Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
Famous
#22661

NA Famous  (2015)

dráma | thriller

Egy fiatal, küszködő színész a manhattani gazdag hölgyek legkedveltebb "kísérője" lesz. De vajon milyen árat kell fizetnie a kétes hírnévért cserébe? több»

#22662

dráma | életrajzi | vígjáték

Napjainkban amikor az emberek a Hitetlenkedők völgyében élnek, van egy lány, aki a Lelkesítők tengerén hajózik és a kitartás élő példája. ​ Fannynak gyermekként az orvosok csak... több»

#22663

NA The Burning  (2015)

Amikor egy tűzvész söpör végig egy esőerdőn, a szegény dohánytermesztő család élete komoly veszélybe kerül. A család feje, João (Chico Díaz) meggyanúsít egy könyörtelen... több»

Szereplők: Gael García Bernal

Túl jó barátok
#22664

rövidfilm

Régi barátságokat teszünk próbára. Mi történik, ha megkérjük legjobb barátunkat, hogy segítsen felkészülni egy vakrandira... majd bevalljuk neki, hogy igazából vele randiznánk?... több»

Rendező: Alain Guillerme, Lucas Sensi

Szereplők: Lou Labussiere

#22665

dokumentum

A Náci szuperágyú című dokumentumfilm egy olyan titkos fegyver történetét ismerteti, melynek kidolgozásával a németek kísérleteztek a második világháború alatt. A hatalmas ágyú... több»

Vikingek kardja
#22666

A vikingeket az elmúlt évezredek legrettegettebb harcosai között tartják számon a történészek – a kor leghírhedtebb fegyverével, az Ulfberht karddal azonban közülük is csak a... több»

Moose Jaws
#22667

NA Moose Jaws  (2016)

(1)

fantasy | horror | thriller | vígjáték

Mint a Cápa (1975), csak egy jávorszarvassal... több»

#22668

dokumentum

A 2015 áprilisában a Himalája térségében kipattant földrengés súlyos károkat okozott Nepálban: több ezren meghaltak, több százezer lakóház összedőlt, az utak jelentős része... több»

Madeleine McCann rejtélyes eltűnése
#22669

dokumentum

Noha Madeleine McCann szülei meg vannak győződve arról, hogy kislányukat nyaralás közben a portugál üdülőhelyen elrabolták, hamarosan rájuk terelődik a gyanú... több»

Extrém foci Oroszországban
#22670

dokumentum

Oroszország egy hatalmas, két kontinensre kiterjedő ország, a világ egyik legsokszínűbb népességével. A film rendhagyó módon, a futball szemüvegén keresztül módon mutatja be ezt az... több»

Kína Schindlerjei
#22671

dokumentum

Dr. Feng Shan Ho kínai diplomata az 1930-as évek végén Bécsben volt szolgálatban, amikor a nácik elkezdték az osztrák zsidóság üldözését és deportálását. Az emberséges... több»

Túlélni a szigorítottat
#22672

dokumentum

Lisa Ling 2005-ben izgalmas bepillantást adott a nézőknek a Kaliforniai Állami Börtön konfliktusokkal és rasszok közötti villongásokkal terhelt belső életébe. Mi történt azóta az... több»

A Harmadik Filmzene
#22673

zenés

Milyen lehet az, amikor egy felnőtt zenepedagógus gyermeki lélekkel álmodik... aztán kiderül, hogy a környezetében nem csak neki vannak ilyen gondolatai? Kollégák, növendékek,... több»

Rendező: Vereb Vean András

Szereplők: Szulák Andrea

A sötétség titkai – Ártatlanság
#22674

thriller

Több tizenéves lány részt vesz egy titkos rituáléban, ahol egy természetfeletti lényt észlelnek. több»

#22675

horror

A film alapjául szolgáló események 2010-ben történtek Európában. Minden idévben több mint 25 ezer démoni megszállottságot regisztrálnak, melyek nagy része szexuális jellegű.... több»

SharkCam - az igazi cápakutatók
#22676

dokumentum

Tanúi lehetünk a SharkCam cápakutató csapat elmúlt hat évben tett legérdekesebb felfedezéseinek és néhány különös eseménynek - például az egyik SharkCam elleni támadásnak. több»

Noiré
#22677

NA Noiré  (2015)

játékfilm

Ervin rajztanárként dolgozik egy külvárosi iskolában, ahol unott diákok és fásult kollégák között próbál helytállni nap mint nap. Éjszakáit azonban igazi szenvedélyével... több»

Vissza a szakadék széléről
#22678

dokumentum

Európa vadvilága nagy bajban van. Ma több állatot és növényt fenyeget a kipusztulás, mint az emberiség történetében bármikor. És most először, ezt a kipusztulást egyetlen faj... több»

Alagútfúrók: Malajzia
#22679

dokumentum

Kuala Lumpur alatt 20 kilométer alagutat kifúrni a legnagyobb mérnöki kihívások közé tartozik a munkát már-már lehetetlenné tevő bonyolult kőzetviszonyok miatt. A film a hely... több»

#22680

vígjáték

Philippe Bond humorista showműsora.

Rendező: Daniel Laurin

Szereplők: Philippe Bond