Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
16
Vélemények
19
Képek
10
Videók

Filmkritika: X-Men: Sötét Főnix (2019)

A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen! Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.
 
Nem ezeket a mutánsokat kerestük, pláne a fináléban, de Simon Kinberg író-rendezőnek azért így sem sikerült lerombolnia ezt a 19 éves, korszakalkotó franchise-t. több»
 
Legyen az illető X-Men rajongó vagy sem, a Sötét Főnix nem fog többet adni neki, egy felejthető mozis élménynél. Végülis nem égette le magát, de úgy könnyű, ha meg sem gyulladt. több»
 
Kicsit olyan, mintha azért készült volna el, mert a Fox és a színészek úgy érezték, hogy tartoznak ezzel a nézőknek és maguknak, de már nem volt kedvük hozzá. több»
 
Nem tart sehonnan sehova, se önállóan, sem a korábbi filmekhez képest nem lehet kontextusba helyezni. Pedig meg volt benne a potenciál, hogy hamvaiból szülessen újjá az X-menekról alkotott megosztó közvélemény. több»
 
Hiába jók az akció jelenetek, hiába bitang erős Zimmer zenéje, minden más túl gyenge és túl erőtlen ahhoz, hogy elégedetten hagyjuk el a mozitermet. több»
 
Összetákolt cselekményével, kifilézett karaktereivel és egy harmatgyenge befejezéssel a Sötét Főnix lehangoló végszava a mai szuperhőstrendet megalapozó franchise-nak. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.