10 éves Az éhezők viadala: Mi történt a film sztárjaival?

Bár sokak szemében nem volt több mint egy Battle Royale koppintás, azért Az éhezők viadala sokkal nagyobb sikert aratott a mozikban, mint Koushun Takami regényének filmváltozata. Olyannyira, hogy ebből több film is készült: az alapjául szolgáló regénytrilógiát végül négy filmben dolgozták fel, amelyek közül az első már tíz éves! Ebből az apropóból most megnéztük, hogy hol tart most a film öt főszereplőjének karrierje!

#5
Amandla Stenberg

Amandla Stenberg

szül. 1998. 10. 23. (25 éves)
Los Angeles, Kalifornia, Egyesült Államok
Amandla Stenberg 1998. október 23-án, Kalifornia államban, Los Angelesben látta meg a napvilágot, Karen Brailsford és Tom Stenberg lányaként. Édesanyja afrikai amerikai, édesapja pedig dán származású. Keresztneve zulu nyelven erőt jelent. Van két féltestvére.Négy évesen a Disney reklámkampányaiban vett részt, mint katalógus... több»
Az éhezők viadala után lassan, de biztosan formálódik a karrierje. Főszerepet kapott a Minden, minden című romantikus moziban, de szerepelt sci-fiben és szinkronizált animációs filmben is. Jelenleg egy titokzatos Star Wars projekt egyik főszerepén dolgozik.
#4
Willow Shields

Willow Shields

szül. 2000. 06. 01. (23 éves)
Albuquerque, Új-Mexikó, USA
Willow Shields 2000. június 1-jén született Albuquerque-ben, Új-Mexikóban, Carrie és Rob Shields gyermekeként. Van egy ikertestvére, Autumn Shields és egy bátyja, River Shields, akik mindketten színészek. Az első munkája a 2008-as rövidfilm narrációja, a Las Vegas New Mexico 1875 volt. 2009-ben az Célkeresztben című drámában... több»
Az éhezők viadalában a főhős húgát alakította, de azóta egyelőre nem igazán indult még be a karrierje. Volt már ugyan főszereplő horrorfilmben és drámában is, de ezek nem igazán voltak kimagasló filmek. Legutóbb a Jeges élet című sorozatban bukkant fel.
#3
Josh Hutcherson

Josh Hutcherson

szül. 1992. 10. 12. (31 éves)
Union, Kentucky, Amerikai Egyesült Államok
Joshua Ryan Hutcherson 1992. október 12-én született a Kentucky állam béli Unionban. Josh már egész fiatalon eldöntötte, hogy a filmezéssel szeretne foglalkozni, kilenc évesen pedig már aktívan meghallgatásokra járt. Családjával a jobb lehetőségek reményében Kaliforniába költözött, és már 2002-ben megkapta első filmes... több»
Többnyire inkább sorozatokban szerepelt Az éhezők viadala után. Feltűnt többek közt az Ultraman és a Future Man sorozatokban is, de producerként és rendezőként is kipróbálta már magát.
#2
Liam Hemsworth

Liam Hemsworth

szül. 1990. 01. 13. (34 éves)
Melbourne, Victoria, Ausztrália
Liam Hemsworth 1990. Január 13-án született Melbourne-ben, Ausztráliában. Két fivére szintén színész. Idősebb bátyja több ausztrál szappanoperában szerepelt, fiatalabbik, Chris pedig hozzá hasonlóan szép karriert kezdett Hollywoodban. Első komoly szerepét The Expendables - A feláldozhatók (2010) című filmben kapta volna, de... több»
Sokat dobott a karrierjén Az éhezők viadala. A későbbiekban olyan filmekben kapott kisebb-nagyobb szerepeket, mint A Függetlenség napja 2: Feltámadás, a Feláldozhatók 2 vagy épp legutóbb a Most Dangerous Game.
#1
Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence

szül. 1990. 08. 15. (33 éves)
Louisville - Kentucky - Amerikai Egyesült Államok
Jennifer Lawrence 1990. augusztus 15-én született a Kentucky állam béli Louisville-ben, a család legkisebb gyermekeként. Jennifer anyja, Karen egy gyerektábort működtetett, apja, Gary, az építőiparban dolgozott. Két bátyjával jó kapcsolatot ápol. Jennifer fiatalon csöppent a színészvilágba, miután 14 éves korában egy fotós... több»
Kétségtelenül ő futotta be a legfényesebb karriert a film szereplői közül. Nem csak az X-Men filmek Mysticjét formálta meg, de főszereplő volt az Utazókban, a Vörös verébben, valamint legutóbb a Ne nézz fel!-ben is. Mostanra már Oscar-díjasnak is mondhatja magát.