Tudtad? Ez a 10 film 2023-ban játszódik

Végre itt van 2023. Remélhetőleg nyugodtabb év lesz, mint az előzőek, tele kiváló filmekkel, új történetekkel és zseniális alakításokkal.

Sok filmes már most elképzelte, hogy milyen lehet ez az év, és akár több mint egy évtizeddel ezelőtt forgatott filmben is megmutatták nekünk az interpretációjukat, amelyeket mi is bevettünk ebbe a listába, a 10 legjobb 2023-ban játszódó film listájába. 

#10

27 Gemini Rising  (2013)

(2)

akció | sci-fi | thriller

Lisa Morgane ügynököt egy katonai projekthez rendelik, amelynek célja egy idegen technológia felderítése. De amikor felismeri a parancsnoka aljas terveit, elhatározza, hogy bármi... több»

A 2023-ban játszódó sci-fi akcióthriller egy volt belbiztonsági ügynök és harcművészeti szakértő történetét meséli el, akinek egy távoli szigetre kell utaznia, hogy segítsen a hadseregnek egy földönkívüli technológiával kapcsolatos ügyben, és megpróbálja kideríteni és megfejteni annak titkait. John Savage, Brian Krause és Lance Henriksen állnak a középpontjában ennek a kiváló akciójelenetekkel, érdekes történettel és briliáns látványvilággal rendelkező, intenzív thrillernek.
#9

77 A holnap háborúja  (2021)

(34) (9)

akció | kaland | sci-fi | thriller

Amazon Prime Video | HBO Max

A futurisztikus háború kimenetele azon áll vagy bukik, hogy egy férfi képes-e szembenézni múltjának kísérteteivel. Az emberiség vesztésre áll az idegenekkel vívott harcban,... több»

A szörnyű hírt akkor kapja meg a világ, amikor időutazók egy csoportja érkezik 2051-ből, hogy tájékoztassa az emberiséget: 30 év múlva elveszítik a háborút egy halálos idegen faj ellen. A jövő egyetlen reménye, ha a jelenből katonákat és civileket szállítanak a jövőbe, hogy részt vegyenek ebben a nagy csatában. Az egyik újonc egy családapa és középiskolai tanár, Dan Forester (Chris Pratt), aki összefog egy képzett tudóssal (Yvonne Strahovski) és elhidegült apjával (J.K.Simmons), hogy megmentse kislányát és az emberiség többi tagját, és megváltoztassa a mindenkire váró jövőt.
#8

horror | krimi | thriller

Netflix

Csaknem 50 évnyi bujkálást követően a texasi láncfűrészes visszatér, hogy egy csapat tinit terrorizáljon, akik megzavarják békés nyugalmát egy félreeső városkában. több»

A Texasi láncfűrészes mészárlás folytatása 50 évvel a Bőrpofa 1973-as gyilkos ámokfutása után játszódik. Egy fiatal férfiakból és nőkből álló csoportot követünk, akik az elhagyatott texasi Harlow városába utaznak, hogy körülnézzenek és megvizsgálják a régi ingatlanokat, amelyek a jövőben divatos területekké válnak.Hamarosan rájönnek, hogy a hely nem teljesen elhagyatott, és szembesülnek minden idők egyik leghírhedtebb és legfélelmetesebb sorozatgyilkosával, Bőrpofával. Ez volt az ő biztos menedéke, gondosan óvott helye, és ezek az idealista fiatalok megzavarták a nyugalmát, és most fizetniük kell érte.
#7

akció | kaland | sci-fi | thriller

Disney+

A mutánsok és az emberek közötti háború a végéhez közeledik, de a katasztrófának csak egyetlen módon lehet az elejét venni: meg kell vátoztatni a múltat. Farkasé a feladat,... több»

Brian Singer zseniális folytatása a jövőbe kalauzol el minket, ahol a mutánsokat és az őket segítő embereket hatalmas robotok mészárolják le. Xavier professzor elmagyarázza az X-men csoportnak, hogy az Őrszemeket az 1973-ban elfogott Mystique DNS-ének felhasználásával hozták létre. Az egyetlen esélyük, ha visszatérnek 1973-ba, hogy Charles Xavier-vel és Eric Lehnsherrrel együtt meggyőzik Mystique-et, hogy adja fel szándékát, hogy meggyilkolja az Őrszemek megalkotóját, Dr. Bolivar Traskot. De Rozsomák az egyetlen, aki képes az időutazásra, így most egy szinte lehetetlen feladatra vállalkozik, hogy megmentse a mutánsokat és általában az emberiséget.
#6

75 Venom  (2018)

(79) (37)

akció | sci-fi | thriller

Netflix | HBO Max | TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

Ruben Fleischer rendezésében kapott végre filmet a Marvel-univerzum egyik legizgalmasabb antihőse, aki űrlényként érkezik a Földre, és alig tudja kielégíteni gátlástalan... több»

Tom Hardy alakítja az egykori riportert, Eddie Brockot, akinek az élete darabokra hullik egy szörnyű interjú után, ami tönkretette a karrierjét. Hat hónappal később az élete olyan módon változik meg, amit soha nem is tudott volna elképzelni. Újra találkozik a Life Foundationnel, valamint kapcsolatba kerül egy idegen lénnyel, és Venom, a legszokatlanabb antihős lesz belőle. Ez a lény azért érkezett a Földre, hogy elpusztítsa azt, de a férfi a szívéhez nő, így elhatározza, hogy megvédi a többi idegen lénytől.
#5

akció | horror | sci-fi | thriller

Amerikai Új Alapító Atyái bevezették a Megtisztulás ünnepét, amit évente egyszer tartanak meg. Ezen az éjszakán 12 órára minden törvényessé válik, de sokan nem élhetik meg... több»

Ez egy hátborzongató és felkavaró sci-fi thriller horror, amely megmutatja az emberiség igazi arcát, amikor mindenki azt csinálhat, amit akar. Az utcákon uralkodó káosz és erőszak elképzelhetetlen, és ebben a részben három embercsoportot követünk nyomon, akik az utcán maradnak a hírhedt Tisztogatás Éjszakáján. Ez az az éjszaka, amikor az emberek kimennek a szabadba, elszántan, hogy bosszút álljanak azokon, akik bántották őket, hogy úgy rendezzék a számlát, ahogy egyébként soha nem tennék, és ez az öt ember a káosz közepén találja magát, és küzd, hogy életben maradjon.
#4

64 Örökkévalók  (2021)

(22) (15)

akció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi

Disney+ | Telekom TVGO

Új, rendkívüli képességekkel rendelkező szuperhőscsapat mutatkozik be a Marvel moziverzumában, ők az Örökkévalók, akik valódi kilétüket titkolva évezredek óta élnek a... több»

Ez egy érdekes sci-fi fantasy kalandsaga, amely a Bosszúállók: Végjáték végén történt eseményeket követi. Az Örökkévalók ősi idegenek, akik évezredek óta titokban élnek a Földön, de nyugodt életmódjukat hamarosan megzavarják a legújabb kihívások.Halhatatlan lények, akik segítettek alakítani és formálni a Föld civilizációit és történelmét, és most a legnagyobb félelmükkel, a Föld esetleges elpusztításával kell szembenézniük. Ezért ki kell lépniük az árnyékból és újra egyesülniük, hogy segítsenek és megmentsék az emberiséget annak valaha volt legnagyobb ellenségeitől, a Deviánsoktól.
#3

70 Vaksötét 2  (2021)

(27) (3)

horror | krimi | thriller

HBO Max | Netflix | Telekom TVGO

A Vaksötét folytatásában visszatér a megvakult katona, aki éveken keresztül rejtőzött egy elhagyatott viskóban, ahol egyedül nevelt egy tűzvészből kimentett lányt. Nyugalmuk... több»

A kiváló első rész folytatása, a halálos betörés utáni években játszódik. Norman Nordstrom élete a lehető legnyugodtabb, hiszen évek óta egy eldugott erdei faházban bujkál. Egy háztűzben elárvult kislánnyal él, akit befogadott és felnevelt, remélve, hogy az élete többé nem lesz káosz. A múltja azonban utoléri, amikor egy emberrabló csoport jelenik meg a kunyhójánál, és elrabolják a kislányt, így kénytelen elhagyni az otthonát, és a lány után menni.
#2

77 Távkapcs  (2006)

(46) (28)

dráma | fantasy | romantikus | vígjáték

TV-ben (Film+, csütörtök 01:33)

Michael Newman (Adam Sandler) szert tesz egy olyan távkapcsolóra, mellyel képes a halandó emberek életét irányítani. Azonban a kapcsolat nem egyirányú, a távkapcsoló is elkezdi... több»

Adam Sandler Michael Newman, a keményen dolgozó családapa, akinek azt kell tennie, amit a főnöke akar, ha előléptetést akar. A probléma az, hogy egyre kevesebb időt tölt a családjával, és kétségbeesetten próbál tenni valamit, hogy ez megváltozzon.Kívánsága egy távirányító, amellyel szabályozni tudja, hogy mennyi időt töltsön a családjával és a munkahelyén. A kívánsága hamarosan valóra válik, amikor találkozik egy Morty nevű különc eladóval, aki eladja neki ezt a fajta távirányítót, amellyel teljesen irányíthatja az életét, és benne mindent és mindenkit. Eleinte remek ötletnek tűnik, de nagyon hamar a dolgok kezdenek megváltozni, és kicsúszni hősünk kezei közül...
#1

akció | kaland | sci-fi

Disney+

Thanos (Josh Brolin) betartotta az ígéretét, végrehajtotta a tervét és megsemmisítette az univerzum felét. A Bosszúállók tehetetlenek, a Földön eluralkodott a káosz. Amerika... több»

A rendkívül sikeres és kedvelt Marvel-saga utolsó fejezete minden addiginál intenzívebb és akciódúsabb. Jól ismert akcióhőseinknek ismét össze kell gyűlniük, ha vissza akarják fordítani Thanos tetteit, amelyek teljes káoszt okoztak az egész világon. A Bosszúállók: Végtelen háború pusztító befejezése romokban hagyta a világot, és a hősöknek össze kell gyűjteniük egy nagyszerű csapatot, hogy legyőzzék az ellenséget, akit még csak el sem tudnak képzelni.