Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#22681

dráma

A film egy kadétcsoport életét követi nyomon.

#22682

49 Safe Space  (2022)

thriller

Lila és autista fia egy pánikszobában rejtőznek el, és valahogy túl kell járniuk a betörők eszén, akik nem állnak meg, amíg megszerzik a videót, amit a fiú készített rólunk - amin... több»

#22683

vígjáték

A légiutas-kísérő Sidonie egyedülálló anya, nem tudja, ki a lánya apja. A kamaszkorba lépő Loló azonban egyre több kérdést tesz fel, ezért Sidonie-nek nincs más választása, mint... több»

#22684

vígjáték

Egy csapat fényes elméjű tizenévest egy speciális, zsenik számára fenntartott iskolába válogatnak...

#22685

dráma

Édesapja halála után Kira visszatér a szülővarosába, hogy szembenézzen a családjával, akik korábban fizettek neki a hallgatásért...

#22686

thriller

Miután Cassie Temple elbukja a gyakornoki lehetőséget, bébiszitterként talál állást, azonban hamar gyanítani kezdi, hogy munkáltatója valami baljós dolgot művel, miután véletlenül... több»

Sokszor választok cím alapján, hát ez a magyar cím tényleg egy rémálom, majdnem elvette a kedvemet a film megnézésétől. Maga a történet semmi különös, a szokásos gyanús férj, gyanús barát, eltűnt nők, fura pszichológus esete, diák lányunk magánnyomozásba kezd, s a... több»
#22687

dráma

Valós történeteken alapuló filmdráma, hiperrealista köntösben. A film könyörtelenül mutatja be az élet szépségeit és hibáit, hajszálvékony vonalat vonva a dokumentum- és a... több»

#22688

49 Meow  (2017)

családi | fantasy | vígjáték

Már évezredek óta jelen van a Földön egy idegen életforma, amely az idők során macskává változott. Xi Xili is ilyen élőlény, aki az emberek segítségével megpróbálja megmenteni... több»

Sophie rémálma
#22689

thriller

Egy nő tinédzser lánya gimnáziumba jár, ahol a szemétkedő lányok célpontjává válik. Az anyának meg kell állítania a bántalmazást, mielőtt az kezelhetetlenné válik. több»

Behálóz a család
#22690

thriller

Aubrey első éves az egyetemen, és anyagi gondok miatt kénytelen az anyukájával élni, amit nagyon nem szeret. Megismerkedik a Családdal, egy lány közösséggel, akik úgy működnek, mint... több»

#22691

dráma | vígjáték

Négy afrikai lánnyal a nyári táborban valami különös dolog történik. Mindannyian testet cserélnek, ám miután minden rendeződik, úgy érzik, be kell számolniuk tapasztalataikról. több»

#22692

családi

A Timber, a kincskereső csodakutya című családi filmben a Jones család új taggal bővül Timber, a kedves Husky kölyökkutya személyében. A négylábú pont jókor érkezik, ugyanis a... több»

Én kérek elnézést, de ezt még tévében sem.
#22693

akció | western

HBO Max (2024.05.10.)

Hogy megmentse haldokló édesanyját, Lupe, a mexikói navahó szerelőnő összefog egy törvényen kívüli cowgirllel. Együtt kell átutazniuk a sivatagon, elmenekülniük a bűnözők elől,... több»

#22694

49 Death Ranch  (2020)

horror | thriller

A hetvenes évek Amerikájában járunk, amikor három afroamerikai testvér menekül a hatóságok elől. Útjuk során gyanútlanul a Ku Klux Klan egyik területére tévednek, ahol fogságba... több»

#22695

családi

Karácsony havas éjszakáján a Télapó véletlenül meglovasítja az egyik család kutyáját. A család persze szeretné visszaszerezni házikedvencüket, úgyhogy ezzel kezdetét is veszi a... több»

#22696

49 Je Suis Karl  (2021)

(1)

dráma | romantikus | thriller

Maxi, egy terrorista támadás túlélője csatlakozik Karlhoz, és együtt részeseivé válnak az európai fiatalsági mozgalomnak. A szervezet egyetlen célja, hogy hatalomra törjön. több»

...láttam, és egy szégyenteljes "alkotás". ...mintha a rendező nem abban az országban élne, ahol rendszeresen ölnek és garázdálkodnak az idegenek. ...valahogy fordítva lett feltéve a szemüveg. ...a vége meg Yusuffal, az tömény giccs. ...kár ezért a két óráért.
#22697

49 7 minutes  (2020)

dráma

Jeant, az 55 éves rendőrt saját fia holttestéshez riasztják. A boncolás kimutatja, hogy a srác kábítószer-túladagolásban halt meg, a férfi pedig megfogadja, hogy addig nem áll le,... több»

#22698

vígjáték

Netflix

Martino csalódott a szerelemben. Rómába utazik a nagybácsijához, aki megmutatja neki az élet szenvedélyes és nagyszerű oldalát. több»

Teljesen szórakoztató film, szerethető és érdekes szereplőkkel. Szívmelengető és jókedvű, remélem több emberhez is eljut.
#22699

49 Regényes románc  (2011)

(3)

dráma | romantikus | vígjáték

TV-ben (Filmbox Family, csütörtök 01:33)

Nate Shepherd, a negyvenes évei végén járó író és a harmincas évei elején járó, szexi Jenny Sparks egy menő New York-i étteremben ismerkednek meg egymással. Mindkettőjüknek vacak... több»

Egy egészen kellemes film, viszont eléggé felejthető. Nem ez a legrosszabb alkotás, amit valaha láttam, ebben a műfajban. Azonban azt kell mondjam, hogy Shannon Elizabeth alakítása engem teljesen meglepett.
#22700

49 Lucky Stiff  (2014)

musical | vígjáték

Egy fiatal brit cipőeladó, Harry Witherspoon elviszi halott amerikai nagybátyját Monte Carlóba, még egy utolsót 'mulasson'. Ha teljesíti a nagybácsi kérését, az 6 millió dollárt hagy... több»