Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
#21421

vígjáték

Egy konzervatív politikus szabad szellemű lánya megpróbálja feldobni a karácsonyi vacsorát, ám káosz keletkezik, amint kiderülnek a legféltettebb családi titkok. több»

#21422

vígjáték

Nelita, Nina és Rita három idősödő hölgy, akik gyerekkoruk óta jó barátnők. Egyszerűen élnek, és folyamatosan veszítenek a lottón, mígnem egyszer rájuk mosolyog a szerencse, s... több»

#21423

NA Keleti Éva  (2018)

dokumentum

Ha valaki nem hallott volna még Keleti Éváról és az interneten próbál információhoz jutni, könnyen belefut a „magyar fotóművészet nagyasszonya” kifejezésbe vagy, hogy „iskolát... több»

Rendező: Borsody István

Bear Grylls - A túlélés törvényei (indiai különkiadás)
#21424

dokumentum

Bear Grylls az indiai dzsungelbe látogat Modi miniszterelnökkel. Megtudja, hogyan óvják India hatalmas természeti erőforrásait, és megoszt velünk néhány túlélési tippet.     több»

Bolttúra
#21425

NA Bolttúra  (2020)

dokumentum

Sorozatunk célja, hogy bemutassuk, mitől, kiktől és hogyan működik az alapvető áruellátás Magyarországon a koronavírus-járvány idején is. Egyre több szó esik az egészségügyben... több»

Aaron Kaufman: Új utakon
#21426

dokumentum

Aaron Kaufman a világ autóépítési kultúrájának fontos szereplője. Világ körüli útján kihívásokkal teli ikonikus autóversenyeken vesz részt. több»

Házikaranténban
#21427

játékfilm

A film szereplője egy nagy család. A családtagok úgy élnek bezárva egy lakásban, hogy nincsen közöttük semmilyen interakció. A film cselekménye egyetlen nagy szobában, egy nappaliban... több»

A Húsvét-sziget elveszett világa
#21428

dokumentum

A Húsvét-sziget a Föld egyik legtávolabbi és legnehezebben megközelíthető szárazulata – az ember mégis meghódította, és egy virágzó, gyorsan gyarapodó kultúrát hozott létre... több»

Mátyás éve
#21429

dokumentum

Pontosan 575 éve született Kolozsváron Hunyadi Mátyás magyar király és 560 éve választották királlyá. Ezért 2018 Mátyás király emlékéve. Ebből az alkalomból Mátyás király... több»

Most már jöhetsz, Jézuska
#21430

rövidfilm

Nyírő József karácsonyi novellái közül az egyik legismertebb a Most már jöhetsz, Jézuska című írás. A Gyimesekben forgatott kisjátékfilm az eredeti történet két főszereplős... több»

Electric Kingdom
#21431

dokumentum

Szaud-Arábia első Formula-E rendezvénye hatalmas láncolatot indít el, ami talán mély változásokat is hozhat.

Rendező: David Darg

Karel
#21432

NA Karel  (2020)

dokumentum

Egyedülálló betekintés Karel Gott lelkébe és magánéletébe. több»

Szereplők: Karel Gott

Magyar szórványból a magyar csúcsra - 70 éves az Ilosvai
#21433

dokumentum

A nagyidai Ilosvai Selymes Péter Néptáncegyüttes 1951-ben alakult, fő célja a felvidéki magyar néptánc kultúra hiteles képviselése otthon és külföldön egyaránt. Előadásmódjára... több»

Pompeji: A kitörés után
#21434

dokumentum

Tavaly bejutottunk Pompei városába, hogy új bizonyítékot tárjunk fel drámai végéről i.sz. 79-ben; idén a régész Raksha Dave visszatér a történész Dan Snow-val. több»

Középkori templomok Nógrád megyében
#21435

dokumentum

A film Nógrád megye 20 középkori templomát mutatja be. több»

Rendező: Shah Timor

#21436

dokumentum

A Gyüttment Fesztivál a vidéken újrakezdő, környezettudatos vidéki életet és értékrendet választó, tájba illeszkedő emberek éves nagy találkozója. Tudásmegosztás és... több»

#21437

játékfilm

Egy tűzoltó erkölcsi dilemmába keveredik, amikor azt a tanácsot kapja orvosától, hogy kerülje a stresszt, ha szeretné teherbe ejteni feleségét. több»

Jaguárok tengerpartja
#21438

dokumentum

Van egy partszakasz Costa Ricában, ahol meglepő dolognak lehetünk szemtanúi: jaguárok vadásznak tengeri teknősökre. Olyan viselkedés ez, melyet eddig nem feltételeztünk nagymacskákról. több»

Az Árpád-vonal
#21439

dokumentum

Az Árpád-vonal a második világháború idején a Keleti-Kárpátokban több száz kilométer hosszan kiépített magyar védelmi vonal. Kárpátalja 1939-es visszafoglalása és az 1940-es... több»

A sötétség titkai – Hús és vér
#21440

horror

Kimberly, az agorafóbiában szenvedő tinédzser, anyja megoldatlan gyilkossága óta nem hagyta el a házat. A Hálaadás előestéjén azonban kezdi úgy érezni, nincs otthon biztonságban... több»