Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Legjobb zenés filmek 2020-től 2020-ig - Egyesült Királyság

Saját filmes lista készítése
#1

81 Idiot Prayer  (2020)

(3) (4)

zenés

Nick Cave szólóban a zongora mögött az Alexandra Palace-ban. A legendás zenész ismert dalai mellett ritka szerzeményeket is helyet kaptak az előadásban, amelyeket a legtöbb rajongó... több»

Rendező: Nick Cave

Szereplők: Nick Cave

Ez a szólókoncert szerintem még a zenekari koncertfilmekre is köröket ver. Nagyon intim, nagyon mély, Cave egyedül is olyan atmoszférát teremet (jut eszembe, az operatőri munka is megérdemel egy főhajtást), amit nehéz bármi máshoz hasonlítani. A rajongóknak egész egyszerűen... több»
#2

69 Pont az a dal  (2020)

(9) (10)

dráma | romantikus | zenés

Telekom TVGO | TV-ben (Film Now, csütörtök 01:33)

Grace Davis (Tracee Ellis Ross) az énekes szupersztárok mesébe illő, fényűző életét éli, bárhova menjen, mindenhol rajongók és fotósok hada várja, az őt övező, évtizedek óta... több»

Kicsit meglepődtem, hogy Dakota Johnsony is a színészgárda között találtam, nagyon jól állt neki ez a szerep, szerintem több ilyet kellene vállalnia. Amolyan keserédes az egész, de szerintem közel sem annyira, hogy esetleg borús hangulatba hozza az embert.
#3

dokumentum | életrajzi | zenés

Gyors bepillantás a Pogues zenekar frontembere, Shane MacGowan életébe. több»

#4

zenés

Netflix

Sam Smith stúdiókoncertje a legendás Abbey Road Studiosból.

Rendező: Paul Dugdale

Szereplők: Sam Smith

Nagyon nyugis volt, bár erre az előadó figyelmeztetett is az elején. Nem kaptam meg azt az energiát, ami általában a zenéjéből árad, ezért gyakran unatkoztam és elterelődött a figyelmem.
#5

38 Stardust  (2020)

dráma | életrajzi | zenés

A Stardust a fiatal David Bowie első amerikai látogatását követi nyomon 1971-ben. Ez az út inspirálta a legendás zenészt az ikonikus alteregója, Ziggy Stardust megalkotására. több»