Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
Halálos természet: Szuperkígyók
#21341

dokumentum

Vannak állatok, melyeknek félelmetes a hírük, de jobban megismerve őket kiderül róluk, hogy alaptalan a rettegésünk. A kígyókkal kapcsolatban sajnos nem ez a helyzet: ahogy a filmből... több»

#21342

fantasy

Egy fiatal művészek által szervezett buli után Lur és Ura a sivatag közepén találják magukat. A két fiatal nő mindent elkövet, hogy hazajusson. Az út során nem csak a céljukhoz, de... több»

Kortanúk – Rendszerváltozás a hadseregben – Lőrincz Kálmán vezérezredes
#21343

dokumentum

Éppen harminc esztendeje, hogy az 1989-es rendszerváltás következményeként megkezdődött a haderő gyökeres átalakítása. A Magyar Néphadsereg nyugatra „tájolt”, jelentős támadó... több»

Dubai csodálatos állatvilága
#21344

dokumentum

A modern Dubai kincset rejteget - fantasztikus élővilága elválaszthatatlan kapcsolatban áll a sivataggal, a tengerrel és az emberek történelmével és hagyományaival. több»

Marosi Miklós - Széchenyi-díjas építész
#21345

életrajzi

A mindig új kihívásokat kereső építész megvalósult tervei, nagyszabású épületei bemutatásán túl hitet tesz a magyar építészek kivételes örökségének a továbbadása és... több»

Rendező: Duló Károly

Mennyire vagyunk őszinték?
#21346

dokumentum

A csalás az emberi természet szerves része, és becslések szerint mindannyian naponta akár kilencszer hazudunk. De mi lenne, ha létrehoznánk egy világot, amiben nem tudnánk hazudni? Egy... több»

Dr. Stein hihetetlen masinája
#21347

animáció | rövidfilm

Stein professzor kísérletezés közben elveszíti a legjobb barátját. A gyászoló tudós mindenre kész, hogy visszahozza a kutyáját. Fantasztikus keltetőgépet épít, ám hiba csúszik a... több»

A Sándorgyuri – 80 év 50 percben
#21348

életrajzi

Filmio

Tréfamisszionárius? Viccvátesz Mókanomádoló? Kabaréhittérítő? A hitetlenség korának nevettetője? Röhögtető prédikátor? Nemcsak! Is! 80 év 50percben. 50 perces életműportré a... több»

Elefántborjú-hadművelet
#21349

dokumentum

Sri Lankán egyre több áldozatot követel az emberek és az állatok élőhelyekért és erőforrásokért vívott harca. A filmben egy elárvult, súlyos beteg elefántborjú sorsát... több»

#21350

dráma

Egy mostohaanya kifelé a gondoskodó anya álarcát mutatja, éjszaka azonban terrorizálja a gyerekeket.

#21351

dokumentum

Michel Vaillant és a Le Mans találkozik, és valóra válik egy álom.  több»

#21352

családi

A történet azt mutatja be, hogy hogyan reagál egy nemtörődöm apa a pandémiára.

Orvosi csodák
#21353

dokumentum

Don Wildman megvizsgál egy nőt, aki állítólag nyulaknak adott életet. Feltárja továbbá egy mágneses szupererővel rendelkező fiatal lány furcsa esetét.  több»

Rendező: Chad Densen

Szereplők: Ed Begley Jr.

#21354

dráma | életrajzi | rövidfilm | vígjáték

Egy férfi egy helyi legenda nyomába ered, keresztülvágva a dzsungelen, miközben a lelki békéjét is megtalálja.

Rendező: Micah Van Hove

Szereplők: Alex Carlo Delgado

#21355

NA Pagten  (2021)

dráma | életrajzi

Szoros kapcsolat alakul ki a neves dán szerző, Karen Blixen és a fiatal, ígéretes költő, Thorkild Bjørnvig között. több»

#21356

dokumentum

A BP Ungerground második része a budapesti hip-hop kultúrát veszi górcső alá, és különleges képi megoldásokkal, archív felvételekkel és interjúkkal idézi meg, hogyan vert... több»

Dawgtown
#21357

NA Dawgtown  (2018)

akció | animáció | dráma

The Wackiest Guns in the West!
#21358

akció | animáció | vígjáték | western

A film története szerint tizenegy idegennek össze kell fognia egy vadnyugati falu megvédésének érdekében, amelyet egy csapatnyi bandita fenyeget. több»

Rendező: Jacob S. Lee

The Last Days of Night
#21359

thriller | történelmi

A film az amerikai elektromos forradalom két nagy alakját mutatja be, George Westinghouse-t és Thomas Edisont, akik idővel komoly rivalizálásba kezdtek... több»

#21360

thriller

A film története szerint a Sátán fogadást köt Istennel, miszerint a modern időkben Jézus nem lenne képes szent életet élni. Isten belemegy a fogadásba... több»

Rendező: Ken Policard