Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
Repression
#21381

dráma

Marianne, a terapeuta Skócia távoli vidékére költözik, ahol megismer egy tízéves kislányt, Mannyt, aki azt állítja, hogy képes befolyásolni a jövőt.    több»

Sick Minded
#21382

NA Sick Minded  (2020)

dráma | thriller

Egy FBI ügynök, Daniel Martinez a csapatával bizonyítékokat gyűjt, miközben a tanúvédelem alatt álló Christian egy emberkereskedelemmel foglalkozó szervezet elleni tárgyalásra... több»

545 nap - A rendszerváltás miniszterelnöke
#21383

dokumentum

Németh Miklós Magyarország egyik legnépszerűbb politikusa volt a rendszerváltás idején és évtizedekkel később is sokan ösztönözték, térjen vissza, legyen újra miniszterelnök. De... több»

A fénynél is gyorsabban
#21384

dokumentum

Kimerészkedni az ismeretlenbe, felfedezni, mi rejlik a horizonton túl, új csillagokat, új világokat találni… Ezek az ábrándok az emberiséggel egyidősek. Galaxisunk – a mai... több»

Lángolj és világíts!
#21385

dokumentum

A filmből kiderül, hogyan lett a kommunizmus kegyetlenségei miatt Amerikába disszidáló magyar szerzetesek létesítette intézmény az Egyesült Államok egyik legkiválóbb iskolája és,... több»

Rendező: Maksay Ágnes

A sarkvidék túlélői
#21386

dokumentum

A neves természetfilmes, Bertie Gregory a kanadai sarkvidékre látogat, ahol az állatvilág legszívósabb és legtalálékonyabb tagjai küzdenek a túlélésért az elemekkel és egymással. több»

Fenntartható bolygó
#21387

dokumentum

 Miként őrizhetjük meg a Földet unokáink számára is élhetőnek? A gondolatébresztő film erre keres választ Mexikóban. több»

"Kutizöld" - Portréfilm Kuti Dénes festőművészről - MMA portré
#21388

dokumentum

Országos Természet- és Környezetvédelmi Filmnapok 2020. Sáfrány József filmje.   több»

#21389

NA Menetrend  (2019)

dráma

Miután egy apa keze és lába lebénul, elhatározza, hogy a sínre fekszik, és megválik "feleslegessé" vált végtagjaitól. Ezzel a biztosító cégtől szeretne pénzt kicsikarni, de az... több»

Rendező: Sallai Ervin

Szereplők: Bán János, Trokán Nóra

#21390

NA The Stooge  (2018)

misztikus | rövidfilm

A történet egy olyan elnyűtt, de határozott embert követ, aki bűvész asszisztensként dolgozik és hamarosan rájön, hogy a mágia világ több meglepetést tartogat, mint amennyit valaha... több»

#21391

dokumentum

Netflix

A dokumentumfilm Guatemala színes és varázslatos kultúrájába kalauzol minket.

Rendező: Luis Ara

Varjúháj
#21392

NA Varjúháj  (2018)

Egy kisfiú története, aki anyukája betegségét és saját szorongását sötét, mágikus fenyegetésként éli meg. több»

A fitness tudományos szemmel
#21393

dokumentum

Ez a műsor annak a tudományos feltárása, amit jelenleg a testmozgás és az egészség közötti különleges összefüggésről tudunk. Egy útmutató, hogyan legyünk a lehető... több»

Csík 30
#21394

NA Csík 30  (2018)

dokumentum

A 2018-ban 30 éves Csík zenekar folyamatosan koncertezik. A film bepillantást enged a népzenekar eddigi történetébe, megszólaltatja valamennyi tagot, megmutatja őket a hétköznapokban... több»

A Romanovok végnapjai
#21395

dokumentum

1918 júliusában tűz, kerozin és kénsav bevetésével a Jekatyerinburg közeli erdőben semmisítették meg az utolsó orosz cár, II. Miklós, felesége, gyermekei és utolsó hűséges... több»

#21396

NA Pashmina  (2020)

dráma

Négy egymást átszövő történet a konfliktusoktól gyötört Kasmírból. több»

#21397

vígjáték

A huszonéves Allie Clarke elhatározza, hogy krikettcsapatot szervez. több»

#21398

NA The Coven  (2022)

horror

Egy fiatal pár egy kellemes hétvégét készül eltölteni kicsit távolabb a város zajától. A hétvége rövidesen azonban rémálommá változik, amikor egy fanatikus szekta és annak... több»

Spawn of Evil: Tainted Blood
#21399

akció | animáció | fantasy | misztikus | sci-fi | thriller

A film története szerint Damien, Lucifer fia rájön az igazságra Ma Hunterrel kapcsolatban, ezért a férfi testőrének szegődik. A káosz csakhamar úrrá lesz, amikor egy Shockwave nevű... több»

Star Trek: USS PAN
#21400

akció | kaland | sci-fi

A Federáció legújabb zászlóshajója a USS Pan. 3299-ben járunk, egy új évszazad hajnalán. A USS Pan egy Desira osztályú csillaghajó, az ellenség ezúttal a Chatacronok faj... több»

Rendező: Carl Miller