Személyes kedvenceimet szedtem össze ebben a kis listában. Ha vígjátékokról van szó akkor Adam Sandlert mindenképpen meg kell említeni. Én szeretem a durva néha alpári poénokat, hülyeségeket is, jó kis történetbe ágyazva, és ebben a listában bőven akadnak ilyen filmek. Rendkívül vicces alkotásai vannak ebből gyűjtöttem össze az általam kedvelt, és legszórakoztatóbb 15 filmjét.

#15

vígjáték

Billy hiába milliomos csemete, enyhén szólva sem normális, így nem csoda, hogy apja nem rá, hanem unokaöccsére, Ericre akarja hagyni a hatalmas szállodaláncukat. Billy megkéri az... több»

Nagyon sok negatív kritika érte a filmet amit nem értek. Szerethető a történet és végig szórakoztató.
#14

76 Csontdaráló  (2005)

(21) (13)

krimi | sportfilm | vígjáték

Paul Crewe (Adam Sandler) hajdanán ünnepelt sportoló volt, mára azonban már a feledésbe merült. Paul egy iszogatással eltöltött este után úgy dönt, hogy volán mögé ül.... több»

A történet nagyon hajaz a Vitathatatlan (2002) című filmre bár ebben nem bunyóznak hanem amerikai fociznak. Adam Sandler mellett kiváló színészek is vannak. A film tele van poénokkal. Jó a történet felépítése is, és végig szórakoztató.
#13

78 Esti mesék  (2008)

(16) (3)

családi | fantasy | romantikus | vígjáték

Disney+

A pozitív életszemléletű, a harmincas éveit taposó Skeeter egy szállodában dolgozik karbantartóként. Nővérének, aki épp a közelmúltban vált el, váratlanul el kell hagynia a... több»

Aranyos szerethető történet. Igazi családi vígjáték.
#12

68 Happy, a flúgos golfos  (1996)

(8) (6)

sportfilm | vígjáték

TV-ben (Mozi+, csütörtök 01:33)

Happy Gilmore (Adam Sandler) minden vágya, hogy világelső hokijátékos legyen, azonban a szerencse nem áll mellette. Bár erőszakos természetével és nem éppen választékos... több»

Adam Sandler itt is hozza a formáját és egy vicces poénos karakter alakít. Végig követhető a történet. Ajánlott akár az egész család számára is. :)
#11

83 Kellékfeleség  (2011)

(61) (5)

romantikus | vígjáték

HBO Max | TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

Danny (Adam Sandler) azért visel jegygyűrűt, hogy távol tartsa magát a bonyolult kapcsolatoktól. Ám egyszer találkozik egy nővel, aki miatt sürgősen be kell szereznie egy... több»

Ez is egy klasszikus darab Adam Sandler-től. Itt már egy romantikus szálon mozog a történet poénokkal és humorral felturbózva. Szórakoztató mókás kis vígjáték lett.
#10

68 Nagyfiúk 2  (2013)

(51) (6)

vígjáték

Három évvel ezelőtt élete egyik legemlékezetesebb nyarát élte ált Lenny (Adam Sandler), aki ez miatt úgy dönt, hogy visszaköltözik családjához. Szülővárosában felveszi a... több»

Humoros és poénos ez a rész. Véleményem szerint az első rész jobb lett de hát kinek mi. Jó kis vígjáték ez is!
#9

78 Nagyfiúk  (2010)

(59) (6)

vígjáték

Öt középiskolai barát harminc évvel az érettségi után találkozik újra. A találkozó apropója volt kosálabdaedzőjük temetése, azonban ha már együtt a csapat, úgy... több»

Igazi tagadhatatlan vígjáték kiváló színész gárdával. Teljesen jó a történet is. Adam Sandler itt azért visszafogott de azért vannak itt is humoros jelenetei. A film igazából tele van alpári hülyeségekkel és humorral . Egy két jelenet ma már kultusszá vált. ("Há mi újság van jányok?")
#8

73 A kismenő  (2002)

(8) (7)

romantikus | vígjáték

TV-ben (AMC, csütörtök 01:33)

Amikor Longfellow Deeds (Adam Sandler), aki egy kisvárosi pizzéria tulajdonosa és nem mellesleg költő, 40 milliárd dollárt örököl elhunyt nagybátyjától. Elköltözik egy... több»

Szintén egy jól felépített történetet kapunk. Van benne humor is. Akár egy megfáradt nap után kellemes kikapcsolódást nyújthat az egész családnak is.
#7

77 Távkapcs  (2006)

(46) (28)

dráma | fantasy | romantikus | vígjáték

TV-ben (Film+, csütörtök 01:33)

Michael Newman (Adam Sandler) szert tesz egy olyan távkapcsolóra, mellyel képes a halandó emberek életét irányítani. Azonban a kapcsolat nem egyirányú, a távkapcsoló is elkezdi... több»

Nagyon szép történet ami rávilágít arra, hogy mi a legfontosabb az ember életében. Nem a karrier nem is a pénz, hanem a szeretteink a család és a velük megélt élmények. Elgondolkodtató film ebben a rohanó világban. Végig tele poénokkal olyan Adam Sandler módjára.
#6

73 Férj és férj  (2007)

(11) (7)

romantikus | vígjáték

Larry (Kevin James) és Chuck (Adam Sandler) jó cimborák, barátságuk annak köszönhető, hogy mindketten tűzoltók. Az egyik tűzeset során Larry megmenti Chuck életét. A férfi... több»

A film története igazából egy társadalomkritika humorba ágyazva. Végig szórakoztató és egyáltalán nincsenek túl tolva benne a poénok. A színészi játékok is kiválóak. Érdemes megnézni!
#5

70 Nászok ásza  (1998)

(5) (12)

romantikus | vígjáték | zenés

Robbie Hart (Adam Sandler) haknizásból él, a nyolcvanas évek slágereit énekli esküvőkön és más rendezvényeken. Robbie bármikor képes jó hangulatot teremteni, és életben... több»

Örök klasszikus igazi retro ma már. Romantikus és rettentően szórakoztató film. Humor is akad benne bőven Adam Sandler ismét hozza a formáját.
#4

67 A vizesnyolcas  (1998)

(10) (37)

sportfilm | vígjáték

Disney+

Bobby (Adam Sandler) jámbor, de éretlen fiatalember, aki egész életében a focicsapat vizesfiújaként dolgozott, eközben azonban sajnos elfelejtett felnőni. Egy nap azonban az új... több»

Röviden akarnám jellemezni akkor egy iszonyatosan bolond, csupa hülyüléssel teli film egy szeretet teljes történetbe fonva. A mama mindig megmondja a tutit :)
#3

73 Ne szórakozz Zohannal!  (2008)

(24) (7)

vígjáték

TV-ben (Cool, csütörtök 01:33)

Zohan Dvir (Adam Sandler), az izraeli kommandós kemény, mint a kő. Mindig akcióra kész, és soha nem vall kudarcot, ha a terroristák elleni küzdelemről, vagy a női szívek... több»

Igazi elvetemült vígjáték tele poén áradattal. Szinte mindent kiparodizál. Az elejétől a végéig vicces és kegyetlenül feldobja az embert. Adam Sandler hihetetlenül szórakoztató ebben a filmben. Aki még nem látta ezt az alkotását az ne sajnálja rá az időt érdemes megnézni!!
#2

74 Apa ég!  (2012)

(19) (4)

vígjáték

Apa csak egy van. Néha még az is sok. Donny Berger (Adam Sandler) sokáig nem is tekintette magát igazi apának. Kamaszkorában viharos kalandba keveredik szexi tanárnőjével (Eva... több»

A film története jól felépített és szórakoztató. Nagyon sok hülyülés, és alpári megnyilvánulás van benne de hát ettől lehet rajta annyit nevetni. :)
#1

66 Sátánka  (2000)

(15) (7)

fantasy | vígjáték

Bár Nicky szó szerint a Sátán gyermeke, testvéreihez képest meglehetősen együgyű és jámbor. Nem akar a pokol trónjára kerülni, egész mással tölti napjait, amiért gyakran... több»

Kegyetlenül jó film szinte korlátlanul újra lehet nézni mert még akkor is megnevettet. 10/10