Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#10621

83 Gyilkosfaragás  (2015)

(5) (3)

dokumentum | krimi

Netflix

A Making a Murderer című dokumentumfilm sorozat egy tíz éves periódust ölel fel. A történet középpontjában Steven Avery és példátlan élete áll, aki miközben egy korrupciós ügyet... több»

Többször megnéztem az egyes epizódokat, mert annyira jól felépítettek és érdekesek. Sajnálom a két bebörtönzött férfit; a dokumentumfilm-sorozat bebizonyította, mennyire egyszerű a rendszer áldozatául esni. Remélem, hogy egyszer kiderül és bebizonyosodik az igazság.... több»
#10622

62 Paloma  (2015)

(1)

dráma | romantikus

A Paloma című szappanopera a nyüzsgő La Lagunilla-ban játszódik, ahol a csinos, fiatal lány, Paloma az átlagemberek éltét éli. Miközben a megélhetésért küzd, szívesen segít... több»

kedves sorozat, tinédzserkoromban szerettem a hasonló filmeket, és 25 év alatt nem sokat változott az "ipar". szép emberek, szépen megcsinálva, aranyos és egyben drámai történetekkel
#10623

dokumentum

A milliárdosok mesés és sanyarú élete arra a kérdésre keresi a választ, hogy miért depressziósak, szomorúak, magányosak a milliomosok, s miért látják olykor céltalannak az életet?

Rendező: Rod Williams

#10624

81 Farkasbőrben  (2015)

(2)

dráma | életrajzi | történelmi

1529-et írunk VIII. Henrik uralkodik Aragóniai Katalinnal oldalán, egyelőre még mindig fiú örökös nélkül. Már két éve kérleli a pápát, hogy bontsa fel a frigyüket, ám még... több»

Igazán minőségi történelmi sorozat, nagyon imádtam. A történelem mellett egy másik általam szeretett témáról is szól a sorozat, ami nem más, mint a politika. Bizony, ez a sorozat nem másról szól, mint kőkemény, kegyetlen politikáról. És sokat nem változott az évek alatt. Az... több»
#10625

87 Tíz kicsi katona  (2015)

(10) (4)

dráma | krimi | misztikus | thriller

Tíz idegent egy rejtélyes alak hív meg magához egy külvilágtól elzárt szigetre. Az érkezés után a vendégek gyilkosság áldozatai lesznek. Lehet, hogy a gyilkos egy közülük?

Oh, igen! Hátborzongató krimit varázsoltak a vászonra ebből a klasszikusból. Nagyszerű feldolgozás!
Dickensian
#10626

76 Dickensian  (2015)

dráma

A Dickensian című tévésorozat a kiváló angol író, Charles Dickens regényeinek hőseivel készült, akik egy fiktív birodalomban találkoznak a 19. századi London utcáin.

#10627

dokumentum

A Breakthrough (Áttörés) című sorozatban bepillantást nyerhetünk abba, miként változtatják meg a közeljövőben az életünket a vezető tudósok innovatív kutatásai. Tudományos... több»

#10628

76 Telenovela  (2015)

vígjáték

A Telenovela című vígjátéksorozatban egy szappanopera kulisszái mögé, és főszereplőinek életébe nyerhetünk bepillantást, ahogy még soha korábban nem láthattuk.

#10629

63 Croodék hajnala  (2015)

(2)

animáció | családi | vígjáték

Netflix

A Dawn of the Croods című animációs sorozatban Eep, Grug, Thunk, Ugga, Sandy és Gran visszatérnek a képernyőre, hogy kalandos és egyáltalán nem hétköznapi történeteikkel... több»

Lusta, hülye és teljesen idióta sorozat. Nem tudom...kell még valami találó jelző?...:)
#10630

81 Missing Noir M  (2015)

(2)

akció | krimi | thriller

A Missing Noir M című akciósorozat főhőse a bravúros képességekkel megáldott Gil Soo-Hyun, aki már tízévesen egyetemre járt. A csodagyerek miután elvégezte a Harvardot, az FBI-nál... több»

Abszolút nem gondoltam volna, de engem ez a sorozat teljesen lekötött. Elképesztően izgalmas és fordulatos. Mindenkinek csakis ajánlani tudom!
#10631

dokumentum

A Leghatalmasabakk és legveszélyesebbek című sorozatban Niall McCann a világ legegzotikusabb helyein járva kutat érdekes, félelmetes, iszonytató és bámulatos állatok után.... több»

Rendező: Peter von Puttkamer

Szereplők: Niall McCann

#10632

családi

Lóti és Futi, a két egész alakos bábfigura olykor összezörren egy-két dolgon, de alapjában kedvelik egymást. Az ő színes kalandjaikkal ismerkedhetünk meg.

Rendező: Szabó Szonja

Szereplők: Csőre Gábor, Elek Ferenc

#10633

dokumentum

Az Elrabolt műkincsek című tévésorozatban olyan magyar vonatkozású műkincsek kerülnek terítékre, melyeket a második világháború utáni időszakban, 1944 és 1945 tájékán... több»

Rendező: B. Farkas Tamás

Szereplők: Dunai Tamás

#10634

Az O'Shea nagy kalandja című tévésorozatban Mark O'shea, a félelmet nem ismerő hüllőszakértő járja be a világ legegzotikusabb helyszíneit, hogy megvizsgálja, tanulmányozza és a... több»

Rendező: Hugo Smith, Roger Finnigan

Szereplők: Mark O'Shea

Mesterkémek
#10635

dokumentum

A Mesterkémek című sorozat a világtörténelem leghíresebb kémjeit mutatja be. Ezek a férfiak és nők óriási hatalommal bírtak és módszereiket a későbbiekben a leghatalmasabb... több»

#10636

71 Cuffs  (2015)

dráma | krimi

A Cuffs című angol krimi egészen más megközelítésből mutatja be a rendőrök életét. A filmsorozat izgalmas és adrenalinban gazdag jelenetekkel és színes karakterekkel próbálja meg... több»

#10637

dokumentum

Az Időutazás Ausztráliában című sorozatban a Föld egyik legérdekesebb kontinensére látogathatunk el, ugyanis Ausztrália őrizte meg a legvalósághűbb módon a bolygó... több»

Rendező: Richard Smith

Szereplők: Richard Smith

#10638

dokumentum

A Discovery: Küldetés a Föld című tévésorozat a klímaváltozás témakörét járja körül, s bemutatja azokat a helyeket, ahol fel lehetne venni a harcot napjaink ezen legsúlyosabb... több»

#10639

akció | dráma | krimi | misztikus | thriller | vígjáték

A nagyisikerű Csúcsformában franchise televíziós adaptációjában egy Los Angeles-i zsaru, és újdonsült társa, a Hong Kong-i nyomozó fergeteges kalandjait követhetjük nyomon. több»

#10640

akció | animáció | fantasy | romantikus | vígjáték

Egy világban, ahol kizárólag a nemesi családból származó szüzek tudják felvenni a kapcsolatot a szellemvilággal működik az Areishia Spirit Akadémia, melynek diákjai elit képzésben... több»