Ötletes, de klasszikus tini-horror, amelyben egy repülő baleset előérzetét követően a túlélők küzdenek a sors és a Halál ellen, amely kreatív, feszült és sokszor bizarr módokon vadássza le áldozatait. A film stílusa sötét, feszültséggel teli, helyenk... Több
Gondolkodtam az elmúlt napokban, hogy miről írjak. Sorozat, film, vagy esetleg egy komplett filmszériát vegyek sorra? Nemrégiben publikáltam a Die Hardról, amely ugye egy akciófilm-széria. Arra gondoltam, hogy evezzünk most egy kicsit más vizekre. Jö... Teljes kritika
Egy korszakalkotó film. 15 éve körülbelül tök véletlenül akadtam rá és ott ragadtam. Maga az alapötlet nagyon bejött. Ebben az első részben még nem annyira a paródia volt a cél, mint a következőkben.
Imádom a film alapsztoriját, miszerint kijátszható-e halál. Amikor először láttam nem sokat tudtam róla és azt hittem, hogy valami parafenomén a gyerek, aki megjósolja a repülőgép lezuhanását.
Megjelenése után kb 6-7 évvel láttam először. Akkor határozottan átjárt az a fura érzés amitől rettegtem és még talán el is hittem hogy van ilyen. Kötelező darab.
Abszolút 5 csillag mai szemmel nézve is, de az egyértelműen kijelenthető, hogy ez a film nem nagyon tartalmaz kliséket - sőt, manapság készül néhány film, ami ennek ismeretében meglehetősen klisés.
Sokan méltatják de szerintem nem ez a sorozat legerősebb része, nekem néha már inkább erőltetettnek tűnt ;)
Inkább horror, mint thriller, vannak benne brutális jelenetek, a sztori eredeti és izgalmas, végig tapintható a feszültség, mély nyomot hagy. Erős idegzetűeknek!
Kissé gagyi, de ettől függetlenül jó a sztorija és nézhető alkotás. Van benne bőven brutális és beteg jelenet, de kicsit elcsépelt és túl mű a grafikája.
Nagyon jó, pörgős, izgalmas film jó történet, némelyik jelenet tényleg horroros, bár nem mondanám horror filmnek. Az első része még újdonság volt, a többi már nem annyira.
Nagyon jó kis film, ami tényleg végig izgalomban, rettegésben tartja az embert. Hozza azt amit a kategóriától vártam, kiváltja a várt érzéseket. Szuper film.