Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
A sötétség titkai – Csak szívatlak!
#21321

horror

Egy testvérpár egy családi esküvő felé vezető úton egy motelben száll meg, ahol egy éjszakán át ijesztő viccek sorozatát kell átélniük. több»

Megjósolni egy cápatámadást
#21322

dokumentum

Greg Skomal tengerbiológus és Joe Merchant meteorológus meghökkentő dolgot állítanak: szerintük a cápatámadások éppen úgy előrejelezhetők, mint például az időjárás... több»

#21323

dokumentum

A film megeleveníti Emmett Till 1955-ös meglincselését Mississippi-ben, miközben bejárja azokat a helyeket ahol az események történtek. több»

IKEA: a színfalak mögött (Az Ikea belülről)
#21324

dokumentum

Az IKEA kétségkívül egyike a világ legsikeresebb, legrejtélyesebb és legkönnyebben felismerhető brandjeinek: csupán a tavalyi évben 900 millió ember látogatott el áruházaiba 49... több»

Diktatúrák és zsarnokok
#21325

dokumentum

Egy ország erős kezű vezetőjévé, sőt zsarnokává válni nem egyszerű feladat, ám ha a gazdaság romokban áll és az emberek stabilitásra vágynak, optimálisak a feltételek egy... több»

Virágkoszorús fakereszt
#21326

dokumentum

Évszázadok óta hagyomány, hogy a magyar nemzet legnagyobb búcsújárásán, a csíksomlyói búcsú zarándokainak sorában, a gyergyóalfalvi keresztalja halad az élen és ők az elsők,... több»

Rendező: Zsigmond Attila

Csillaghálóban II.
#21327

dokumentum

Emlékek szerelemről és barátságról Pilinszky János univerzumában. Pilinszky János (1921–1981) a 20. század egyik legnagyobb magyar költője volt, akinek szellemi jelenléte a mai... több»

A mókusok világa
#21328

dokumentum

A parkok és erdők kedves lakói az európai mókusok. Az európai mókus barna, fekete vagy akár szürke bundát is ölthet, javarészt mégis barnásvörös. Idejük nagy részében élelmet... több»

Egy darabka Erdély
#21329

dokumentum

Elbeszélés az Ojtozi-szorosból, a Keleti-Kárpátokban, Erdélyben élő Rózsa család három generációjáról, hagyományőrzésről, mentésről, mai életről, jövőről a kisebbségi... több»

The No Name Gang
#21330

akció

A filmet megtörtént események ihlették, melyekre a kilencvenes években került sor. Anthony Shea, Mike O'Halloran, Matt McDonald, Pat McGonagle és Stephen Burke több mint 100 fegyveres... több»

#21331

western

A nagy gazdasági válság idején egy merész sörfőző szembeszáll a szesztilalommal.

#21332

akció | kaland | sci-fi

Egy csapat csatlakozik a Zöld Lámpás Testülethez, ami egy idegenekből álló csillagközi rendőrség. Ők védik meg az univerzumot a fenyegetésektől.   több»

#21333

dráma | fantasy | vígjáték

Samuel Liston csupán az életrajzát szerette volna megírni Floyd Deveraux-nak, aki maga kérte ezt. A helyzet azonban rövidesen összekuszálódik. több»

Életünk színekkel
#21334

dokumentum

A műsorban olyan tudósokkal találkozhatunk, akiket lenyűgöz a színek érzékelésének mikéntje, továbbá megismerhetünk különleges embereket, akik szokatlan módokon látják azokat. A... több»

Cockroaches
#21335

NA Cockroaches  (2019)

krimi | vígjáték

Bűnözők azon versenyeznek, hogy ki leli meg előbb az elrabolt angol királynőt. De felmerül bennük a kérdés: mi számít a leginkább? több»

Hannibal: Pride of Carthage
#21336

akció

A Kr.e. második században egy különleges vezetői képességekkel ellátott fekete katona a karthágói sereg élére áll. 11 elefánttal és mintegy hatvanezer katonával történelmet írt,... több»

Jane Millen
#21337

NA Jane Millen  (2018)

krimi | thriller

A film története szerint egy veterán rendőrségi nyomozót egy gyilkossági üggyel bíznak meg, ami sokkal több problémát okoz neki, mint gondolta volna. több»

Rendező: Cynthia Mort

Szereplők: Olga Kurylenko

#21338

dráma

Egy gyógyíthatatlan járvány és az erőszak által uralt világban Jericho, a nomád férfi bosszút akar állni családja lemészárlásáért. több»

Szemfényvesztők 3
#21339

krimi | thriller

Hosszú évek után ismét együtt minden idők legzseniálisabb illuzinistái, akiket mindenki csak úgy ismer, hogy a Négy Lovas. De mi lesz a következő mutatványuk? Ez hamarosan kiderül,... több»

#21340

horror

A Loony Lake környékén egy gyilkos garázdálkodik.