzónájából ez a film, sajnos. Ehagyta minden eddigi részben lévő jól működő elemét szinte. Kicsit zombifilm lett a végére. Ettől még élvezhető csak történetben több fordulatot vártam volna ettől a filmtől.

 
harnas1207   2019. 03. 25.

0

Nem olvastam a könyvet, de első ránézésre tudtam, ez egy tini film. Ennek tudatában kezdtem el nézni, de nagyon irritáló volt, hogy a stílus minden jegyét magán hordozta. Aztán a közepetáján elaludtam rajta, az bizonyította be igazán, hogy mennyire nem nekem való.

 
Edii   2015. 10. 01.

0

Nagyon tetszett, szerintem jobb lett, mint az első rész, pedig az is nagyon jól sikerült. Izgalmas, fordulatos történet, ami végig leköti a néző figyelmét, a szereposztás pedig kiváló. Jöhet a 3. rész! :)

 
Bazzzsi   2017. 10. 22.

0

Úgy éreztem, hogy sok mindent akartak besűríteni a történetben. A látvánnyal meg voltam elégedve, az elég jó lett. Az előző részt azért látni kell, hogy képben legyen az ember.

 
Norbi   2018. 07. 27.

0

Mivel nem ismerem a könyvet amiből készült , nem volt mihez hasonlítanom ( ez szerencse,mert általában a könyvet elolvasók csalódnak a filmben), és nekem tetszett, volt pár logikai baki benne, de fordulatos és magával rántó film lett.

 
TomÁcs   2018. 04. 15.

0

Látványos és izgalmas történetet hoztak össze a készítők. Jók a szereplők és látványosak a jelenetek. Az író botrányai kicsit beárnyékolják a harmadik részt, de arra is kíváncsi vagyok.

 
VvV   2016. 05. 13.

0

Nekem sok volt a film. Apokalipszis utáni zombi lényekkel megtűzdelt tinifilm.

 
BoBamburg Nézhetetlen  2019. 01. 26.

0
Buggyantak mi?! :,DDDD

Én ugyan nem olvastam a könyvet, és nem is tervezem, mert ezek a filmek biztos nem hozták meg hozzá a kedvem. Mondjuk ezt a részt félbe is hagytam, sajnos nagyon gyenge és erőltetett az egész, nekem volt kellemetlen nézni. Harmadik résznek már inkább neki se állok, elég volt ennyi ebből a szériából.

 
Lonka   2016. 02. 19.

0

A második és a harmadik részből táplálkozik a film, meg valaki agyszüleményéből. Olyan részek voltak benne, ami egyáltalán nincs a könyvben, teljesen más irányba viszik a története. Mindezektől függetlenül kíváncsi leszek a harmadik filmre.

 
MKristijan   2016. 11. 18.

0

Nem hozta az első rész színvonalát, de attól függetlenül mégis adott valami olyat ami végig leültetett a kanapéra, úgy hogy nem bántam meg.

 
Greeta   2016. 09. 28.

0

Izgalmas film, végig pörgős nincs benne gy unalmas perc sem. Kíváncsi vagyok a következő részre.

 
Timcsi   2016. 06. 19.

0

A könyvtől sok helyen eltér, ez nem annyira tetszik, de ettől függetlenül végig izgalmas és pörgős a film.

 
dittee   2015. 12. 08.

0

Ez a film, még az első részen is túl tesz, pedig az is nagyon jó volt, de ez még izgalmasabb és fordulatosabb lett. A látvány itt is kiváló és a szereplők is nagyszerű alakítást nyújtanak.

 
moviewer   2017. 07. 21.

0

A film nézése közben az volt a benyomásom, hogy nem egy önálló filmet akartak alkotni, csak kiadtak egy hosszú átvezetőt az első és a harmadik film között. Lényegében nem volt nagy történet, a logikát is eléggé félretették helyenként. Egy látványfilmnek azért elmegy. Bízom benne, hogy a folytatás jobb lesz.

 
Curacao86   2016. 01. 17.

0
Megérdemlik...

Az első része legalább egységesen felépített film volt, bár elég kis plusz infót kaptunk a film végén azzal kapcsolatban, hogy miért jött létre az Útvesztő. Ez a 2-dik fejezet eléggé részekre volt tagolva és sokszor, főleg az "ijesztegetős" és azt me... teljes kritika»

 
Annuska   2016. 04. 04.

0

Szerintem az ötlet jobb, mint a megvalósítás. Én olvastam az összes könyvet és így már ne annyira érdemes, mert tudom, hogy mi lesz a vége, bár nagyon eltér a könyvtől, már már zavaróan és egészen más irányba halad a történet, mint a bookban.

 
Nathan03   2016. 02. 07.

0

Az első rész nagyon tetszett a második rész pedig még jobb is lett annál. Vártam a folytatást az első rész után és nem csalódtam jó lett. Ez a sivatagos kicsit posztapokaliptikus világ nagyon bejött. Jó film ami túl szárnyalta az első részt akinek tetszett az első rész az ne hagyja ki ezt sem.

 
belavagyok   2020. 09. 22.

0

Az első részhez hasonlóan ez is egy sötét titkokkal és kalandokkal teli film lett. Volt benne sok akció és a látványt is ki kell emelni.

 
czigler.nora   2017. 10. 19.

0

Az első fényévekkel jobb, de komolyan, ég és föld. Aki arra s7zámít, az a színvonalú folytatás lesz, az ne nézze meg, mert csalódni fog. Mint én. A zombik meg..