Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
Rúzsa Magdolna koncert 2018
#21341

dokumentum

Rúzsa Magdolna koncert 2018. több»

#21342

NA Ditched  (2020)

horror

Melania sokadik rutinmegbízását végzi börtönőrként, miután azonban lezuhan a repülő, amely több veszélyes rabot szállított, a saját élete lesz a tét. több»

#21343

NA Skate God  (2022)

akció | fantasy | sci-fi

A disztópikus jövőben egy gördeszkás, Oren rádöbben, hogy ő a görög isten, Zephyrus leszármazottja. A srácnak meg kell ismernie saját képességeinek határát, hogy megállíthassa a... több»

Amerika visszatér az űrbe
#21344

dokumentum

A NASA és az SpaceX csaknem tíz év után először indít útnak embert az űrbe az USA területéről. A Kennedy Űrközpontban készült felvételek történelmi eseményről tudósítanak. több»

A bikacápák titkai
#21345

dokumentum

A bikacápa igazi különc a maga nemében: nemcsak, hogy hajlamos más cápákat is megtámadni, de a tengerbe torkolló folyókon is messze felúszik, ami szintén számos konfliktussal jár. A... több»

Szeptember 11: egy repülőgép utolsó percei
#21346

dokumentum

2001. szeptember 11-én az egyik eltérített repülő sohasem érte el célját: a United 93-as járata lezuhant egy pennsylvaniai mezőn. A korábban titkosított bizonyítékok segítségével... több»

Happy
#21347

NA Happy  (2019)

Egy életunt középkorú férfi felvesz egy fiatal stoppos lányt. A férfi kezdetben nagyon kedves, de később egyre agresszívabbá válik... több»

Rendező: Gyimesi Anna

#21348

dráma

Egy nő – miközben megpróbálja megtalálni a helyét az életben – megtudja az igazságot az édesanyjáról, s megismeri a testvéreit is, akiket sosem látott. több»

Rendező: Teneale Bender

Szereplők: Teneale Bender

I BCC, 2019
#21349

NA I BCC, 2019  (2019)

sportfilm

A világ legnagyobb pontyfogó versenyén 250 csapat méri össze tudását. Kövessék nyomon a Balatonon zajló viadal legizgalmasabb pillanatait, érezzék át a legnagyobb halak... több»

Brandon Thomas – Aldobolyi Nagy György – Szenes Iván: Charley nénje - zenés vígjáték két részben
#21350

zenés

Zenés vígjáték két részben. Az angol Brandon Thomas „Charley nénje” című darabja minden színházi rekordot megdöntött már. Az 1892-es londoni, szilveszteri ősbemutatója óta nem... több»

Katie új arca
#21351

dokumentum

Katie a legfiatalabb páciens, aki valaha teljesen új arcot kapott. Milyen nehézségei vannak egy ilyen sebészeti beavatkozásnak? És miként éli meg egy ember a külső megjelenése ennyire... több»

A Titanic kincsei
#21352

dokumentum

A Titanic roncsainak 1985-ös megtalálása számos régi kérdést megválaszolt – és aktuálissá tett egy újat: Mi legyen a sorsa az utasok személyes tárgyainak? Kit, kiket illetnek ezek... több»

A tobzoska – A világ legkeresettebb állata
#21353

dokumentum

A tobzoska a Föld egyetlen valódi pikkelyes emlőse. Szinte semmit nem tudunk az életükről, de ezek az állatok tartanak egy sajnálatos rekordot: ők a legkeresettebb emlősök a... több»

Antall József 1315 napja
#21354

dokumentum

Antall József miniszterelnökként nem tudta teljesen megvalósítani elképzeléseit. Ennek objektív és szubjektív okai egyaránt voltak. Gazdasági, bel- és külpolitikai, valamint emberi... több»

Rendező: Dér András

A nagymacskák titkai
#21355

dokumentum

Az úttörő felfedezéseket tevő tudósok új bepillantást engednek a nagymacskák viselkedésébe és fiziológiájába. A nagymacskák hősei fáradhatatlanul azon dolgoznak, hogy megóvják... több»

#21356

dráma

A sötét hangvételű dráma a drog- és alkoholfüggőségnek, illetve következményeinek a kérdését járja körül. több»

#21357

A Baltimore-i Művészeti Iskola egykori növendékei mesélnek az életútjukról. több»

Status Update
#21358

vígjáték

Josh McIntyre cikket akar írni egy meleg fiút ért atrocitásokról, amelyek az új iskolájában történtek. A dolgot egyfajta társadalmi kísérletként fogja fel, s megpróbál minél... több»

Rendező: Gabe Torres

Szereplők: Mikey Murphy

#21359

dráma | krimi | thriller

Egy menekült Los Angelesbe utazik, hogy bosszút álljon a férfin, aki tönkretette az életét. több»

#21360

NA Dry River  (2021)

dráma | romantikus | thriller | western

Dry River környékéről olyan legendák terjednek, hogy a folyó aranyban gazdag, így rengeteg kalandor érkezik a biztos meggazdagodás reményében. Itt azonban a legtöbbjüket nem várja... több»