Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#15121

horror

A Steve Niles képregénye alapján készült horrorfilm-sorozat főhőse George, a fiatal drogfüggő, aki némi juttatás fejében információt szolgáltat New Orleans vámpírjainak. A fiú... több»

#15122

90 Mildred Pierce  (2011)

(2) (4)

dráma

Max

A filmdrámában a csinos fiatalasszony, Mildred Pierce elhagyja férjét és két kislányával elköltözik a városból. Mildred nem nagyon ért semmihez; házas évei alatt süteményeket... több»

Sajnos képtelen vagyok 3 csillagnál többre értékelni ezt a minisorozatot, mert borzasztó hosszú és nem igazán van benne jellemfejlődés. Sőt, nincs! Mildred a kezdetektől olyan, amilyen, de nem magyarázzák meg, hogy miért is. Tulajdonképen Mildred neveltetéséről semmi szó nem... több»
#15123

74 Küldetés  (2006)

dráma | életrajzi

Ez a két részes életrajzi minisorozat a kanadai, ikonikus politikus, Tommy Douglas munkásságát követi végig. több»

#15124

animáció | családi | fantasy | kaland

Eperke, az Eperkávézó tulajdonosa ismét számos érdekes és izgalmas kalandban örvendezteti meg a kis nézőket.

Szerintem a szereplők karaktere vegyes és ezért is tetszik ez a mese. A képi megjelenítés is szuper. Mindenképp 5/5!
#15125

családi | dráma | fantasy | kaland

Az angol tévéfilmsorozat C. S. Lewis ifjúsági regénye alapján készült. A történet főhősei a Pevensie gyerekek, akiket szüleik a második világháború borzalmai elől vidékre... több»

Érdekes ez a BBC-s verzió főleg az új részek után, számomra kifejezetten mosolyogtató volt. Persze megvannak a maga gyermekbetegségei, de ennek ellenére teljesen élvezhető annak, akit nem zavar, hogy nem épp mai darabról van szó.
#15126

54 Vertiges  (1997)

akció | dráma | krimi

A Nyugat-Indiában Manon azzal tölti napjait, hogy gazdag embereket hálóz be. Egyik este, mivel keresi a rendőrség beleegyezik, hogy egy lakatlan szigetre menjen négy idegennel. A szigeten a... több»

#15127

88 A kék bolygó  (2001)

(1)

dokumentum

TV-ben (BBC Earth, csütörtök 01:33)

A kék bolygó című természetfilm-sorozat a világ óceánjainak élővilágát mutatja be. A film narrátori feladatait David Attenborough látta el. A filmsorozat különlegessége, hogy a... több»

Imádom David Attenborough összes természetfilmjét. Annyira gyönyörű helyeket mutat be amikről az embernek fogalma sincsen sokszor. Színes és meseszép állatvilágot tár elénk a tenger mélyén is.
#15128

dokumentum

A gazdaság és a környezetvédelem általában két teljességgel különböző dolgot szokott jelenteni. De valóban ennyire távol állnak egymástól? Műsorunk megmutatja az összefüggést... több»

#15129

dráma | horror | misztikus

Egy évvel fiuk eltűnése után egy család a Crickley Hall kastélyba költözik. Amikor természetfeletti események sora veszi kezdetét, Eve úgy érzi, a ház kapcsolatban áll az eltűnt... több»

Én nagyon szerettem. Igazi angolos-misztikus sorozat, semmi eltúlzott ijesztgetés nincsen benne és végig fenntartja az érdeklődést. És a sok halál ellenére is van benne valami pozitív. Nézzétek meg. :)
#15130

dráma | életrajzi | krimi

A sorozat Toto Riina-ról szól, aki egy híres maffiavezér. Egészen a kamaszkorától indul a történet addig, amíg vezető szerepét a Cosa Nostrában el nem veszíti. A történet bemutatja... több»

Elképesztően brutálisan jó ez a sorozat, engem teljesen magába szippantott. Tulajdonképpen az egyik legjobb gensztersztori, amit az utóbbi időben láttam. Egyrészt felzaklató, ugyanakkor nagyon izgalmas és fordulatos is. Érdemes belevágni.
#15131

dráma

Egy elvált, volt First Lady jelenleg államtitkár. Legfőbb célja, hogy megtalálja az egyensúlyt munkája és magánélete között, illetve hogy a családja együtt maradjon. több»

#15132

dokumentum

Afrika a bolygó egyik legvadabb, legkiszámíthatatlanabb, legtitokzatosabb kontinense. David Attenborough kalauzolásában átkelünk a sivatagon, megjárjuk a dzsungelt és közben számtalan... több»

Egy igazi ikon a természetfilmek, az ismeretterjesztő filmek egén! Objektív és szubjektív egyszerre és mindig őszinte. Ezek azok a filmek, melyeket iskolákban kellene levetíteni a gyermekeknek. Mert informatív, lelket piszkáló, elgondolkodtató minden perce. Mindenképpen... több»
#15133

animáció | dokumentum | történelmi

Dokumentumfilm stílusú sorozat a dinoszauruszok koráról, valós helyszínek és CGI keveredésével. több»

Gyermekkorom óta nagy kedvencem, amelynek egyszerű oka az, hogy a korban a Jurassic Park látványvilágához és technikai megoldásához hasonlítva sem maradt el, illetve mint fiktív dokumentumfilm rendkívűli történetvezetéssel rendelkezik. Igazság szerint nem kellene 5 csillagot adnom... több»
#15134

dráma | romantikus

Lysander Hawksley fiatal, jóképű, nagyszerűen teniszezik és van egy szívdöglesztő kocsija. A nők, akikkel össze szokott gabalyodni néha, mind befolyásosak, gazdagok és szintén elég... több»

Nagyon imádtam,könyvben is olvastam a sztorit. Kitűnő kikapcsolódás. A szereplők irtó dögösek...:D Mindenkinek ajánlom!
#15135

animáció | dráma | vígjáték

Amikor egy visszahúzódó diák az egyetemen megidéz egy félistent, különös kéréssel áll elő, amely felforgatja az intézmény mindennapjait. több»

#15136

dráma | thriller

A gyilkosságok és az erőszakos bűncselekmények történetét általában a nyomozást vezető felügyelő meséli el. De hogyan reagál a város és annak lakói? Az izgalmas sorozat... több»

#15137

animáció | dokumentum | sci-fi

A tudósok egy csoportja megjósolja, hogy fog kinézni a föld és az élet a jövőben.

#15138

dokumentum

Disney+

A Föld olyan, mint egy élőlény: egészséges működését bonyolult hálózatok és egymással összekötött rendszerek sokasága biztosítja. Ha összehasonlítjuk az emberi szervezettel,... több»

#15139

dráma

Émile Zola regénye nyomán. Egy fiatal nő története, aki boldogtalan házasságban él unokafivérével. A kilátástalan és egyhangú élet pedig rövidesen egy másik férfi karjaiba... több»

#15140

76 Æon Flux  (1991)

(1)

animáció | kaland | sci-fi | thriller

„Aeon Flux” egy amerikai animációs sorozat, amelyet a MTV sugárzott 1991 és 1995 között. A sorozatot Peter Chung készítette. A történet egy posztapokaliptikus világban játszódik,... több»

Először a Charlize Theron féle filmet láttam először, azért mert már akkor úgy gondoltam, hogy ő az egyik legígéretesebb színésznő a korosztályában, amit később be is bizonyított. A történet is tetszett és érdekelt, hogy ha az akkori technikával ilyen látványos filmet... több»