2019.07.01   szerző: hp   hozzászólások: 0
Saját lista készítése

A Toy Story 4 könnyedén őrizte meg első helyét a bevételi toplisták élén, nem termett sok babér a premierfilmeknek.

A Végjátéknak nem sikerült a bravúr, csalódás az Annabelle 3

57,9 millióval magabiztosan végzett az első helyen a Toy Story 4, mely két hete valósággal letarolta a mozikban. A Pixar és a Disney animációs filmje nem csak pazar kritikai fogadtatásban részesült, de a nézők is özönlöttek a produkcióra, mely csak hazájában eddig 236 milliót kaszált, összbevételi pedig megközelítik az 500 (!) milliót, ezzel a teljesítménnyel pedig már most számos rekordot beállított (legjobb premierhétvége nem korhatár nélküli filmként).

A dobogó második fokát az Annabelle 3 szerezte meg 20,3 millióval, amivel jócskán elmaradt az előző két epizód teljesítményétől. Az első spin-off ugyanennyi idő alatt 37, a második 35 milliót hozott a Warner Bros. konyhájára, így az sem kizárt, hogy most láthattuk az utolsó Annabelle szólófilmet. Ennél gyengébben ráadásul még a Démonok között franchise egyetlen filmje sem kezdett.

A harmadik helyet az Oscar-díjas Danny Boyle 'Beatles'-filmje, a Yesterday szerezte meg, melyre 17 millió dollár értékben váltottak jegyet a tengerentúlon.

A Marvelnek tovább kell várnia ahhoz, hogy a Bosszúállók: Végjáték végül legyűrje az Avatart, hiába küldték a mozikba a film némileg bővített változatát, ami csak az USÁ-ban újabb 5,5 milliót hozott, ez sem bizonyult elégnek ahhoz, hogy beérjék Cameron filmjét, de már csak 17 millió dollár hiányzik.

Egyéb országos premier híján a mezőnyben nem történt változás. Az Aladdin hat hét után csúszott le a dobogóról, de emiatt biztos nem keseregnek a Disney-nél, ugyanis az élőszereplős adaptáció ez idő alatt 874 milliós bevételt produkált. Alaposan visszacsúszott a múlt héten még második Gyerekjáték, mely most már csak a nyolcadik helyet tudta megszerezni, míg a toplistát a közel két hónapja sikerrel futó John Wick: 3. felvonás - Parabellum zárja.

A top10-es rangsort és a pontos összegeket idelent találjátok az egyes filmek előzeteseivel együtt.

#10

akció | krimi | thriller

John Wick tiltott területen, a gazfickók rejtekhelyeként működő Continental Szállodában gyilkolt. Tettével magára vonta a Felső Kör haragját, 14 millió dolláros jutalom... több»

$3,175,000    
#9

79 Rocketman  (2019)

dráma | életrajzi | musical

A Rocketmanből megtudhatjuk, hogyan vált a visszahúzódó zongoristából, Reginald Dwightból világsztár, akit ma mindenki Elton Johnként ismer. A filmben az Eltont alakító Taron... több»

$3,870,000    
#8

67 Gyerekjáték  (2019)

horror

A Kaslan Corporation Buddi babái igazi játszótársai lehetnek kis tulajdonosaiknak. Nagyszerű megfigyelők, gyorsan tanulnak, remekül kiegészítik a gyártó cég egyéb termékeit.... több»

$4,276,607    
#7

akció | kaland | sci-fi

Thanos (Josh Brolin) betartotta az ígéretét, végrehajtotta a tervét és megsemmisítette az univerzum felét. A Bosszúállók tehetetlenek, a Földön eluralkodott a káosz. Amerika... több»

$5,537,000    
#6

akció | kaland | sci-fi

Miután K és J ügynök elhagyta az ügynökséget, H és M ügynökre vár a feladat, hogy megtalálják a bolygónkra érkező ismeretleneket, akik terveit homály fedi, elképzelhető,... több»

$6,550,000    
#5

animáció | családi | kaland

A 2016-os első rész hatalmas közönségsikert aratott világszerte, így végre itt a várt folytatás, amelyben ismét bepillanthatunk házi kedvenceink rejtett életébe, azaz abban,... több»

$7,090,000    
#4

77 Aladdin  (2019)

családi | fantasy | kaland

Aladdin egy tiszta szívű utcai suhanc Agrabah városából, aki arról álmodik, hogy egyszer kitörhet a nyomorból. Egy napon erre lehetősége is adódik, amikor a szultán gonosz... több»

$9,344,000    
#3

67 Yesterday  (2019)

fantasy | musical | romantikus

A film egy felvetésre keresi a választ: mi lenne, ha a Beatles egy szempillantás alatt kitörlődne az emberiség emlékezetéből és kultúrájából, és te lennél az egyetlen, aki... több»

$17,000,000    
#2

61 Annabelle 3  (2019)

horror | misztikus | thriller

Ed és Lorraine Warren spirituális életútja során rengeteg ereklyét gyűjtött, mind a gonosszal van fertőzve. Ezek közül a legádázabb a hírhedt Annabelle baba. Véres... több»

$20,370,000    
#1

85 Toy Story 4  (2019)

animáció | családi | fantasy

Bár azt követően, hogy Andy egyetemre ment, és Woody Bonnie-hoz került, hősünk sosem felejtette el az első számú feladatát, mégpedig hogy megóvja szeretett gazdáját. Egy napon... több»

$57,932,000