Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#21081

akció | kaland

Négy detektív, akik mind valamilyen szuperképességgel rendelkeznek, arra szentelik az életüket, hogy bűntényeket oldjanak meg, és nagyhatalmú bűnözőket fogjanak el. több»

#21082

thriller

McKenzie három főiskolai barátnőjével bulizik, mielőtt férjhez menne, amikor is élete legjobb éjszakája a legrosszabbá válik. Brandon, a volt barátja elrabolja a vőlegényét, és... több»

#21083

thriller

Netflix

Pszichothriller egy pusztító kapcsolatról, amely egy középkorú férfi és édesanyja között alakul ki. több»

#21084

50 A Nap ereje  (2014)

dráma | romantikus | történelmi

A Fehér Hadsereg tisztjei, akiket hadifogolyként tartanak fogva a Vörös Hadsereg táborában, megpróbálják megérteni, miért veszítik el a polgárháborút és miért veszítették el... több»

#21085

50 Tanki  (2018)

akció | történelmi | vígjáték

1940. Elkészült a legújabb szovjet tank prototípusa, melyet egyenesen Moszkvába kell eljuttatni Sztálin elvtárshoz. A szállítás azonban nem lesz egyszerű, ugyanis a kozákok, a... több»

#21086

vígjáték

Az első szemeszter utáni háladásnapi szünetben öt barát ráébred, hogy mennyi minden megváltozott. több»

#21087

50 Nyakas kakas  (2015)

(4)

animáció | családi | kaland | vígjáték

A Nyakas kakas című animációs mesefilm főhőse egy kakas. Toto azonban nagyban eltér társaitól, mivel hírnévre, szerelemre, társra vágyik, s nem elégszik meg a vekkeróra szereppel,... több»

Nagyon vicces, iszonyú jókedvű animációs film. Baromi jól szórakoztam, köszönöm!
#21088

akció | vígjáték

Tory (Francia Raisa), a volt fejvadász új életet kezdett és mint kedves tanárnő ismerkedik meg James-szel, a jómódú bankárral (Will Greenberg). Karácsony előtt megtudja, hogy Manucci... több»

Karácsonyi akcióvígjáték, a néző örömére és szórakoztatására. Ez volt a célja, nem valami kuilturális misszió.:) Szimpatikus színészi gárda, színes közeg, egyszerű és naiv történet. A főhősnő, amolyan Jackie Chan női kiszerelésben. Vér egy csepp sem. Gyerekek is... több»
#21089

thriller

Jack, a kispályás bűnöző csaknem meghal egy szívroham majd egy azt követő baleset következtében, és ez arra indítja, hogy végképp leszámoljon a múltjával, és új életet kezdjen.... több»

#21090

50 Never Here  (2017)

dráma | misztikus | thriller

Egy fotóművész kedvenc témája, hogy idegeneket fotóz a tudtuk nélkül, azonban kezdi úgy érezni, hogy valaki őt is megfigyeli. A határok lassan elmosódnak a valóság és a képzelet,... több»

#21091

50 Dead Dicks  (2019)

horror

Miután Becca telefonhívást kap öngyilkos bátyjától, a lakásához rohan, ahol élve találja a férfit. Körülötte azonban a halott testének másolatai hevernek. több»

#21092

dráma | romantikus | sportfilm | thriller

Egy fiatal harcos, aki egy neonáci csoport tagja, megtalálja az igaz szerelmet, és élete új értelmet nyer. több»

#21093

50 They Reach  (2020)

(1) (1)

horror | kaland

1979-ben egy fiatal lány rábukkan egy magnólejátszóra, amely úgy tűnik, el van átkozva. Így rövidesen akarva-akaratlanul is sötét erőket szabadít a családjára. több»

Az egyik este folyamán böngésztem a 2020-as horrorfilmes felhozatalt, és itt bukkantam rá jelen filmünkre, aminek elég izgalmasnak találtam a tartalmát, viszont rossz szokásomhoz híven ismét kihagytam az előzetes megtekintését, és csak a pontszámai alapján kezdtem bele a filmbe.... több»
#21094

horror

Egy diák, Asuka, nemrég költözött be egy új lakásba a szüleivel és öccsével. Az első éjszakán furcsa kaparászásra ébred, ami a szomszéd lakásból jön, ahol egy furcsa... több»

#21095

50 Street  (2015)

(1)

akció

Remo Street egy fiatal harcos, aki egy olyan világban él, ahol mindenért keményen meg kell küzdeni. Mikor alkalma nyílik, hogy együttműködjön egy világszínvonalú edzővel,... több»

nagyon jó a film sztorija, jók a történetszálak, mégis az volt az érzésem, hogy többet ki lehetett volna belőle hozni. talán a főszereplő fiú nem húzott ki mindent a karakteréből, nagyobb durranás lehetett volna egy kiforott színésszel
#21096

horror

Greta beköltözik a nemrég elhunyt nagynénje villájába és vad bulikat kezd el rendezni a barátainak. De a csodálatosnak ígérkező nyár veszekedésbe torkollik, miután Beker, a... több»

#21097

50 Algorithm  (2014)

dráma | krimi | thriller

Egy számítógépes hacker egy titkos kormányzati programra bukkan, rövidesen pedig menekülne kell, mivel az élete lesz a tét. több»

#21098

50 Ghost Lab  (2021)

horror

Két orvos megszállottan igyekszik bebizonyítani, hogy a kórház falai között szellemek kísértenek.

#21099

vígjáték

Valentino atya (Valentino Picone) épp a karácsonyi jászolos jelenethez toboroz szereplőket, amikor Salvo (Salvatore Ficarra), a tolvaj elcsen egy igen értékes ereklyét a templomból. Az... több»

#21100

dráma | horror | thriller

Miriam, Derek, Ian és Jenny éltanulók, minden tantárgyból csakis jelesre állnak, így még az általuk megtervezett gyilkosságok is szinte tökéletes bűnténynek számítanak.