Értékelések (108)

Olyan vicces, hogy úgy kezdődik a film, ahoyg véget ért az első, de utána egyből látjuk, hogy Sonja másik ruhában van és más színész játsza. Elég egyszerű lett a sztroija... több»
2016. 06. 23.
Nekem bejött a film, rengetegszer végignéztem gyerekkoromban és visszaadta a játék hangulatát már ha csak a zenéjét nézzük. Lambert pedig nagyon jó Raiden szerepében a tr... több»
2016. 06. 23.
Nagyon régen láttam ezt a filmet, de arra emlékszem, hogy tetszett, elég kis egyedi ötletes film lett, egyszer miindenkinek látnia kell, mondjuk mára már elég poénos egy ... több»
2016. 06. 23.
A régi trilógia legjobb része minden tekintetben. Nagyon összeszoktak az új remény után a szereplők és ez nagyon átjön a filmben, tényleg láthatjuk, ahoyg Luke és Han bar... több»
Sokan a film ellen vannak pedig nekem az egyik kedvencem. Persze rengeteg logikai baki van benne, de minden hibája ellenére lekötött és szórakoztatott a Darth Maul elleni... több»
2016. 06. 23.
Nagyot csalódtam a moziban, mintha az új reményt láttam volna, nem jött be sajnos, de azért természetesen meg kell néznie minden rajongónak. Sokkal többet ki lehetett vol... több»
2016. 06. 23.
Ezt a részt nem tudom hova rakni, nem sok minden történik benne, belemélyülünk a múltban, létrejön az új csapat, de valahogy nem találom meg a hangulatot, de persze alap,... több»
A vége felé azért egyre sötétebb tónusúak lettek a filmek, amelyek a széria előnyére váltak, nagyon jó ez a rész is, bár nagyon rossz lezárása lett, nem hittem volna 16 é... több»
2016. 06. 23.
Nagyon szép kis rajzfilm, gyerekkoromban emlékszem, hogy bekönnyeztem, amikor meghalt az apja, elég megindító és érzelmes egy film,d e egybens zórakoztató is, nagyon szép... több»

84 Anasztázia  (1997)

2016. 06. 23.
Tényleg szép kis rajzfilm, maradandó zenékkel, aki szereti a Disney-hez hasonló rajzfilmeket, azoknak mindenképp ajánlom. Megindító a történet mindenképp meg kell mutatni... több»

86 Jumanji  (1995)

2016. 06. 23.
Nagyon jó a film, mindenkinek látnia kellene, tényleg nem értem, hogy miért a 90-es években tudtak igazán maradandó és szórakoztató egyedi ötletes filmeket csinálni, lény... több»
2016. 06. 23.
Hát érdekes egy folytatás és bár szeretem a régi filmeket, mégsem igazán jön át a hangulat. El vannak túlozva a trükkök és valahogy nem kerek a sztori ajj és azok a tökfe... több»
Számomra a széria leggyengébb filmje és egyben a legunalmasabb is. Ad a történethez és Voldemorthoz, de valahogy nem adja át a Harry Potter élményét, persze azért nem egy... több»
2016. 06. 23.
Gyerekkorom nagy kedvence még a tesóm mutatta, rövid, de nagyon szórakoztató kis mesefilm, tele van humorral és érzelemmel, aki szereti az ilyesmit annak mindenképp nézős... több»
A széria legjobb része, van valami különleges és egyedi horror tónus ebben a filmben, nagyon kár, hogy nem engedték a rendezőnek, hogy a többit is ő csinálja, eszméletlen... több»
Nagyon szórakoztató a film bárhányszor képes vagyok megnézni, fiatal korom minden előjön, valahogy nagyon birtam és való igaz, hogy jobb lett, mint az első része. ... több»
2016. 06. 23.
Hát érdekes film, nem tudtam mire számítsak, de a végén sem igazán tudtam, hogy most mi van. Érdekes és elgondolkodtató mű, egyszer mindenképp meg kell néznie az embernek... több»
2016. 06. 23.
Nekem nagyon tetszett ez a film kicsit poénosabb és modernebb lett a csapat, de teljesen elfogadható a szinkronhangoknak pedig külön örültem, nagyon jó kis film lett. ... több»
Nagyon jók a történetek, meg kell hagyni neves színészek is megfordultak a sorozatban. Mindenképp kikapcsolódás nézni ilyeneket, mindenkinek ajánlom, aki szereti a horror... több»
Mindenképp jobb, mint az első rész a film főszereplőjét pedig alapból birom, elég jó kis film lett, sok elgondolkodtató szállal, egyszer mindenki nézzen rá. ... több»