Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
#21401

dokumentum

A dokumentumfilm Szent Miklós nyomában jár, és vallási, néprajzi stb. szemszögből keres választ arra a kérdésre, hogyan is lett Palmyra püspökéből Mikulás. több»

#21402

dráma | életrajzi | történelmi

1948 és 1951 között Romániában kegyetlen pszichológiai kísérletet hajtottak végre, politikai foglyokat és disszidenseket vetettek alá a kínzással történő "átnevelésnek". A film a... több»

#21403

romantikus

A film a híres ikon állítólagos reinkarnációjáról, a kanadai sztárénekesről Sherrie Lee Laird-ről szól. Egy nő, aki tagadhatatlanul megidézi az ötvenes évek legendás ikonját.... több»

Szereplők: Erika Eleniak

#21404

NA Malibu Road  (2021)

misztikus | romantikus | thriller

Dr. Raymond Forrester híres pszichológus, az UCLA professzora, aki az egyik tanítványával, Dorothy Crowderrel Malibura utazik egy kétes hírű hotelbe. Ketten együtt nagy mennyiségű LSD-t... több»

A Kurultaj
#21405

NA A Kurultaj  (2018)

dokumentum

Bíró András Zsolt antropológus és a magyar hagyományőrzők néhány csoportja 2008-ban szervezte meg az első magyarországi Kurultajt. A szó a legtöbb közép-ázsiai, kulturálisan... több»

Rendező: István Bán

Parsons: Haymarket Affair
#21406

történelmi

A film igaz történetet, tiltott szerelmi kapcsolatot dolgoz fel. Albert Parsons kaukázusi férfi, délről származik. Szerelme, Lucy Gonzalez fekete bőrű. Kettőjük viszonya egyáltalán... több»

Without You I'm Nothing
#21407

dráma

A film története szerint egy problémás drogdíler és egy merész sztriptíztáncos vad viszonyba kezd, amely a drogokon, a hazugságokon és a vad szexen alapul. több»

Rendező: Robin Bain

Szereplők: Dolph Lundgren, Robin Bain

Tomb Raider 2
#21408

akció | fantasy | kaland | thriller

Lara Croft, a mindenre elszánt, rettenthetetlen kalandor és régész kalandjai folytatódnak. A film főszerepében A dán lány Oscar-díjas színésznője, Alicia Wikander és az Oscar-jelölt... több»

Exchanged
#21409

NA Exchanged  (2018)

thriller

A film története szerint egy Európába került amerikai cserediák rájön, hogy az őt fogadó család tagjai terroristák. több»

Rendező: Geoffrey Haley

Szereplők: Tony Revolori

Black Lion
#21410

dráma

A film Carlos Mavroleon történetét meséli el, aki a Harvardon tanult, és egy közel százmillió dollár értékű vállalkozást épített fel. Élete során rengeteg mindent véghezvitt,... több»

#21411

NA Dougley  (2021)

(1)

dráma | vígjáték

Egy rendkívül intelligens autista férfit bebörtönöznek, ahol egy nagyon nehéz természetű emberrel kerül egy cellába.

A holdra szállás
#21412

dokumentum

1969 júliusa. Amerika történelmet ír: elsőként küld embert a Holdra. A magával ragadó dokumentumfilm olyan erővel tárja elénk ezt a nem mindennapi történelmi pillanatot, hogy szinte... több»

#21413

horror

Néhány ember egy kis motelben talál menedéket a semmi közepén, amelynek egyetlen megkülönböztető jegye a Rejtélyes Hely régi romjai, ami egy régóta bezárt, különös metafizikai... több»

Notre Dame: Versenyfutás a lángokkal
#21414

dokumentum

2019. április 15-én, a nagyhétfői szentmise alatt a párizsi Notre-Dame kigyulladt. A világhírű székesegyház tetőterében gyorsan terjedtek a lángok, a tűzvészt a tűzoltóknak csak... több»

Hozzád sóhajtunk – 100 év
#21415

A film két ének (Pál István juhászemberé és Szabados György zeneszerzőé) közé kifeszített fohász. A 100 év mementójaként csöndes emlékképek lassú verse "megmozdított"... több»

Rendező: Bicskei Zoltán

Mindörökké hoki
#21416

dráma | sportfilm | történelmi

A 17 éves William iskolája hokicsapatának sztárja, karácsony közeledtével azonban némileg demotiváltnak érzi magát, főleg mióta edzője kritizálni merészelte őt azért, hogy nem... több»

A világ legnagyobb tigriscápája?
#21417

dokumentum

Szemtanúk beszámolója szerint Francia Polinézia egy távoli lagúnájában egy szokatlanul nagyra nőtt tigriscápa vadászik. A hír hallatán Kori Garza tengerbiológus és Andy Casagrande... több»

Példát mutatva Európának
#21418

dokumentum

568-ban Tordán ülésezett a fiatal Erdélyi Fejedelemség országgyűlése, amelyen a világon elsőként iktatták törvénybe a lelkiismereti és vallásszabadság törvényét. Történt ez... több»

Harry herceg esküvője
#21419

dokumentum

2018. május 19-én kis túlzással az egész világ az angliai Windsorra figyel majd: akkor lesz ugyanis Harry herceg és menyasszonya, Meghan Markle esküvője. Ám ami öröm és... több»

Törökország rejtett csodái
#21420

dokumentum

Andrew Evans Kelet-Törökország mágikus vidékeit járja, többek közt olyan csodákat felkeresve, mint Ani romvárosa, vagy a világ legrégebbi műmlékei között számon tartott Gobekli... több»