Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#20081

53 Papírmasé  (2020)

(1)

dráma | vígjáték

HBO Max

Ivan Lasin egy tipikus vidéki kisember, aki Oroszországban él egyedül az édesanyjával. Egy nap találkozott Vitalij Szuszlin rendezővel, akinek elmesélte az életét, így született meg... több»

Érdekes a film koncepciója és elgondolkodtató. Nem folydogál valami gyorsan a cselekmény, de ez nem is probléma, ez a tempó felel meg a filmnek.
#20082

romantikus | vígjáték

Antonio büszke a családjára. Amikor 17 éves lánya kezd érdeklődni a fiúk iránt, a férfi úgy gondolja, aggodalomra semmi ok, a lányuk végre felnőtt, ez pedig meghozza a szabadságot... több»

#20083

horror | vígjáték

Paranormal Activity Security Squad egy független horror vígjáték, amiben Bianca Van Damme (Welcome to the Jungle, U.F.O.), Sean Stone (Savages, Greystone Park), és Alexander Wraith (Orange... több»

#20084

53 Seven Rules  (2016)

horror | rövidfilm | vígjáték

Egy nő egy idegen házára felügyel, és hét követendő szabállyal szembesül. több»

Rendező: Mike Castro

Szereplők: Sarah Heveron-Smith

#20085

53 Talán igent mondok  (2023)

(4) (4)

romantikus | vígjáték

Michelle (Emma Roberts) és Allen (Luke Bracey) már hosszú ideje együtt vannak, és Michelle úgy érzi, hogy talán meg kellene tenniük a következő nagy lépést, és össze kellene... több»

Az alapfelállás igazán izgalmas, amiből lehetne akár egy Neil Simon-féle érdekes, nevettető vígjáték, amihez a parádés szereposztás is adott. Azonban ennek a filmnek elsősorban nem a nevettetés a célja, hanem a gondolkoztatás. Amelynek többször eleget is tesz, azonban ezt... több»
A lakó
#20086

53 A lakó  (2013)

családi | rövidfilm

Nicole 54 éves, és egy nap pozitív lesz a terhességi tesztje. Az erős nő mindenre felkészült az életben, de erre az egyre nem. több»

#20087

53 A mélység  (2023)

(3)

akció | dráma | katasztrófafilm | thriller

Netflix

Friggának, aki a Kiirunavaara bányában biztonsági menedzserként végzett kockázatos munkáját és családi életét próbálja összeegyeztetni, az életéért és szerettei életéért... több»

Egy jó próbálkozásnak mondanám maximum, jó thriller, tele feszültséggel, viszont a másik oldalon sok benne a megszokott és már klisés megoldás, ami azért fárasztó.
#20088

53 Pecakúra  (2021)

(3)

vígjáték

Netflix | Telekom TVGO

A film Pásztor István (Szoboszlai István) történetét mutatja be, aki egy számára balul sikerült terápiát követően elhatározza, hogy bosszút áll az orvosán. Tervébe azonban némi... több»

Megnéztem a filmet a családommal, nekünk nagyon tetszett. Szórakoztató, rengeteg vicces jelenettel. Kellemes kikapcsolódás volt, nem bántuk meg, hogy megnéztük. Régen nevettem ennyit egy filmen, csak ajánlani tudom mindenkinek.
#20089

53 Nem kispályás  (2024)

(2)

romantikus | vígjáték

Netflix

A New York-i sportújságíró, Mack, aki éveket töltött azzal, hogy a legjobb barátjával, Adammel és a csapattal sikeres "játékokat" találjon ki, hogy lányokat szedjenek fel,... több»

Talán a legmegfelelőbb kifejezés erre a filmre az, hogy idegesítő. Minden fronton. De főleg a karakterek. Mondjuk legalább ébresztett bennem valami érzelmeket. Még ha negatívakat is.
#20090

53 Mvera  (2023)

dráma

Miután egy szervkereskedő hálózat csapdájába esik, egy nő megpróbál visszajutni a közösségébe, hogy figyelmeztesse őket a veszélyre, amelyet új lehetőségként adnak el nekik. több»

Áttétel
#20091

53 Áttétel  (2015)

rövidfilm | thriller

Egy fiatal pszichoanalitikus új beteget kap. Amikor először találkozik vele, a legnagyobb megdöbbenésére kiderül, hogy sokkal problémásabb, mint amire számított.     több»

#20092

53 Northerners  (2017)

dokumentum | rövidfilm

A filmes esszéciklus három, a Kola-félszigeten élő ember mindennapi életét mutatja be.

Rendező: Ilya Povolotsky

#20093

rövidfilm

Filmio | Netflix

Győző és Tomi hatalmas kölcsönt vett fel, hogy elindítsák saját vállalkozásukat, amely turista csoportokat visz rafting túrára. Gőzerővel dolgoznak, hetente több túrát is... több»

Nem tudom, valahogy középszerűnek tudnám értékelni a filmet. Az alakítások nem voltak meggyőzőek és a rendezés is lehetett volna jobb.
#20094

dráma | életrajzi

Netflix

Hogyan szerezte meg a BBC a bombasztikus interjút András herceggel az elítélt szexuális bűnözővel, Jeffrey Epsteinnel való barátságáról? több»

A történetet eddig is ismertük, de a rendező jó munkát végez abban, hogy ennek ellenére izgalmassá tegye a filmet. Továbbá érdekes volt látni azt is, hogy a mai rohanó és gyors sikerre vágyó világban a lassú, kitartó profizmus is célravezető.
#20095

horror | misztikus

A Gone Ghosting egy népszerű szellemvadász csapat története, amely milliókat keresett az élő adásokból és a merch eladásából. Egy nap az operatőrük lelép, és nizonyítékot... több»

Már megint egy ócska, rém unalmas, rosszul fényképezett, rossz koncepcióval készült szellemes vagy démonos, vagy mit tudom én, milyenes film? Nem volt túl sok pozitív gondolatom a filmmel, de rászántam magam... Oskar Mellander rendező és Joakim Lundell plusz a másik író, Henry... több»
#20096

dráma

Netflix

A jelenkor Dorothyja szembesül a mai tinédzserkor kihívásaival. A produkció az Óz, a nagy varázslóból merített inspirációt. több»

Sajnos nagyon rossz a tempója, ritmusa. Ezáltal unalmassá válik, még ha érdekes is volt az elgondolás. Plusz még hozzájön az is, hogy feldolgozás, aminek mindenképpen kell valami többet mutatnia, hogy érdekessé váljon.
#20097

romantikus

HBO Max

Egy térképész, aki iskoláknak dolgozik, azt tervezi, hogy a karácsonyi ünnepeket otthon tölti, amíg a főnöke az utolsó pillanatban munkát ad neki - egy új kincses térképet kell... több»

Ugyanolyan formula alapján készült, mint minden karácsonyi film. Nem rossz, de nagyon klisés.
#20098

vígjáték

Netflix

Chuy egy napon arra ébred, hogy egy átok miatt minden évből csak a karácsonyi ünnepekre emlékszik. több»

Nehéz szavakkal értékelni ezt a szart. Felejtős, kerüljétek el.
#20099

családi | fantasy | kaland | vígjáték

Felixnek és barátainak újra meg kell védeniük szeretett iskolájukat, ám a fiú élete teljesen megváltozik, amikor váratlanul felbukkan a színen Melani. A többiek úgy vélik, hogy a... több»

Ismerjük már ezt a sztorit, ez most egy kicsit új köntös, ami igazából tökéletesen közepes szórakozást nyújt. Inkább a háttérben, egyéb teendők mellett, de rászánni azt a másfél órát, hát, kicsit feleslegesnek tűnik. De tegyetek vele esetleg egy próbát, hamar kiderül,... több»
#20100

53 Tűzrőlpattant  (2024)

(1)

romantikus | vígjáték

Netflix

Miután a nagyvárosi szakácsnő, Oliwia mindent otthagy, hogy megmentse a nagymamája farmját, beleszeret egy jóképű farmerbe, aki súlyos titkot rejteget. több»

A poénok a legtöbb esetben elég laposra sikeredtek. Mármint romantikus vígjátéknak elmegy, de nem kell tőle túl sokat várni. Tényleg csak akkor nézzétek meg, ha nagyon-nagyon nincs jobb dolgotok.