Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
73

Hazugságok mágusa

(The Wizard of Lies)
 
szucszoli  2017. 07. 22. 06:27

1,5 órát bírtam ki ebből a filmből. Dögletesen unalmas, tele üresjáratokkal. Én nem azt mondom, hogy egy film akkor jó, ha rögtön zúzással indít, mert láttunk már arra példát, amikor egy rendező nem tud mértéket tartani és mindent bele akar zsúfolni egy történetbe. Na hát itt nem beszélhetünk ilyesmiről. Nem tudom miért jó az, hogyha egy filmben nem történik meg a dráma. És nem vigasztal az, hogy a trú-sztorizással próbálják meg elfedni, hogy ez a film milyen súlyos hibákkal küszködik, amiért nem lehet végignézni, mert várnád, hogy valami történjen már gyerekek, de azzal, hogy már rögtön az elején megmutatják, hogy mi fog történni és mi lesz a főhős sorsa, hát azzal sem drámát, sem feszültséget nem lehet teremteni. Legalábbis ilyen filmben nem. Én minőségi és tartalmas szórakozásra vágyom, de az nem tetszik, hogy nekem egy olyan cégvezető milliárdos ember helyzetével kell azonosulnom, akiről el kéne hinnem, hogy csak úgy feladja magát a rendőrségen, mert megjött a lelkiismerete. :) Értem én, hogy ez trú-sztori és megtörtént, de momentán leszarom, mert nem ez a jellemző. A jellemző az, hogy az eltorzult lelkű emberek olyan mértékig kitartanak az ön és "környezet"pusztító tevékenységük mellett, mint a Breaking Bad-ban a Walter White. Vagy, ami a Casino című filmben történik. Na az egy tökéletes film, lehet róla példát venni, hogy a Scorsese hogyan csinálja ezt.

 
SZGP  2017. 06. 16. 18:30

Nagyon nagy alakítás de Niro-tól! - ismételten nem csalódtunk! :) Hogy a fiúk miért fordultak el, nem értem :/ Ha elmondta volna nekik akkor bűntársak lettek volna...ezt megérthették volna a saját érdekükben...mindegy, bele is betegedtek...film egy első osztályú karakter és családi dráma! Ajánlani tudom mindenkinek!

 
Fagus  2017. 06. 06. 10:40

A filmeben Robert de Niro nagyot alakít (ismét!). Aki a fordulatos, eseménydús filmeket szereti annak nem ajánlom. Nyugodt, mesélős mozi, melynek, ha nem tudnám, hogy igaz történeten alapul, erősen demagógnak gondolnám a végét. Anélkül, hogy a történet slusszpoénját lelőném - hiszen a film is eleve a történet végével kezdődik - a többszörösen csalással és hazugsággal élő embert elhagyja a felesége és egyik fia, a másik fia pedig meghal. Szóval én azt erősen sziruposnak érzem, hogy azért elforduljon valaki a férjétől és az édesapjától, mert kiderül, hogy más embereket becsapott és emiatt a társadalom megbünteti. Lassú sodrású, de egész nézhető film.

Michelle Pfeiffer
Robert De Niro
Hank Azaria
Nathan Darrow
Lily Rabe
Robert De Niro
Michelle Pfeiffer
Nathan Darrow
 

Ez Robert De Niro és Michelle Pfeiffer negyedik közös filmje (Csillagpor, Szilveszter éjjel, Vérmesék).

(hp)
 

Bernie Madoffról egy időben két tévéfilm készült. A The Wizard of Lies mellett a másik a Madoff címet viseli.

(hp)
 

A Vérmesék után ez a második film, melyben Robert De Niro és Michelle Pfeiffer házastársat alakít.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.