Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#22501

dokumentum

Köztudott tény, hogy az életet adó édesvízkészlet eloszlása a Földön egyenetlen. És a klímaváltozással párhuzamosan egyre inkább rájövünk valós értékére. Nem csoda, hogy a... több»

Aribert Heim: Mauthausen Doktor Halála
#22502

dokumentum

Aribert Heim gúnyneve Dr. Halál volt, és a Mauthausen koncentrációs tábor egyik leggonoszabb kínzója volt. A dokumentumfilm megvizsgálja a férfit, akinek erőszakosságát még... több»

#22503

dokumentum | rövidfilm

A film a haiti vudu szertartásokat vizsgálja, a felvételek mintegy negyedszázada készültek.

Rendező: Larry Gottheim

„Harangok zúgnak bennem”
#22504

dokumentum

Egy óra Csoóri Sándorral. Csoóri Sándor a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, kétszeres Kossuth-díjas és kétszeres József Attila-díjas magyar költő, esszéíró, prózaíró,... több»

Alaszkai nyár
#22505

dokumentum

A lenyűgöző HDR-technológiának köszönhetően az Alaszkai nyár feltárja előttünk az Egyesült Államok legészakibb államának vibráló természetét. Ez az utazás a Baranof-sziget... több»

Lágy eső
#22506

NA Lágy eső  (2012)

rövidfilm

Dani egy nevelőotthonban nevelkedett serdülő fiú, aki egy elmaradt kistelepülésén él egy családnál, ahova nemrégiben került. Beleszeret osztálytársnőjébe, de képtelen szerelmét... több»

Yefon
#22507

NA Yefon  (2018)

dráma | romantikus | történelmi

Egy analfabéta lány megküzd a törzse szokásaival, amik diszkriminálóak a nőkkel szemben, ezzel elindítva egy irodalmi forradalmat. több»

Riksa láz
#22508

NA Riksa láz  (2012)

dokumentum

Az európai belvárosokat az utóbbi években ellepték a riksa-taxik. A távol-keleti közlekedési eszköz, elektromos rásegítéssel felszerelt modern változatát a helybéliek és a... több»

#22509

dokumentum

A dokumentumfilm-sorozat egy, a speciális olimpiára készülő csapat életét mutatja be.

#22510

vígjáték

Két bandatag egy házban ragad, amelyet képtelenek elhagyni.

A vörösiszap-katasztrófa
#22511

dokumentum

Magyarország történetének egyik legnagyobb környezeti katasztrófája a szemünk előtt történt, mégis rengeteg kérdés övezi még mindig. Az OzoneNetwork TV a kolontári... több»

7 Pillars
#22512

dráma | sportfilm

Az egykori NBA All-Star játékos, Nasir "Speedy" Sheppard megkapja az újabb és egyben végső esélyét, amivel végérvényesen megváltoztathatja az életét. több»

#22513

NA Room 9  (2019)

dráma | horror | thriller

Egy szörnyű esemény után negyven évvel eljön a bosszúállás ideje.

Just Drive
#22514

thriller

Tony DeFranco egy igazi szupersztár, egy világhírű vállalkozó, aki elérkezett karrierje csúcsára, talán itt a visszavonulás ideje, ám a szakma nem akarja elengedni őt. Pénz... több»

#22515

vígjáték

Kevin átesik élete nagy szerelmi csalódásán, de barátai, Braddel az élükön, akciót szerveznek, hogy felvidítsák a srácok. Megkezdődik az egész éjszakán át tartó bulizás, mely... több»

Scarpa
#22516

NA Scarpa  (2015)

dráma | krimi

Egy életrajzi film az Őrült Kalaposról, a hírhedt Colombo család emberéről, Gregory Scarpáról, aki egyszersmind az FBI informátora is volt. A férfi 1991-ben legalább három ember... több»

Rendező: Brad Furman

Szereplők: Sylvester Stallone

#22517

vígjáték

Harry March, a nyugdíjas író élete felborul, amikor egy multimilliomos elkezd egy villát építeni a csendes Hamptons-szigeti otthonával szemben. Eddig békésen élt beszélő kutyájával,... több»

#22518

zenés

Pavarotti szülővárosában, Modenában minden évben tartottak egy jótékonysági koncertet, ahol a kiváló tenor mellett olyan, a zenei világ különböző területeiről érkező énekesek... több»

A világ legnagyobb fehér cápája?
#22519

dokumentum

Amikor Oahu partjainál egy nagy ámbráscet vízen lebegő tetemére bukkannak, három búvárfotós elhatározza, hogy megörökít minden állatot, melyet a lakoma reménye a cethez vonz. több»

David Copperfield
#22520

dráma

Charles Dickens klasszikus regényéből készül a film. David Copperfield születése előtt apja meghal, így anyja egyedül neveli. Élete első 9 éve boldogan telik, míg nem feltűnik Mr.... több»