Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
72

Hazugságok mágusa (2017)

The Wizard of Lies
Filmadatlap
 
32
Szereplők
7
Vélemények
10
Képek
5
Videók
 
Deku   2018. 02. 15.

Nagyon egyben volt a film, mind karakterileg mind pedig történetileg, kifogásolhatatlan. Nehezen tudnék bármi negatív dolgot megemlíteni róla mert szerintem ilyen nem nagyon volt az egész film alatt.

 
HercegPeter   2018. 08. 02.

Az első, ami feltűnt, hogy De Niro a megtévesztésig hasonlít Madoffra. Igazából szerintem nem is kellett sokat változtatni rajta. Nem mondhatnám, hogy a kedvenceim közé tartoznak az ilyesfajta, az üzleti világról szóló filmek, de azért a Madoff-botrány tényleg megérdemelt egy filmet. Robert De Niro ismét remek alakítást nyújt, de sajnos maga az alkotás nem túl érdekes. Bár maga a történés is inkább botrányos volt, mint érdekfeszítő.


 
Bob   2017. 11. 29.

Eléggé hitelesen adta vissza a film az eredeti történetet. Nagyon jók a színészi alakítások, főleg Robert De Niroé.

 
szucszoli   2017. 07. 22.

1,5 órát bírtam ki ebből a filmből. Dögletesen unalmas, tele üresjáratokkal. Én nem azt mondom, hogy egy film akkor jó, ha rögtön zúzással indít, mert láttunk már arra példát, amikor egy rendező nem tud mértéket tartani és mindent bele akar zsúfolni egy történetbe. Na hát itt nem beszélhetünk ilyesmiről. Nem tudom miért jó az, hogyha egy filmben nem történik meg a dráma. És nem vigasztal az, hogy a trú-sztorizással próbálják meg elfedni, hogy ez a film milyen súlyos hibákkal küszködik, amiért nem lehet végignézni, mert várnád, hogy valami történjen már gyerekek, de azzal, hogy már rögtön az elején megmutatják, hogy mi fog történni és mi lesz a főhős sorsa, hát azzal sem drámát, sem feszültséget nem lehet teremteni. Legalábbis ilyen filmben nem. Én minőségi és tartalmas szórakozásra vágyom, de az nem tetszik, hogy nekem egy olyan cégvezető milliárdos ember helyzetével kell azonosulnom, akiről el kéne hinnem, hogy csak úgy feladja magát a rendőrségen, mert megjött a lelkiismerete. :) Értem én, hogy ez trú-sztori és megtörtént, de momentán leszarom, mert nem ez a jellemző. A jellemző az, hogy az eltorzult lelkű emberek olyan mértékig kitartanak az ön és "környezet"pusztító tevékenységük mellett, mint a Breaking Bad-ban a Walter White. Vagy, ami a Casino című filmben történik. Na az egy tökéletes film, lehet róla példát venni, hogy a Scorsese hogyan csinálja ezt.

 
jake_green   2017. 06. 16.

Nagyon nagy alakítás de Niro-tól! - ismételten nem csalódtunk! :) Hogy a fiúk miért fordultak el, nem értem :/ Ha elmondta volna nekik akkor bűntársak lettek volna...ezt megérthették volna a saját érdekükben...mindegy, bele is betegedtek...film egy első osztályú karakter és családi dráma! Ajánlani tudom mindenkinek!

Michelle Pfeiffer
Robert De Niro
Hank Azaria
Nathan Darrow
Lily Rabe
Robert De Niro
Michelle Pfeiffer
Nathan Darrow
 

Ez Robert De Niro és Michelle Pfeiffer negyedik közös filmje (Csillagpor, Szilveszter éjjel, Vérmesék).

(hp)
 

Bernie Madoffról egy időben két tévéfilm készült. A The Wizard of Lies mellett a másik a Madoff címet viseli.

(hp)
 

A Vérmesék után ez a második film, melyben Robert De Niro és Michelle Pfeiffer házastársat alakít.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.