Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#20901

dráma | krimi | thriller

Ben és Annie egy fiatal chicagói pár, akik hétvégi kirándulásra indulnak Annie Észak-karolinai szülővárosába. A helyi bárban találkoznak Paullal, Annie régi barátjával, amikor is... több»

#20902

51 Mad Women  (2015)

dráma

Egy három gyermekes anya (egyik gyereke 3 évesen meghalt) bűncselekményt követ el, és börtönbe zárják. több»

#20903

dráma

HBO Max

Egy orvos megpróbál szabadulni munkája sötét és nyomasztó mindennapjaiból.

#20904

51 Epifanía  (2016)

dráma

Fårö elhagyatott szigetén egy asszony különös kísérletekbe kezd, hogy elhunyt édesanyját visszahozhassa.

#20905

51 Egy nemzet  (2021)

dráma | vígjáték

Netflix

Lengyel nők és férfiak az élet különböző szegleteiből olyan események résztvevői, illetve szemtanúi lesznek, amelyektől teljes mértékben kiakadnak. több»

Katharina megoldja – A dán makrélamaffia
#20906

dráma | krimi | vígjáték

Jonas Mikkelsen, a híres krimiíró rosszul lesz Helge éttermében, a Dűnében, ahol Thies is dolgozik. A szemüvege beleesik a vécébe, és mivel anélkül szinte vak, nem tud dolgozni az... több»

#20907

vígjáték

Amazon Prime Video

Bia, Giulia és Laura legjobb barátnők, akik megpróbálnak énekelni egy zenei fesztiválon - viszont a szüleik nem tudhatják meg, mert büntetésben vannak az iskolában. több»

#20908

romantikus

Miután Párizsban parfümkészítőnek tanult, Rosalie elhagyja Franciaországot, és visszatér szülővárosába. Elhatározza, hogy megpróbál bérelni egy üzletet, hogy saját parfümjét... több»

Cecelia Ahern: Szeretlek téged
#20909

dráma | romantikus

Claire Lynam, aki restaurátorként dolgozik a dublini városi galériában, mélyen szerelmes a bankárként dolgozó Mark Gallagherbe. Boldogságuk hirtelen tragikus véget ér, amikor Mark... több»

#20910

vígjáték

Mo Mandel első egyórás show-ja.

Rendező: Steven Feinartz

Szereplők: Mo Mandel

#20911

dráma | romantikus

Nyolc év távollét után dr. Alexandra Reading visszatér saját Cornwall-i otthonába, hogy átvegye dr. Shepard-tól a helyi állatkert orvosi felügyeletét. Nem is gyanítja, hogy nem... több»

Sima tévéfilm, nem éppen a jobbik minőségű, de hát az ilyeneket futószalagon onjták a németek, a tévé meg tele van velük. Arról, hogy mennyire kiszámítható a történet, pedig végképp ne beszéljünk.
#20912

dokumentum

Egy dokumentumfilm, amely mindent ünnepel, ami nagyszerű és brit. több»

Rendező: Frank Mannion

#20913

51 Klyatva  (2020)

Történetünk Naum Balapannak, a sevastopoli pszichiátria professzorának állít emléket, aki bátorságával és elszántságával számos ember életét mentette meg a náci megszállás... több»

#20914

51 Nyúlajak  (2018)

(1)

dráma

Netflix

Mi történik, amikor a termékenység árucikké válik egy töredezett társadalomban? Ödipusz újjászületik. A klasszikus görög tragédia a modern korban. több»

Ebben a filmben az égvilágon semmi sem történik, csak emberek néznek ki a fejükből. Néha sétálnak egy kicsit. Feleslegesen depresszív, nem tudom ajánlani senkinek.
#20915

51 Eu Nunca  (2015)

dráma | thriller

Thiagot és Guilhermet teljesen felzaklatja a nagyapjuk halál. Hogy elkerüljék a temetéssel járó kellemetlenségeket, a család egyik eldugott faházába menkülnek. több»

#20916

dráma | fantasy | romantikus

Georg Sommer egy jóképű, harmincas éveiben járó férfi, aki élvezi, hogy a nők körberajongják. A férfi ranglistája: forró éjszakák, drága autók és egy zsíros állás... több»

Nem nyűgözött le, elég ócska komédia. Mind a forgatókönyv, mind a karakterek és az őket megjelenítő színészek gyengécskék.
#20917

dokumentum

Disney+

A dokumentumfilm intim pillantást vet a női előadók és rapperek fejlődésére és hatására, az úttörő művészek által elmondottak alapján, akik segítettek egy zenei és kulturális... több»

Rendező: Fatima Curry

Szereplők: Eve, MC Lyte, Da Brat, Cheryl James, Lil Mama

#20918

fantasy | kaland | történelmi

Aoi egy íjászklub tagja. A suli többi diákjához hasonlóan szabadidős tevékenységként űzi a sportot, és persze imádja, amit csinál, egy különös vihar és egy villámcsapás azonban... több»

#20919

romantikus

Julika, a tengerbiológus meglátogatja egyik barátját, Natalie-t az Algarva parton. Itt ismerkedik meg Miguellel, akivel rövidesen szorosabb kapcsolatba kerül. több»

#20920

horror

A vezető vámpír, Sarah Hase, a legfrissebb vámpírgyilkos, Jeffery Nelson után kutat. Sarah, aki egyben beépített FBI-ügynök is, tetten akarja érni, majd börtönbe akarja juttatni a... több»