Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#20941

51 Kutya és macska  (2024)

(2) (5)

animáció | kaland | vígjáték

Monica, a híres macska és internetes sztár, Diva gazdija. Jack pedig egy tolvaj, akinek legutóbbi rablását, egy hatalmas, felbecsülhetetlen értékű rubint véletlenül lenyelt egy Cichi... több»

Alapjában véve még nem kellene, hogy bármi baj legyen ezzel a filmmel, de engem egyszerűen megőrjítettek ezek a szereplők. Nagyon idétlenre lett véve az egész.
#20942

51 Bunkerzsúr  (2024)

dráma | vígjáték

Netflix

A bőségben és előkelő környezetben nevelkedett 10 éves Tochtli fényűző élete ellentétben áll az apja bűnözői tevékenységével – ami most elkezd beszivárogni az életébe. több»

#20943

51 A kerítőnő  (2023)

(1)

dráma | misztikus | thriller

Netflix

Amikor egy irodai dolgozó beleszeret gyönyörű gyakornokába, követi őt egy bizarr erők által elárasztott sivatagi üdülőhelyre. több»

A film kitalált ötlete (párkeresés) és a megvalósítás között óriási szakadék tátong. Kiváncsiságból vágtam bele, és szokásaimhoz híven, ha már belekezdtem végig is néztem. Folyamatos rejtvény és rejtély volt a film számomra, és elég hamar kezdtem hülyének érezni... több»
#20944

vígjáték

Netflix

A műsorban Ms. Pat mesél saját múltjáról, abszurd trendekről, gyereknevelésről és az állattartásról. több»

Rendező: Robert Townsend

Szereplők: Patricia Williams

Szörnyű. Nem vicces. Kihagyni.
#20945

horror | misztikus

Nneka szüleit meggyilkolják, majd találkozik a Part Úrnőjével, aki segítséget kínál neki. Felfedi azokat az embereket, akik felelősek a szülei haláláért. Ez megváltoztatja az... több»

Nem mondanám egy jó filmnek... horrornak gyenge és nem elég misztikus, hogy fantáziadús legyen. Egyszerűen unalmasnak találtam.
#20946

vígjáték

Netflix

Nicole Byer önálló estje. több»

Szereplők: Nicole Byer

A stílusa és főleg a nevetése teljesen kiakasztott, nem tudtam a végére érni.
#20947

dokumentum

HBO Max | TV-ben (HBO 2, csütörtök 01:33)

Rachel Lee, a 2008-ban és 2009-ben elkövetett, nagy feltűnést keltő rablássorozat mögött álló „tinédzser agytröszt” elárulja, hogy mi motiválta őt arra, hogy barátaival... több»

#20948

romantikus

Amazon Prime Video

Fani egy tinédzser, mint oly sokan mások, aki imádja a barátait, tanul, hogy letegye az érettségit, szerelmes, és megőrül a moziért. A tanév során az édesanyja ragaszkodik hozzá,... több»

#20949

51 Paula  (2023)

dráma

HBO Max | TV-ben (Cinemax, csütörtök 01:33)

Paula 11 éves, az apjával él. Okos, tele van energiával, de az iskola untatja, és csak egy barátja van. Hogy felvidítsa, az apja úgy dönt, hogy elviszi egy gyönyörű tóparti házba a... több»

#20950

dráma

HBO Max

Amikor a Karine-t foglalkoztató céget felvásárolják, a személyzet sztrájkba lép, és a 34 éves takarítónőt kérik fel a mozgalom vezetésére. Karine erkölcsi dilemma elé kerül,... több»

#20951

családi | kaland | sci-fi

Az Earth to Echo című filmben három kamasz különös üzeneteket kapnak mobiljaikra. Eleinte nem veszik komolyan az egészet, majd sejtelmük, mely szerint valami nem stimmel, beigazolódik... több»

#20952

50 Még mindig itt vagyunk  (2015)

(3) (8)

horror

Miután tinédzser fiuk egy gázolás következtében meghal, Paul (Andrew Sensenig) és Anne (Barbara Crampton) New England csendes, vidéki részére költöznek, hogy új életet kezdjenek.... több»

Ted Geoghegan első rendezése szerintem nagyon jól sikerült, ritka az ilyesmi, de érezhetően egy nagyon bátor ambiciozusos alkotás. Tetszett, hogy a film cselekménye következetes és jól átgondolt.
#20953

50 He Never Died  (2015)

(5)

dráma | fantasy | thriller | vígjáték

Netflix

A He Never Died című thriller főhőse Jack, a társadalom peremére szorult férfi, aki habozás és félelem nélkül ugrik bele véresen durva és gyilkosságokkal teli akciókba. A férfi... több»

Hát kérem. Ellentétben az előttem szólókkal, én csak ajánlani tudom ezt a csodát. Henry Rollins élete szerepében. Szótlan, mogorva, embert kerülő fickó, akibe nem jó dolog belekötni, de erre a jó képességű bandatagok is csak ráébrednek, persze akkor már nincs visszaút, egy... több»
#20954

50 Sandy Wexler  (2017)

(1) (2)

vígjáték

Sandy Wexler (Adam Sandler) egy tehetséges menedzser a '90-es évek Los Angelesében. Munkája során szorgalmasan képviseli ügyfelei érdekeit, igyekszik mindenkinek helyet találni a... több»

Valószínűleg ezért meg leszek kövezve, de szerintem ez Adam Sandler egyetlen és megismételhetetlen mesterműve. Eredeti nyelven néztem. Szórakoztató, vicces, egyszerűen zseniális poénok, szójátékok összessége. Számomra ez Sandler egy valóban kiemelkedő munkája. Holott itt is a... több»
#20955

krimi | vígjáték

Disney+

Az Absolutely Fabulous: The Movie című filmben Edina és Patsy a gazdagok előkelő és csillogó világát éli, amely nem áll másból, mint vásárlásból, bulizásból, ivászatból és... több»

Ez tipikusan egy fun film, olyan sziinten réteg film, hogy adot a rajongótábora. Nem állítom, hogy mindnkinek tetszeni fog film, de nyomjátok csajok, mi imádunk titeket!
#20956

vígjáték

Netflix

Egy ambíciózus örökösnek kézbesítenie kell elhunyt édesapja karácsnyi lapját a férfi volt szeretőjének Snow Falls-ba. Az útat egy hóvihar nehezíti meg, így a hősnő a városka... több»

#20957

50 The Super  (2017)

(2)

horror | misztikus | thriller

Egy férfi házfelügyelői állást szerez egy hatalmas new york-i apartmanban, ahol a lakók kezdenek eltünedezni….

Egészen ötletesnek tartom a filmet, amit igazából jól aládúcol az átélt színészi alakítások. Sajnos azonban a történet nekem túlságosan is kiszámítható volt, a klisék nagyon könnyen felfejthetők, ez pedig nekem elvett az élményből.
#20958

dráma | misztikus | sci-fi

Az apokalipszisnek megvan a maga előnye, ha az ember szeret egyedül lenni - egészen addig, amíg fel nem bukkan egy másik szerencsés túlélő, a társaság veszélyével fenyegetve.  több»

#20959

horror | thriller | zenés

Három barátnő épp egy metál fesztiválra tart. Útközben megismerkednek három sráccal, akik egy kis privát buliba invitálják őket, az éjszaka azonban rövidesen valóságos... több»

Végre egy fordított alapállású film, amit nem tarolt le teljesen az érzékenyítőpropaganda és a gondolatrendőrség! Nem mondom, hogy vígjátékként hasítana, de jó szórakozást nyújt.
#20960

50 Vámpírok Bronx ellen  (2020)

(4) (1)

horror | vígjáték

Netflix

Három bronxi kölyök küzd a környékért, ahol felnőttek, és amit annyi szeretnek. Ám az igazi ellenség szokatlan formában érkezik. több»

remek kis vígjáték jó sok vámpíros utalással és egy adag kamaszos szertelenséggel, így mind a két műfaj rajongóinak melegen ajánlom, mert mind a kettőhöz tudott valami pluszt adni.