Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
#21561

dráma

A film azokat a bonyolult emberi kapcsolatokat hivatott bemutatni, amik egy bűnbanda tévesen megvádolt egykori tagja, valamint az ő ártatlanságát bizonyítani vágyók között alakul ki. több»

#21562

NA The Trouble  (2020)

vígjáték

Egy lecsúszott korábbi gyermekszínész, Billy Mack keserédes története, aki egy kutyával osztja meg mindennapjait. több»

Without You I'm Nothing
#21563

dráma

A film története szerint egy problémás drogdíler és egy merész sztriptíztáncos vad viszonyba kezd, amely a drogokon, a hazugságokon és a vad szexen alapul. több»

Rendező: Robin Bain

Szereplők: Dolph Lundgren, Robin Bain

#21564

rövidfilm

Max

2020 tavasza, Finnország a koronavírus-járvány idején. Hét finn filmrendező egy-egy rövidfilmet készített, bemutatva azt, az emberek hogyan élték meg a COVID-19 világjárvány okozta... több»

Exchanged
#21565

NA Exchanged  (2018)

thriller

A film története szerint egy Európába került amerikai cserediák rájön, hogy az őt fogadó család tagjai terroristák. több»

Rendező: Geoffrey Haley

Szereplők: Tony Revolori

#21566

akció

Egy csapat főiskolás egy iskolai projekten dolgozik, azonban véletlenül jóval nagyobb eredményt érnek el, mint amire számítottak.

Black Lion
#21567

dráma

A film Carlos Mavroleon történetét meséli el, aki a Harvardon tanult, és egy közel százmillió dollár értékű vállalkozást épített fel. Élete során rengeteg mindent véghezvitt,... több»

#21568

akció | családi | dráma | zenés

Egy fiatal nashville-i nő álmait egy régi családi ellenség kezdi fenyegetni.

#21569

dráma

Vérfagyasztó, dokumentarista stílusú film egy szexuális zaklatóról és annak áldozatáról. több»

#21570

horror

Egy filmes stáb egy műsoron dolgozva megérkezik egy elhagyatott házba a 90-es években. Azonban valami már várja őket ott, amitől többet kapnak, mint amire felkészültek. több»

#21571

dráma | krimi | thriller | vígjáték

A nagysikerű Tőrbe ejtve franchise harmadik felvonása benne egy vadonatúj rejtéllyel. több»

Az Everest tudósai
#21572

dokumentum

Milyen hatással van a klímaváltozás a Mount Everestre és a híres Khumbu gleccserre? A látványos filmben erre keres választ egy népes tudóscsapat a Himalájában. Míg a jégáron a... több»

Édesapám, Imre
#21573

dokumentum

A 20. század magyar fotósai világhíres mesterek lettek. Ott volt például Moholy-Nagy, Brassai, Kertész és Capa is. Legtöbbjük zsidó volt, de ők elmenekültek. Kinszki Imrének és... több»

Harry herceg esküvője
#21574

dokumentum

2018. május 19-én kis túlzással az egész világ az angliai Windsorra figyel majd: akkor lesz ugyanis Harry herceg és menyasszonya, Meghan Markle esküvője. Ám ami öröm és... több»

#21575

NA Pinocchio  (2022)

animáció

Hogyan mented meg a barátaidat egy félelmetes gonosztevőtől, amikor csak egy kicsi, fából faragott kisfiú vagy? És ha sikerül... mit teszel, amikor a barátaid nem tudják, mit kezdjenek... több»

A Cvetković-ügy
#21576

játékfilm

1944. november 27. A szerb Politika napilap leközölt listájából értelmiségi személyeket a megszálló erőkkel való állítólagos együttműködés miatt kivégezték. Vajon ezek a... több»

Ragadozók zsákmányai - A középső láncszem
#21577

dokumentum

A tápláléklánc az élőlények egyik legfontosabb kapcsolata, ahol minden egymásra épül. Ha az egyik láncszem kiesik, felborulhat a rendszer. több»

Észak-Korea: A rezsim titkai
#21578

dokumentum

A kétórás dokumentumfilm bemutatja a bonyolult történelmet, az extrém politikát és a merev társadalmi normákat, melyek a belső elnyomás és a külső agresszió útjára vezették... több»

Szerepzavar
#21579

NA Szerepzavar  (2018)

játékfilm

Soma színészként keresi a kenyerét, ám nem színházban, hanem a való életben pénzért vállal szerepeket. Nem érzi jól magát a bőrében. Mindenki hazudik körülötte, de legjobban az... több»

Rendező: Szirmai Márton

Bioevolúció
#21580

dokumentum

Az utóbbi tíz évben Olaszországban 153%-kal nőtt a biotermékek piaca. Ez sok termelőt arra késztetett, hogy ők is áttérjenek a biotermelésre. De vajon a "bio" tényleg a minőség... több»