Értékelések (110)

2021. 05. 05.
Zavaros, gyenge
Az előzetes alapján jónak ígérkezett, pláne, hogy könyv alapján készült. Nem tudom, hogy az milyen, de a film semmit nem hozhatott át belőle, ha jó a könyv, mert egy csom... több»
2021. 05. 05.
Sikeres folytatás
Annak ellenére, hogy a harmadik évad nyögvenyelősen indult, ez az évad már nekem hozta azokat az izgalmakat, amiket az első kettőben éreztem. Az egyik kedvencem elvesztés... több»
2021. 05. 05.
Nehéz kezdet után sikeres kilábalás
Úgy gondoltam, hogy az évad első részét hozzá lehetett volna csapni az előző évadhoz, és akkor vége is lehetett volna a sorozatnak, úgy lett volna méltó lezárás, de a sik... több»
2021. 05. 05.
A második, ami igazából első
Ha jól tudom, a Netflix darabolta fel a sorozatot, és lett második évad, de ez az évad is pont olyan szinten van, mint az első fele. Szuper volt.... több»
2021. 05. 05.
Utóbbi idők legjobb sorozata
Nagyon jót alkottak. Ismerős unszolására kezdtem bele, és annyira rákaptam. Hihetetlenül izgalmas volt, és annyira jól eltalálták a karaktereket, és a színészgárda is nag... több»
Még vitte a lendület
Az In The Zone albumát népszerűsítő turné kellően energikus és látványosra sikerült . A monumentális LED falakból tényleg egy hotel képe tárul a szemünk elé. Látványban ... több»

89 Aranyélet  (2015)

2020. 08. 30.
Nem kapott el
Megnéztem belőle 5 részt, de nem éreztem azt amit annyira mondtak sokan, hogy milyen jó. Lehet, hogy utána indult volna be vagy valami de én feladtam. Ez van.... több»

63 Coming out  (2013)

2020. 08. 30.
Jó hogy van ilyen, de ilyen nincs
Kifejtve a véleményem címét, jó hogy van ilyen magyar film ami a meleg témával kapcsolatos, de olyan a világon nincs, hogy egy melegből heteró legyen és emiatt ez rossz p... több»
2020. 08. 30.
Az ötletgazdának tényleg elmentek otthonról
Annyira agyament vígjáték, hogy nagyon. Moziban láttam és rég röhögtem ilyen jót. Az elmaszkírozott nagyi kicsit fura volt, de amúgy nagy hibát nem tudok mondani, mert e... több»
2020. 08. 30.
Szenilla a saját nyomában
Némó nyomában nagyon kitűnt és lehetett érezni, hogy ő olyan karakter akire lehetne egy önálló filmet építeni külön. Viszont ezt annyira ne msikerült megugrani. Nekem oly... több»

88 Jégkorszak  (2002)

2020. 08. 30.
Jó kis csapat
Egytől egyig mind aranyos karakter, poénos mese, kitűnik a többi közül.... több»
2020. 08. 30.
Hozta amit kellett
Először a könyvet olvastam, ami elég nyomasztó volt de izgalmakkal teli. A film egy kicsit színesebb világú volt, nem volt annyira sötét , mint ahogy azt a könyv leírta, ... több»
2020. 08. 30.
egyszerre könnyed és összetett
Bár én elsőre megértettem, de volt olyan simerősöm aki nem tudta az idősíkokat megemészteni. Ez olyan film ami jól esik az ember lelkének, olyan nagyon azért nem kell gon... több»
Egész jó folytatás
Első megnézésre nem vágtam magam földhöz, majd mikor többször láttam akkor kezdtem igazán kivenni a dolgokat és meglátni benne azt, amitől nem is olyan rossz. Nyilván ugy... több»
2020. 08. 30.
Miss Fribus tud ha akar
Még akár elképzelhető is lehet az alapsztori, hogy akár ilyen létezhetne is, tehát egy könnyed amerikai akció-vígjátéknak miért ne lenne megfelelő. Ehhez a karakterhez G... több»
2020. 08. 30.
Pont annyit tud amennyit akar
Sem a könyv sem a film nem küzd díjakért, nem az volt a célja szerintem, hanem egy sikeres történetet filmvászonra vinni. Nos, ez szerintem sikerült, nem voltak nagy elvá... több»
2020. 08. 30.
felkavaróan lebilincselő
Annak ellenére, hogy lelki nyomorék leszek általában a drámáktól de szeretem nézni az ilyen filmeket is. Eddie azt hiszem nagyon jót alakít ebben és a történet maga igazá... több»
2020. 08. 30.
Örökzöld csoda
Korának egyik legjobb látványa, magával ragadó történet, igazán jól sikerült film, melyet a mai napig szívesen megnézünk.... több»
Zavar a fejben
Ígéretes trailer és nyitány után nagyon megült a sztori. Teljes katyvasz az egész. Grindelwald miért kerül át máshova, milyen bűntettről van szó igazán, aminek végig kell... több»
Potter de mégse
Vártam nagyon a filmet, hogy végre abba a világba csöppenjek újra amit annyira de annyira szeretek. Nyilván nem pont azt kaptuk, de ezt tudtuk előre. Történet sokrétűségé... több»