Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  

Damien Chazelle-nek nem kellett túl sokat tennie ahhoz, hogy rövid időn belül az egyik kedvenc rendezőmmé avanzsáljon. Csak két cím: Whiplash és Kaliforniai álom. Számomra... több »

Ez egy jó kis sorozat Nekem teszik ez a fajta humor, igaz néha elég bugyuta, viszont sok benne a váratlan poén. Mondjuk az utolsó évadban már elég sok erőltetett poén volt.

Hakker
29 perce

Kincsem  (2017)

Ha nem vesszük figyelembe a történelemhamisítást és az olcsó szappanoperákba illő jeleneteket és fordulatokat, akkor sem érdemelne 4-nél több csillagot. Nézhető és... több »

Syracuse
39 perce

nagyon jó

karcsi013
egy órája

A köd  (2005)

Jelen filmünk az egyik klasszikusnak nevezhető Carpenter filmnek a Ködnek a remake, bár én személy szerint nem nagyon szeretném összehasonlítani a korai 80-as évekbeli... több »

Márton
egy órája


Watch A Star született FULL MOVIE HD1080p Sub angol ☆ √ ►► Nézze vagy töltse le most itt ???? "http://bit.ly/2y6wuAy" ☆ √

alyan6804
2 órája

A lény  (1995)

Az 1995-ben készített Species (A lény) sokaknál talán annyira nem talált be, viszont én kimondottan kedveltem jelen filmünket! Mind a szereplőgárdája, mint a története, mint... több »

Márton
4 órája

Jeet  (1996)

A második film, amit Sunny Deol főszereplésével láttam, és továbbra sem értem, hogyan kaphatott akár egy főszerepet is. A történet meseszerűségével nincs bajom, aki nem akar... több »

Mayolika
5 órája

Kissé unalamas volt, de a történetnek érdekes a megközelítése, hogy apja meg lánya kint élnek az erdőben, majd a rendőrök rájönnek és elkapják őket, pszichológiai... több »

hsanya182
8 órája

Nekem ez a rész tetszik a a legjobban. Bemutatja a felnőtté válás kényes dolgait, hogy többé nem játszunk a gyerekként oly szeretett katonákkal, babákkal, versenyautókkal és... több »

Hetedik
17 órája

Szörny Rt.  (2001)

A szörny rt. egy igen hasznos mese. Energiagazdaságra buzdít és megmutatja a gyerekeknek hogy semmi félni valójuk nincs a gardróbban esetenként ágy alatt bújkáló... több »

nanita95
17 órája

A szökés  (2005)

Imádtam, de csak az első 2 évad ami teljesen lehengerelt a 3. 4. Évad azért már hagyott bennem némi csalódottságot. A sorozat hangulata és színvonala csökken ezt főleg a 4.... több »

roben2112
18 órája

Nagyszerű film remek színészi alakításokkal!

De Matt
19 órája

Minden idők egyik legjobb filmje, legalábbis az amerikai filmek közül az egyik legzseniálisabb. Morgan Freeman és Tim Robbins csak úgy lubickolnak szerepeikben, ami nem is csoda egy... több »

De Matt
19 órája

Nagyszerű film, arról a világról szól, amikor az adott szó értéknek számított. A vidéki családok többnyire nehéz élete mindig tartogatott valami felemelőt. Daniel Auteuil... több »

De Matt
19 órája

2 hét alatt kivégeztem a négy évadot. Ez mindent elmond.

Eagles
21 órája

Izgalmas és szórakoztató volt. Nem véletlen hogy szerethető ez a rajzfilm hiszen a szülők nagy gondjával foglalkozik. Hogyan oldjuk meg a munka és a gyereknevelést egyszerre.... több »

nanita95
22 órája

Kavarás  (2014)

A kellék feleséghez tudnám hasonlítani. A gyerekek nagyon jót tesznek a filmnek. Többször nézős, laza, jó kedélyű vígjáték.

iq.csabi
23 órája

Holiday  (2006)

Egyedi történet, jó szereplőkkel és karakterekkel.

iq.csabi
23 órája

Egy laza, jó kedélyű vígjáték. Egyszer nézős.

iq.csabi
23 órája


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.