Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
Szenes Iván szilveszter 2/2.
#21361

dokumentum

Szenes Iván slágereit az egész ország kívülről fújja, az évről évre megrendezett emlékkoncerteken pedig megtelik a Szenes Iván tér a rajongókkal. Két részes szilveszteri... több»

Vihar lett úrrá a rejtett szívemen
#21362

dokumentum

Portréfilm Almásy Aladár festőművészről. A portréfilmben maga a festőművész kalauzolja a nézőt saját világában, lehetőséget adva így egy izgalmas elme és tudat, csak általa... több»

Rendező: Rohonyi Gábor

Amerika szuperkígyója
#21363

dokumentum

A film egy nőstény texasi csörgőkígyó küzdelmes életét követi nyomon a forró sivatagban. E mostoha tájon a puszta túlélés is bravúrszámba megy, hősünknek azonban az... több»

#21364

NA Sri Asih  (2022)

akció | dráma | kaland

Alana elszakadt a szüleitől, és egy gazdag nő fogadta örökbe. Felnőttkorában rájön az igazságra származásával kapcsolatban. több»

Templom az Óceán közepén
#21365

dokumentum

2018. július 1-én a franciaországi Sables D’Olonne-ból elrajtolt a Golden Globe Race, azaz az egyszemélyes Föld-kerülő vitorlásverseny, ahol született tengerészek küzdenek meg... több»

Préda lettem: Cápák hete
#21366

dokumentum

A Csendes-óceán felszíne alatt veszélyes lények ólálkodnak. Délutáni úszás közben egy nőt hirtelen megtámad egy nagy fehér cápa. Egy szigonyos halászt megtámad egy tigriscápa. több»

#21367

dokumentum

A Gyüttment Fesztivál a vidéken újrakezdő, környezettudatos vidéki életet és értékrendet választó, tájba illeszkedő emberek éves nagy találkozója. Tudásmegosztás és... több»

#21368

játékfilm

Max

Egy tűzoltó erkölcsi dilemmába keveredik, amikor azt a tanácsot kapja orvosától, hogy kerülje a stresszt, ha szeretné teherbe ejteni feleségét. több»

Jaguárok tengerpartja
#21369

dokumentum

Van egy partszakasz Costa Ricában, ahol meglepő dolognak lehetünk szemtanúi: jaguárok vadásznak tengeri teknősökre. Olyan viselkedés ez, melyet eddig nem feltételeztünk nagymacskákról. több»

Az Árpád-vonal
#21370

dokumentum

Az Árpád-vonal a második világháború idején a Keleti-Kárpátokban több száz kilométer hosszan kiépített magyar védelmi vonal. Kárpátalja 1939-es visszafoglalása és az 1940-es... több»

A sötétség titkai – Hús és vér
#21371

horror

Kimberly, az agorafóbiában szenvedő tinédzser, anyja megoldatlan gyilkossága óta nem hagyta el a házat. A Hálaadás előestéjén azonban kezdi úgy érezni, nincs otthon biztonságban... több»

#21372

NA Lone Wolf  (2021)

dráma

Lebilincselő thriller, amely rejtettkamerás felvételekből, videókonferencákból és lehallgatott telefonbeszélgetésekből áll. több»

#21373

Makoto Kashiba magas beosztású banki ügyintézőként dolgozott, amíg egy apró hiba miatt át nem helyezték egy vidéki fiókhoz. A férfi sorscsapásként éli meg a "száműzetést",... több»

#21374

NA Pulse  (2020)

horror | sci-fi | thriller

A "Pulse" fejlesztői mindent megtesznek, hogy befejezzék a játékot, egy robbanás azonban elektromos kisülést okoz az épületben. Valamennyien az őrület határára kerülve próbálnak... több»

Rendező: Salmon de Jager

#21375

akció

A történet 1944-ben játszódik Olaszországban. A német katonák éheznek, piszkosak, és kétségbeesetten várnak Mussolini segítségére. Az olasz katonák azonban fellázadnak, nem... több»

#21376

dráma

Egy globális világjárvány korlátozza az utazási lehetőségeket, így egy nászutas házaspár a Hollywood Roosevelt Hotelben reked, ahol két alkalmazottból álló személyzet fogadja... több»

#21377

vígjáték

Az extravagáns Carlota igyekszik meggyőzni a környezetét, hogy szabaduljanak meg egy bandától.

#21378

akció | családi | dráma | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

A Disney Lilo és Stitch című animációs klasszikusának élőszereplős remake-je. több»

#21379

vígjáték

Kevin Chrome, a szürke könyvelő élete teljes mértékben megváltozik, amikor váratlanul beállít hozzá az unokatestvére.

Rendező: Kevin L. Coffman

#21380

NA Covid-19  (2021)

dráma

Dráma az embereknek a járvánnyal folytatott küzdelméről.